De Beste Cold Brew Koffiezetapparaat

0
89

Koffie is geweldig, maar laten we echte hier: niemand wil naar een gloeiend hete kop joe bij het naderen van 107 graden buiten. Voor die tijd, een beker koud brew doet de truc.

De Beste Soundbars Voor Uw TV
door Michael Crider op 8 augustus 2018

Televisies worden steeds dunner en dunner, maar de basis beginselen van de natuurkunde niet. Dat betekent dat het steeds dunner luidsprekers in deze televisietoestellen soort onzin. Een add-on soundbar is een snelle en gemakkelijke manier om dit te verhelpen.

Google Digitale Welzijn Review: Een Krachtig Duwtje In De Richting Van Het Loskoppelen Van
door Eric Ravenscraft op 8 augustus 2018

Android Taart wil een einde maken aan uw smartphone verslaving, dat is meer dan een beetje ironisch voor een smartphone platform. En toch, Digitale Welzijn daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het doorbreken van uw slechte gewoontes.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Cold Brew Koffiezetapparaat

Cameron Summerson | @summerson | augustus 8, 2018August 6, 2018

Koffie is geweldig, maar laten we echte hier: niemand wil naar een gloeiend hete kop joe bij het naderen van 107 graden buiten. Voor die tijd, een beker koud brew doet de truc.

Er zijn natuurlijk ook ice-koffie—en dat is niet hetzelfde. In feite, deze twee worden vaak verward omdat ze zowel koud. En er is geen reden waarom u niet kunt doe het ijs in cold brew koffie—in feite, het is aangemoedigd! Dus, wat is het verschil? Ijskoffie is over het algemeen gebrouwen warm, dan weer afgekoeld met ijs. Het is niet helemaal het brouwen van een normale pot hete koffie en gieten het over ijs, mind you—iced koffie is over het algemeen gebrouwen langzaam over het ijs.

Cold brew, daarentegen, is gebrouwen koud en nooit verwarmd tijdens het proces. Dat is de reden waarom het duurt 12 uur (of meer) te brouwen een pot—of zelfs een kop—van cold brew koffie. De gronden worden direct geplaatst in het water, waar ze steil omhoog van een halve dag—een beetje zoals de zon koffie, maar zonder de zon. Dit natuurlijk haalt de koffie is rijk van smaak, terwijl tegelijkertijd het verminderen van zuur. Warme dranken extract van de smaak is zeer snel, wat leidt tot een bitter, zuur cup.

Dus als u op zoek bent naar een schonere, milder, meer verfrissend kopje koffie, cold brew is een geweldige manier om te gaan. Hier zijn enkele van de beste cold brew koffiezetapparaat je kunt kopen om je slag te gaan.

De Beste Overall: OXO Good Grips ($50)

Als u hebt geprobeerd cold brew koffie in het verleden en weet dat je klaar bent om te gaan met de best koud brouwer die u kunt krijgen, de OXO Good Grips is het een voor je. Bij $50, het is een beetje steiler dan sommige van de andere opties op deze lijst, maar hé—je wilt het beste, je betaalt wel een beetje voor.

De OXO werkt op dezelfde manier als andere koude brouwers, maar het unieke ontwerp te maken voor een eenvoudige brouwen en te reinigen. Wat maakt de OXO anders is het “Rainmaker” top, dat zelfs het water verdeelt beetje-bij-beetje op de top van de vers gemalen koffie, grondig coating voor een betere smaak brew.

Zodra het brouwen is voltooid, wordt er een handige niveau releases al het water uit de karaf hieronder. De gronden kunnen vervolgens eenvoudig worden gedumpt uit de brouwerij container. Het is een slim ontwerp.

De Goede Handvaten brouwt 32 liter (1 quart) in één keer.

Kopen op Amazon

De Beste op een Budget: Hario Mizudashi Cold Brew ($16)

Als je niet zo zeker over deze hele “cold brew” ding en wil om het te proberen, zonder dat daar veel geld aan de onderneming, de $16 Hario Mizudashi Cold Brew is een fantastische kleine kit om u begonnen te krijgen.

In tegenstelling tot de OXO Good Grips, dit model is veel meer als een diffuser—het koffiedik wordt geplaatst in de herbruikbare filter, dan daalde direct in het water. Na de goede steile tijd is voltooid, wordt het brouwen mand/filter wordt verwijderd en de koffie blijft in deze kruik werden het werd gebrouwen. Het is een schone, eenvoudige systeem.

Zoals de Goede Grip, de Mizudashi brouwt ongeveer een kwart van de koffie in één keer, al is de totale voetafdruk is een beetje kleiner met dit brouwer, waardoor het een goede keuze voor kleinere keukens.

Kopen op Amazon

De Beste Draagbare Brouwer: Asobu Coldbrew ($40)

Als u wilt een koude brouwer, die is gewoon thuis op de weg als op uw aanrecht, de Asobu Coldbrew is een goede keuze. Dit brouwer werkt op een soortgelijke manier naar de OXO Goede Grip in dat de koffie steeps in een container en deze is overgedragen aan een aangesloten karaf.

Het verschil is dat de karaf is geïsoleerd en voorzien van een luchtdichte deksel voor eenvoudig transport. Zodra het brouwsel klaar en de koffie wordt uitgebracht in de karaf, dan kunt u eenvoudig gooi de deksel er op en nemen de hele zaak met u. Houd je brew koud tot 24 uur (of heet voor 12, als dat je ding is).

De Coldbrew maakt 40 ons van koffie-en uit elkaar komt voor een gemakkelijke reiniging.

Kopen op Amazon

Het Beste voor Grote Batches: County Line Keuken Cold Brew Koffiezetapparaat ($27)

Alle brouwers op deze lijst een respectabele hoeveelheid koffie—ongeveer 32 gram of zo—maar soms is dat niet meer. Als die tijd komt, wil je het koud brouwer door County Line Keuken, die kan het dubbele van het bedrag van de anderen op deze lijst zijn twee kwart brouwer. Dat is een veel koffie.

Deze kit bestaat uit een zware, fijne mesh herbruikbare stalen filter, een massale twee liter mason jar en een handige flip dop deksel. Er is een oudere versie van de brouwer beschikbaar die niet onder dit deksel, maar voor dezelfde prijs, het is een no brainer om te gaan met de nieuwe model—dat maakt het gieten van uw brouwsel een stuk makkelijker.

Het werkt op dezelfde manier als de Hario brouwer in dat de afvalbak vol in de brouwerij-based direct in het water, dan is verwijderd zodra het klaar is. Dit zorgt ook voor een eenvoudige reiniging. De Bal mason jar is ook een zeer mooie touch—het geeft de brouwer een old school gevoel. Deze potten zijn ook ultra robuuste, dus het moet een mensenleven.

Kopen op Amazon

Image Credit: P-fotography/Shutterstock.com