Instapaper Fungerar i EU Igen

0
83

Instapaper, som var blockerad i Europeiska Unionen, är nu fungerar igen.

Bokmärk tjänst inte var redo för GDPR, EU, integritet lag, så webbplatsens ägare valt att blockera EU: s invånare från att få åtkomst till webbplatsen när de har gjort de ändringar som behövs. Vi erbjöd en lösning, men det är inte längre nödvändigt.

Här är Brian Donohue & Rodion Gusev, att skriva på den officiella Instapaper blogg:

…idag är vi föra tillbaka Instapaper till Europeiska Unionen användare. Under de senaste två månaderna har vi vidtagit ett antal åtgärder för att motverka den Allmänna uppgiftsskyddsförordningen, och vi är glada att presentera vår avkastning till Europeiska Unionen.

Och det finns fler goda nyheter: EU: s invånare har rätt att sex månader av Instapaper Premium. Tjänsten normalt kostar $3 per månad eller $30 per år och erbjuder obegränsat med noter och text-till-tal-spellistor, bland andra funktioner.

RELATERAT: Vad är GDPR personuppgiftslagen och Varför Ska Du Bry dig?

Vi är säkra på att ett gäng av EU: s Instapaper användare bytte till Ficka; två månader är en evighet på Internet, trots allt. Men du har ett val nu.