Kan Facebook fortsätter att Växa Om Alla Redan är med På Det?

0
67

Det finns bara så många människor på jorden, och så många timmar på dagen. Är att starta för att begränsa tillväxten av sociala medier?

Tänk på hur mycket tid du och människorna runt omkring dig, spendera på sociala nätverk varje dag. Fråga dig själv: hur mycket mer skulle du möjligen kunna spendera på Facebook, Snapchat och Twitter utan att förlora ditt jobb helt och hållet? Förmodligen inte mycket.

Och i den utvecklade världen, och minst, det är inte många människor kvar som inte redan finns på sociala medier, vilket innebär att det eventuellt inte mycket utrymme för tillväxt.

Här är Kate Conger, som skriver för the New York Times:

Facebook visade i slutet av förra månaden att antalet användare i Usa var oförändrad från tidigare år och att dess användare i Europa hade minskat under samma period, även om dess totala antalet medlemmar hade ökat. Och Twitter, som har kämpat under flera år för att öka intresset för sin plattform, sade också i slutet av juli som sina månatliga aktiva användare hade minskat med en miljon från tidigare i år. Efter de upplysningar, dela priser på både Facebook och Twitter ramlade.

Den minskar och plattas tillväxt väcker frågor om huruvida sociala medier företag har nått en mättnad i vissa marknader, särskilt i de utvecklade länderna.

“Och Alexander grät, för det blev inga fler världar att erövra.”

Det verkar knappast som ett problem, eller hur? De har tagit upp så mycket mänskligt uppmärksamma på att det inte finns något kvar att fånga!

Men företag uppbyggd kring antagandet om att evig tillväxt inte tänka på det sättet, så att du kan satsa dessa företag kommer att drömma fram nya sätt att ta tag i mer uppmärksamhet från fler människor. Du måste bestämma om du vill ge dem det, eller om de har fått nog.

Foto: Chinnapong/Shutterstock.kom