U Kunt niet Kijken Star Wars Online Omdat Disney Verkocht De Rechten Tot 2024

0
125

Ga je gang: probeer te kijken Star Wars online. We wachten. Het is verwarrend, niet? Enkele recente films zijn op Netflix, maar de klassiekers niet overal.

Disney, die eigenaar is van Star Wars, de beroemde plannen voor het lanceren van een streaming service. Je zou denken dat de Star Wars-films zou worden opgenomen, maar het blijkt zelfs dat kan niet waar zijn, omdat Disney verkocht de streaming rechten voor Turner Broadcasting/AT&T terug in 2016.

Het is slechts één voorbeeld van waarom koord snijden kan verwarrend zijn om redenen die meer juridisch dan technische.

GERELATEERD: Snoer-Snijden Verliest Zijn Glans

Hier is Lucas Shaw, schrijven voor Bloomberg:

Disney verkocht bepaalde rechten Turner in 2016, voordat het voltooide plannen voor de streaming service. Het bedrijf heeft vier nieuwe Star Wars-films, omdat het overgenomen LucasFilm in 2012, en het voornemen om nog in December 2019. Turner betaalde ongeveer $275 miljoen voor de zes Star Wars-films uitgebracht tussen 1977 en 2005, plus de nieuwere titels.

Dus waarom niet Turner bieden de films ergens online? Ik kan je niet vertellen, maar als ik naar moest gokken zou ik zeggen dat ze willen dat mensen kijken naar de filmpjes op hun kabel tv-stations.

Disney is nu probeert te kopen van deze rechten terug, zodat ze kunnen bouwen aan een alternatief voor Netflix. Dus er is altijd een kans dat een aankomende streaming-service kunnen alle Star Wars-films. Op de korte termijn, echter, het kopen van de Blu-ray of een digitale misschien een betere inzet voor het kijken wanneer je maar wilt.