De Beste Foto Print Service Voor Elke Situatie

0
97

Net als een conventionele taal, het programmeren is een van die vaardigheden we willen het allemaal begonnen met het leren van vele jaren geleden. Geef je kinderen een voorsprong met Makeblock de Codey Rocky.

De Beste Foto Print Service Voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op augustus 6th, 2018

Het is prima in staat om een foto te nemen van je dierbaren en favoriete momenten, dankzij uw trouwe smartphone. Ze af te drukken is niet zo makkelijk, dat wel. We hebben gecontroleerd uit de beste foto ‘ s afdrukken diensten die beschikbaar zijn, en deze zijn onze aanbevelingen.

De Beste Budget Wi-Fi Cams
Craig Lloyd op 6 augustus 2018

Een van de makkelijkste manieren om de gaten te houden op uw huis, terwijl u weg bent op vakantie is door het opzetten van een Wi-Fi-cam, en je hoeft niet meer om veel te betalen voor één. Hier zijn de beste budget Wi-Fi-cams te kopen als je op geld.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Foto Print Service Voor Elke Situatie

Jennifer Allen | @jenjeahaly | augustus 6, 2018August 4, 2018

Het is prima in staat om een foto te nemen van je dierbaren en favoriete momenten, dankzij uw trouwe smartphone. Ze af te drukken is niet zo makkelijk, dat wel. We hebben gecontroleerd uit de beste foto ‘ s afdrukken diensten die beschikbaar zijn, en deze zijn onze aanbevelingen.

Er zijn tal van verschillende foto ‘ s afdrukken diensten die er zijn, dus hebben we ons geconcentreerd op een paar belangrijke factoren. Wilt u een dienst die is redelijk snel, het liefst dezelfde dag turnaround als dat mogelijk is. We hebben ook onderzocht budget opties als prijs is belangrijker dan snelheid. Ten slotte hebben we onderzocht beeldkwaliteit als uw primaire zorg is goed uitziende beelden.

Niet helemaal zeker of een foto print service is voor u? Bekijk onze kijk op ultra draagbare fotoprinters. Ze zijn niet zo groot als met behulp van een speciale dienst, maar voor af en toe snaps in een haast, dat ze een nuttige optie.

Hier zijn onze keuze van de beste foto ‘ s afdrukken diensten.

Beste Algemeen: Walgreens Foto

Als een betrouwbare keuze, je kunt niet verkeerd gaan met Walgreens Foto. De site is eenvoudig te gebruiken, dus of jij of je oma surfen op de site, het is gemakkelijk genoeg om te doen wat je moet doen. Een schat van verschillende opties worden duidelijk vastgelegd, met inbegrip van individuele afdrukken, fotoboeken, kalenders, posters en zelfs mokken en kussens.

Het is niet de goedkoopste optie, maar de afdrukkwaliteit is respectabel voor de prijs. Wenskaarten beginnen zo laag als $1.99 met kleine fotoboeken geprijsd op $6.99 en naar boven. Als een bonus, u kan gemakkelijk in een Walgreens winkel op te pikken veel items als een op dezelfde dag collectie. Deze omvatten afdrukken, kalenders en fotoboeken, hoewel voor sommige van de liefhebber cadeau-ideeën, je moet om vooruit.

Als je je hoofd in te slaan, je kunt zelfs afdrukken van filmrolletjes als u nog steeds die rondslingeren, hoewel het niet verwacht negatieven als onderdeel van de service.

Nu Kopen

Beste Budget-Keuze: Foto York

York Foto misschien niet de meest spannende van de websites om te surfen, maar het is zeer goed geprijsd voor wat het biedt. Een felicitatiekaart kunt u kosten zo weinig als 89 cent exclusief verzendkosten, maar dat maakt het groter. Indrukwekkend, gezien de prijs, het heeft ook een superieure beeldkwaliteit met hoge kleurnauwkeurigheid en helderheid.

Ondanks kijken een beetje gedateerd, de site heeft ook een aantal leuke en handige functies, zoals de mogelijkheid om albums te uploaden direct naar Facebook op hetzelfde moment als het verzenden van hen uit om te worden afgedrukt. Er is geen dezelfde dag collectie, maar ‘ s nachts levering is beschikbaar voor die tijd is het aan de laatste minuut.

