De Bästa Foto-Utskrifter För Varje Situation

0
92

Mycket som ett konventionellt språk, programmering är en av de färdigheter som vi alla önskar att vi hade börjat lära sig för många år sedan. Ge dina barn ett försprång med Makeblock är Codey Rocky.

De Bästa Foto-Utskrifter För Varje Situation
av Jennifer Allen den 6: e augusti, 2018

Det är bra att kunna ta bilder av dina nära och kära och favorit stunder, tack för din pålitliga smartphone. Skriva ut dem är inte så lätt, dock. Vi har kollat ut det bästa fotot utskrift tjänster som finns, och detta är våra rekommendationer.

De Bästa Budget Wi-Fi Kammar
Craig Lloyd på 6: e augusti, 2018

Ett av de enklaste sätten att hålla koll på ditt hem medan du är borta på semester är genom att sätta upp en Wi-Fi-cam, och du behöver inte betala mycket för en. Här är de bästa budget Wi-Fi cams att köpa om du är kort om pengar.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Foto-Utskrifter För Varje Situation

Jennifer Allen | @jenjeahaly | augusti 6, 2018August 4, 2018

Det är bra att kunna ta bilder av dina nära och kära och favorit stunder, tack för din pålitliga smartphone. Skriva ut dem är inte så lätt, dock. Vi har kollat ut det bästa fotot utskrift tjänster som finns, och detta är våra rekommendationer.

Det finns massor av olika tjänster fotoutskrifter ute, så vi har fokuserat på några viktiga faktorer. Vill du ha en tjänst som är någorlunda snabbt, helst samma dag vändning om det är möjligt. Vi ansåg också budget alternativ om priset är viktigare än hastighet. Slutligen har vi undersökt bildkvalitet om ditt främsta intresse är snygga bilder.

Inte helt säker på om en fotoutskrifter är en tjänst för dig? Kolla in vår titta på ultra portabel fotoskrivare. De är inte lika stor som med hjälp av en särskild tjänst, men för enstaka snaps i en hast, de är ett bra alternativ.

Här är vårt val av de bästa fotoframkallning tjänster.

Totalt Sett Bästa: Walgreens Foto

Som ett pålitligt val, kan du inte gå fel med Walgreens Foto. Webbplatsen är enkel att använda, så om det är du eller din mormor du surfar på webbplatsen, det är lätt nog att göra vad du behöver göra. En uppsjö av olika alternativ är tydligt utformade, inklusive enskilda utskrifter, fotoböcker, kalendrar, affischer, och även muggar och kuddar.

Det är inte det billigaste alternativet, men utskriftskvaliteten är respektabel för priset. Gratulationskort börjar så lågt som $1.99 med små fotoböcker prissatta på $6.99 och uppåt. Som en bonus, kan du enkelt ringa till en Walgreens affären för att plocka upp många punkter som en och samma dag-kollektion. Dessa inkluderar utskrifter, kalendrar och fotoböcker, även om det för vissa av de finare gåva idéer, du måste beställa i förväg.

Om du bege dig i butiken, du kan även få utskrifter av filmen rullar om du fortfarande har dem liggande, men förvänta dig inte negativ som en del av tjänsten.

Köp Nu

Bästa Budgetval: York Foto

York Photo kanske inte har den mest spännande av webbplatser för att bläddra i, men det är väldigt bra pris för vad den erbjuder. Ett födelsedagskort kan kosta så lite som 89 cent exklusive frakt, vilket gör det ännu mer lockande. Imponerande, med tanke på priset, den har också en överlägsen bildkvalitet med hög färgåtergivning och skärpa.

Trots att det ser lite daterat, webbplatsen har även några snygga och praktiska funktioner, till exempel möjligheten att ladda upp album direkt till Facebook samtidigt som du skickar iväg dem för att skrivas ut. Det är inte samma dag som kollektionen, men över natten leverans är tillgängliga för de gånger du har lämnat det till sista minuten.

