Det Bästa Verkligen Trådlösa Hörlurar (Som inte AirPods)

0
131

Luften att steka maten har blivit populära på senare tid, och av goda skäl. Det är oftast friskare och ofta långt godare än konventionella stekning. Vi har tagit en titt på de bästa luft fritös för att få jobbet gjort.

Det Bästa Verkligen Trådlösa Hörlurar (Som inte AirPods)
av Jennifer Allen den 7 augusti, 2018

Trådarna är en olägenhet. De trassla upp vid olämpliga tidpunkter, och ser ful. Det är därför verkligen trådlösa hörlurar är en snabbt växande i popularitet. Vi har kollat ut det bästa av gäng.

Det Bästa Multitools för Resenärer
av Harry Guinness den 7 augusti, 2018

Vi älskar multitools här på Översyn Geek men om du färdas på flygplan en hel del, kan du inte ta något med en kniv igenom säkerhetskontrollen. Här är vår favorit multitools för resenärer som är på TSA-kompatibelt.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Verkligen Trådlösa Hörlurar (Som inte AirPods)

Jennifer Allen | @jenjeahaly | 7 augusti, 2018August 7, 2018

Trådarna är en olägenhet. De trassla upp vid olämpliga tidpunkter, och ser ful. Det är därför verkligen trådlösa hörlurar är en snabbt växande i popularitet. Vi har kollat ut det bästa av gäng.

Vanliga Bluetooth-hörlurar är användbara, men de har ofta en tråd ansluta hörlurar vilket inte alltid är bekvämt. Det är fortfarande lätt för att kabel för att få lite trassligt, eller helt enkelt se ful virad runt din hals. Det är därför verkligen trådlösa hörlurar känns mer befriande.

Nu tänker du förmodligen “varför kan jag inte bara köpa några AirPods?” Vare sig du vill det eller inte, Apple ändrat hörlurar världen när de tog bort hörlursuttag från iPhone. Deras AirPods var en bra lösning till hörlurar problem, men de är inte de bästa hörlurar som finns. Inga par riktigt trådlösa hörlurar är särskilt billigt, vilket är anledningen till att vi hoppar över budget, men det finns massor som är bra för en mängd olika situationer.

Här är det bästa verkligen trådlösa hörlurar ute.

Bästa allround: Jabra Elite 65t ($170)

Jabra är genomgående bra på att producera kvalitet audio produkter, och det är verkligen fallet för Jabra Elite 65t. Ljudkvaliteten är förutsägbart hög med ett bakgrundsbrus filter fungerar som en form av ljus passiv brusreducering. Det är också möjligt att använda Jabra Sound+ appen för att anpassa ljudet du hör via sin equalizer-funktionen.

Hörlurar är en IP55-klassad mot vatten, svett och damm, så att de kan stå emot de flesta av vad du kasta på dem. En batteritid på ca 5 timmar med en extra 10 timmar tillgänglig via sin laddning fallet innebär att du är bra att gå i hela dagen också. På toppen av det, stöder Alexa, Siri och Google Assistant röstkommandon. Med så många grunderna omfattas, det är en solid köpa.

Köp på Amazon

Bästa För Att Köra: Jabra Elitidrott Sant ($200)

Kommer du mest att uppskatta tråd helt gratis när du springer eller tränar. Jabras elitidrott Sant ger hög ljudkvalitet du förväntar dig från Jabra, tillsammans med några fiffiga fitness-relaterade funktioner.

Elite Sport Sant erbjuder 4,5 timmar musik tiden, och en extra 9 timmar via laddning fallet. Det har också ett in-ear-precision pulsmätare som spårar din puls sedan använder denna information för att analysera din kondition prestanda. Ljud coaching reagerar på hur du gör vid en given tidpunkt och återhämtning råd ger du tips på hur man kyler ner när du är klar. Det är också en ras takt kalkylator som hjälper dig att mäta din takt per mil medan du kör.

Det är typ som att ha din egen personliga tränare i ditt öra, och det är enormt bra om du är benägen att pressa sig själv för långt. När du inte tränar, men de är ändå bra kvalitet hörlurar.

Köp på Amazon

Bästa Ljudkvalitet: Bose Sound Sport Gratis ($200)

Om din budget kan sträcka sig lite längre än $170 begärt pris för Jabra Elite 65t, köpa Bose Sound Sport Gratis. Ljudkvalitén på dessa hörlurar är enastående, som man förväntar sig från Bose, men det kommer också med ett par andra användbara funktioner.

Batteritiden är på en nivå med Jabra insatser, på ca 5 timmar med en extra 10 timmar med tillstånd av laddning fallet. Det är resistent mot svett för dina träningspass sessioner, och erbjuder enkel NFC para ihop snarare än den mer invecklad Bluetooth-metoden, och knoppar är ombonad men ändå bekväm i dina öron, tack vare tre olika storlekar på öronsnäckor.

Där Bose hörlurar sticker ut mest av alla är “Hitta min Knoppar” – funktionen på Bose Connect app. Förlorat dina hörlurar? Tryck på en knapp i appen och dina smaklökar kommer att göra ett brus för att hjälpa dig att hitta dem. Det är de små sakerna som gör dessa till ett värt köp.

Köp på Amazon

Bästa brusreducerande: Sony WF-1000X ($178)

Nu, visserligen, om brusreducerande är din högsta prioritet, att du verkligen behöver köpa några hörlurar eller trådbundna hörlurar snarare än hörlurar. Vi har redan checkat ut både hörlurar och hörlurar, men om man vill ha en verkligt trådlöst koppla ihop med brusreducering sedan Sony WF-1000X är det bästa som finns.

Hörlurarna använder smarta adaptiv teknik som automatiskt växlar till omgivande ljud när du behöver dem. Det innebär att du får höra din favoritmusik utan att känna som du miste om något. Ljudet är skarp också, tack vare en 6mm driver, och det är upp till 3 timmar batteritid, som du kan förlänga till 9 timmar med laddning fallet. Batteriets livslängd är kortare än andra hörlurar på denna lista, men det är en naturlig konsekvens av att med hjälp av brusreducering.

De är inte svett, så vi skulle inte rekommendera dem för din träning men om du vill ha en cool par hörlurar för din pendla, brusreducerande funktion är en stor bonus. Men, igen, fast hörlurar ger dig bättre brusreducering.

Köp på Amazon

Bästa Premium Urval: B&O Beoplay E8 Trådlösa Hörlurar ($270)

Om du har pengar att avvara, B&O Beoplay E8 Trådlösa Hörlurar är de mest lyxiga. De är små, snygga, och passar otroligt bra. De sidor som har en enkel touch-kontroller kan du trycka på för att ta emot samtal, byta spår, eller aktivera röstkommandon. Hörlurarna använda Near Field Magnetisk Induktion teknik för att ge mindre ljud nedbrytning och bättre anslutningar via Bluetooth.

Den enda nackdelen med den överlägsna uppspelning kvalitet är att batteritiden är lite låg på ca 4 timmar per laddning, men snygg läder laddare som ökar till 12 timmar. Annat än att dessa är attraktiva, bekväma och ger bra ljudkvalitet. Vad mer kan man önska?

Köp på Amazon