Nu Kopen

Het Beste Voor De Internationale Scheepvaart: Shutterfly

Op het oppervlak, Shutterfly kijkt een partij zoals alle andere foto ‘ s afdrukken diensten hier. Waarin het verschilt met een aantal leuke nieuwe cadeau-ideeën, evenals de internationale scheepvaart. Als u vrienden of familie die in het buitenland wonen, het is echt een handige manier om ervoor te zorgen dat ze niet te missen op een gepersonaliseerde geschenken.

De prijzen zijn redelijk concurrerend, met een kaart van de verjaardag beginnen bij $1.39 en de kleinste foto-boek vanaf € 8.31. Het bedrijf verkoopt ook een assortiment van unieke geschenken gepersonaliseerde zitzakken, naam plaques, en zelfs rugzakken.

U kunt foto ‘ s rechtstreeks uploaden vanaf uw harde schijf, of ze importeren vanuit Facebook, Instagram, of SmugMug. U kunt pick-up van uw foto ‘ s in het Doel, CVS of Walgreens winkels, maar er is geen dezelfde dag turnaround service.

Nu Kopen

Het Beste Voor Cadeau-Ideeën: Snapfish

Als Snapfish ziet er bekend uit, is het misschien omdat Amazon Prints is het geheim Snapfish in vermomming. Als je een Amazon Prime account, wilt u misschien overwegen om Amazon Afdrukken om te besparen op de verzendkosten voor kleine orders.

Snapfish is een beetje duurder dan de andere vermeldingen op deze lijst met foto boeken vanaf € 12.99 en individuele kaarten van de verjaardag van $1.50, maar de producten zijn duidelijk stijlvolle kijken. Er is een echte hoge kwaliteit flair om het afdrukken, en dat gewoon niet stoppen met kaarten en foto boeken.

Het bedrijf biedt ook geweldige, originele geschenken ideeën, zoals een badhanddoek, glas afdrukken, deken, notebook of tijdschrift. Het duurt seconden om gepersonaliseerde cadeaus, dus het is ideaal als je weinig tijd hebt.

Nu Kopen

Het Beste Voor Dezelfde Dag Ophalen: Walmart

Uw dierbare is een speciale gelegenheid vandaag en op een of andere manier vergat u alles over het kopen van een cadeau. Wat moet je doen? Walmart Foto is de oplossing. Het werkt net als alle andere foto ‘ s afdrukken diensten, met een rijkdom aan ideeën van de gift en als foto afdrukken-opties. Waar het anders is, nou, je bent altijd in de buurt van een Walmart, toch? Dat maakt dezelfde dag collectie moeiteloos voor u.

Het nadeel is Walmart de beeld kwaliteit is niet zo hoog als op andere plaatsen. Het zal nog steeds goed uitzien. Het is gewoon niet pop-zoals sommige van de andere diensten op onze lijst. Echter, voor de meeste mensen, het werkt prima.

Dezelfde dag diensten zijn beschikbaar voor posters, ansichtkaarten, kalenders, en 8×11 foto boeken. Een uur in-store pick-up is ook beschikbaar voor iedereen die, samen met de gemonteerde foto ‘s, agenda’ s en poster. Het kost u extra voor de snelle service, maar als je in een snuifje, is het misschien de moeite waard. Met geen rush service, kaarten start van 87 cent met foto boeken geprijsd op $4.00 en omhoog, dus er is genoeg ruimte voor u om iets meer te betalen voor snelle resultaten.

Nu Kopen

Het Beste Is Voor De Beeldkwaliteit: De Landen Fotolaboratoria

We hebben vermeden elke foto afdrukken diensten aanbieden die de ondermaatse kwaliteit van de afbeelding, zodat alle van de bovenstaande diensten zou fijn moeten zijn. Naties fotolaboratoria, echter, is veel meer dan prima. Het biedt een fantastisch beeld kwaliteit, keer op keer. Het is een minder bekende site dan de anderen, en zijn een beetje laag op de functies, maar het is perfect voor een hoge beeldkwaliteit.

U kunt niet importeren van uw foto ‘s via sociale media, en er is geen online foto’ s delen, maar het is scherp geprijsd en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Duidelijkheid in het bijzonder is ongeëvenaard in vergelijking met haar naaste rivalen. Kaarten moeten worden aangeschaft als een pack met prijzen die beginnen bij 58 cent per kaart met de kleinste foto boek kost ongeveer $19, dus verwacht een beetje meer te betalen. Echter, u bent te betalen voor kwaliteit. De volgende dag en twee ‘ s nachts levering opties zijn beschikbaar, hoewel er geen dezelfde dag afhalen.

Nu Kopen