Hoe staat om op Afstand de Controle van Uw Camera

0
67

Als fotograaf, je wilt om te controleren uw camera op afstand op de gelegenheid. Bijvoorbeeld, als je het fotograferen van landschappen door de zee en niet wilt krijg je natte voeten, het nemen van een groepsportret u ook bent in het experimenteren met zelf-portretten, of het maken van een timelapse, de afstandsbediening is van essentieel belang. Laten we verkennen een aantal van de verschillende opties.

Gebruik een Remote Shutter Release

Een externe sluiterknop is de eenvoudigste manier om te controleren uw camera op afstand, en u kunt u zowel de bedrade als de draadloze modellen. Remote shutter releases zijn al sinds de uitvinding van de camera, zodat je ze mooi rijp zijn.

De eenvoudigste remote shutter-versies zijn gewoon een knop u drukt, en de camera maakt een foto zonder u aan te raken (erg handig voor lange belichting of landschap fotografie), maar de overgrote meerderheid zijn functies, zoals time-lapse, vertraging, belichting en timers.

We zijn grote fans van remote shutter releases, omdat ze zijn goedkoop, lichtgewicht, idiot proof, en kan leven in uw cameratas. De andere opties zijn we gaan kijken naar zijn ofwel duur, onhandig, of om extra spullen.

Ik gebruik de Pixel TW-283. Het is zowel een bedrade en een draadloze ontspanner, kosten minder dan dertig dollar, en heeft zowel lange blootstelling en time-lapse-modi. Er is vrijwel niets niet leuk aan. Maar zorg ervoor dat je de versie met de juiste kabel voor uw camera.

Als Uw Camera Beschikt over Wi-Fi of Bluetooth Met Uw Smartphone

Meer en meer moderne camera ‘ s komen met Wi-Fi en Bluetooth, zodat u verbinding kunt maken en beheersen van uw smartphone of tablet. In het algemeen, je smartphone verbinding maakt met een draadloos netwerk gemaakt met uw camera en vervolgens een Canon Camera Connect-app (iOS, Android) of van Nikon Wireless Mobile Utility (iOS, Android).

Het beste ding over deze optie is het gratis is; als uw camera beschikt over Wi-Fi en heb je een smartphone, je bent goed om te gaan. Het andere belangrijke voordeel is dat je een live bekijken op uw telefoon; als u echt niet in de buurt van uw camera, kan je op zijn minst een voorbeeld van uw foto. Het is ook geschikt om te worden in staat om foto ‘ s overbrengen naar uw telefoon snel in gebruik, zodat u kunt bewerken en te delen, zonder dat een computer nodig is.

Terwijl het op afstand bedienen van je camera van je telefoon is een uitstekend idee in beginsel—en de apps aard van het werk—de meeste van de tijd gaat u niet wilt om te knoeien met uw smartphone wanneer u probeert om een foto te nemen. De apps ook het ontbreken van een aantal vrij belangrijke functies; er is geen timelapse modus of krachtige video-besturingselementen in. Om eerlijk te zijn, ze zijn allebei een beetje half-gebakken.

Als uw camera is draadloos, spelen met het beheersen van uw smartphone. Als het werkt voor uw behoeften, go for it. Zo niet, check de rest van dit artikel.

Bevestiging van Uw Camera op Uw Computer

Studio fotografen en andere professionele fotografen, die regelmatig voor het aansluiten van een camera op hun computer. De belangrijkste redenen zijn, zodat zij—of hun cliënten—kunt een voorbeeld van de foto ‘ s op een veel groter scherm en de beelden automatisch een back-up, maar het is ook een manier om een camera op afstand.

De meest voor de hand liggende nadeel aan deze optie is dat het gaat om uw computer, dus het is niet een geweldige draagbare reis-oplossing. In plaats daarvan, het is het beste gebruikt als je iets wilt doen zoals een timelapse van uw appartement, absoluut een manier om op afstand de controle van uw camera, of hebben een super specifieke gebruik in het achterhoofd als astrofotografie.

Adobe Lightroom ondersteunt tethered fotograferen met Canon en Nikon camera ‘s, maar voor de functies, zoals time-lapse controle, je bent beter af met een Canon EOS Utility voor Canon camera’ s (beschikbaar op zowel Windows en Mac). Voor Nikon shooters, uw beste opties zijn digiCamControl als je een Windows PC of Sofortbild als je een Mac hebt. Ze zijn allemaal gratis, je hoeft alleen maar een USB-kabel dat is aangesloten op uw camera.

Het Serieuze Optie: Camranger

De beste—en duurste—manier om op afstand en draadloze bediening van uw camera is CamRanger.

CamRanger is een $300 vak dat aansluit op uw camera. Het creëert een draadloos netwerk, zodat u kunt verbinden met uw smartphone of computer, en gebruik vervolgens de speciale app de camera te besturen. Het verschil tussen deze en de Canon of Nikon ‘ s oplossingen is dat CamRanger is ongelooflijk feature-packed.

Met de CamRanger, krijg je een wireless live view, totale beheersing van blootstelling, het opnemen van de film met focus controle -, macro-en focus stacking, timelapse en HDR-ondersteuning, de mogelijkheid om foto ‘ s overbrengen naar uw telefoon of computer, en nog veel meer. Hoewel het heeft nog steeds alle nadelen en clunkiness van het controleren van uw camera van een smartphone, CamRanger ten minste voegt genoeg extra functies die in bepaalde situaties is het zeker de moeite waard om de afweging worden gemaakt.

Iedere fotograaf heeft behoefte aan een manier om de trekker van hun camera op afstand. Op een bepaald punt, je zult op zijn minst worden gestrikt in het nemen van familie foto ‘ s waar je moet zijn. Er is ook heel belangrijk als je in de adembenemende landschappen, lange sluitertijden, of de tijd verstrijkt.