Förvandla en Foto Till en Dålig Ritning med Hjälp av Avancerad AI Tech

0
81

Vissa appar som är användbara. Cartoonify visar bilder i dåliga ritningar.

Titta, jag tänker inte låtsas denna sak kommer att förändra ditt liv. Det kommer inte att (förmodligen). Men det är helg, och att du förtjänar att röra runt med något roligt. Så titta på en AI försöka tolka dina foton och sluta med något som ser ut som en åring upptäckte precis MSPaint.

RELATERAT: den Här AI-Drivna Polaroid Spottar Ut Barnsliga Teckningar i Stället för Bilder

Bege dig till Cartoonify, ladda upp någon bild, för att sedan se vad den algoritm som spottar ut. Jag sprang min headshot genom bara för att upptäcka att någon gömde sig i träden bakom mig hela tiden:

Jag vet inte vem killen är, eller vad han gör tillbaka dit, men jag gillar hans stil. Kör några av dina favorit foton genom detta och se vad du upptäcker.

Tack vare Ryan Hager på Android Polisen för att ni påpekade detta för mig. Nu, om du ursäktar mig, måste jag ladda upp en massa fler bilder.