Köp Nu

Bäst För Internationella Frakt: Shutterfly

På ytan, Shutterfly som ser mycket ut som alla andra fotoframkallning tjänster här. Det som skiljer är med några fiffiga nya idéer gåva, liksom den internationella sjöfarten. Om du har vänner eller familj som bor utomlands, det är ett riktigt bra sätt att se till att de inte miste om personliga presenter.

Priserna är någorlunda konkurrenskraftiga, med ett födelsedagskort som börjar på $1.39 och den minsta foto boka från $8.31. Företaget säljer även ett sortiment av unika gåvor som personlig bean bags, namn plack, och även skolan ryggsäckar.

Du kan ladda upp bilder direkt från din hårddisk, eller importera dem från Facebook, Instagram, eller Zoho. Du kan plocka upp dina foton i Mål, CVS eller Walgreens-butiker, men det är inte samma dag vändning service.

Köp Nu

Bäst För Gåva Idéer: Snapfish

Om Snapfish ser bekant ut, kan det bero på att Amazon Skriver är hemligt Snapfish i förklädnad. Om du har en Amazon Prime-konto, du kanske vill överväga att Amazon Skriver att spara in på frakten för små beställningar.

Snapfish är lite dyrare än de andra posterna på denna lista, med fotoböcker som börjar på $12.99 och enskilda födelsedag kort på $1.50, men dess produkter är väldigt stilrena och snygga. Det är en riktig hög kvalitet stil på sina utskrifter, och som inte bara sluta med kort och fotoböcker.

Företaget erbjuder också några bra ursprungliga gåvor idéer som en handduk, glas skriva ut, filt, och bärbar dator eller tidning. Det tar några sekunder att skapa personliga presenter, så det är perfekt om du har ont om tid.

Köp Nu

Bäst För Samma Dag Plocka Upp: Walmart

Din älskade man har ett speciellt tillfälle dag och något du glömde köpa en present. Vad gör du? Walmart Foto är lösningen. Det fungerar precis som med alla andra tjänster fotoutskrifter, med en rikedom av idéer gåva samt foto utskriftsalternativ. Det som skiljer är, tja, är du alltid nära en Walmart, eller hur? Som gör att samma dag samling nära enkelt för dig.

Nackdelen är Walmart bildkvaliteten är inte lika hög som på andra platser. Det kommer fortfarande ser bra ut. Det behöver inte bara pop som några av de andra tjänster på vår lista. Men för de flesta människor, det fungerar alldeles utmärkt.

Samma dag-tjänster som är tillgängliga för affischer, gratulationskort, kalendrar och 8×11 foto böcker. En timme i butik pickup är också tillgängliga för alla att, tillsammans med monterade bilder, och en affisch kalendrar. Det kommer att kosta dig extra för snabb service, men om du är i en knipa, kan det vara värt det. Med ingen brådska service, kort startar från 87 cent med fotoböcker prissatta på $4.00 och upp, så det finns gott om utrymme för dig att betala lite extra för snabba resultat.

Köp Nu

Bäst För Bildkvalitet: S Fotolabb

Vi har undvikit alla fotoutskrifter tjänster att erbjuda undermålig bildkvalitet, så alla av ovanstående tjänster ska vara bra. Nationernas fotolabb, men är mycket mer än bra. Det erbjuder fantastisk bildkvalitet, gång på gång. Det är en mindre känd plats än andra, och det är en lite låg på funktioner, men det är perfekt för hög bildkvalitet.

Du kan inte importera dina foton via sociala medier, och det finns ingen online fotodelning, men det är konkurrenskraftigt prissatta och erbjuder enastående bildkvalitet. Tydlighet i synnerhet är oöverträffad i jämförelse med sina närmaste konkurrenter. Kort måste köpas i ett paket med priser som börjar på 58 cent ett kort med den minsta fotobok som kostar ca $19, så räkna med att betala lite mer. Men du betalar för kvalitet. Nästa dag och två natten leverans alternativ finns, även om det finns någon samma dag plocka upp.

Köp Nu