Verander Uw iPad In Een Entertainment Center Met de volgende Toebehoren

0
145

Terwijl je iPad kan een productiviteit powerhouse, het is ook een hel van een entertainment center, vooral als je onderweg bent. Helpen bij het serveren dubbele plicht als u de juiste accessoires.

De Beste ups-Uninterruptible Power Supply (UPS) Eenheid
door Eric Ravenscraft op juli 11, 2018

Op een gegeven moment de macht is van plan om uit te gaan in uw huis. Wanneer dat gebeurt, kunt u kort leven zoals het is in de 17e eeuw, met een goede UPS-eenheid, u kunt blijven wonen in uw moderne leven.

De Beste Zonne-Energie Gadget Laders Voor Opladen Onderweg
door Jennifer Allen op juli 11, 2018

Alleen maar omdat je uit de buurt van een stopcontact hoeft niet te betekenen dat u geen gebruik wilt maken van je gadgets. Deze zonne-opladers kun je gear opgeladen, zelfs als u bent mijl van de beschaving. Hier is onze top picks.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Verander Uw iPad In Een Entertainment Center Met de volgende Toebehoren

Harry Guinness | @harryguinness | juli 11, 2018July 10, 2018

Terwijl je iPad kan een productiviteit powerhouse, het is ook een hel van een entertainment center, vooral als je onderweg bent. Helpen bij het serveren dubbele plicht als u de juiste accessoires.

Apple heeft echt het indrukken van de iPad als educatieve tool de laatste jaren, maar zijn eerste succes was als een entertainment-apparaat. Het begin van de iPads waren niet geweldig voor het doen van een harder werken dan het beantwoorden van e-mails, maar ze waren perfect voor het bekijken van Netflix of het spelen van super verslavende games als Tiny Wings. Nu, iPads zijn eigenlijk goed voor het krijgen van het echte werk gedaan, maar, om eerlijk te zijn, ze zijn zelfs nog beter voor wat plezier.

Terwijl, zeker, de iPad is geweldig allemaal zelf, als je echt wilt om te maximaliseren uw entertainment ervaring die je nodig hebt om een beetje planning en accessorization.

Het Begint Allemaal Met de Apps

Er zijn honderden grote entertainment-apps op de iPad, en zolang je iPad beschikt over voldoende opslagruimte te installeren kunt u zo veel als u wilt.

Als u wilt om uw iPad in een film machine, Netflix en Hulu zijn een gegeven, maar ook Amazon Prime Video en je hebt je eigen film collectie, Plex. Plex vereist een beetje van, maar het is de moeite waard. Zodra u klaar bent, hebt u in principe uw eigen Netflix met alle inhoud die u zou willen.

In tegenstelling tot een Kindle, een iPad, met de full-color scherm, is een killer manier strips lezen. Het goede nieuws is dat comic bedrijven hebben dit omarmd; het slechte nieuws is dat het meestal met een abonnement modus. Check out comiXology voor een brede selectie en Marvel Unlimited als je echt alleen maar hier voor de Avengers. DC is nog aan het uitbrengen van hun eigen digitale strip abonnement, maar het is hopelijk niet te ver weg.

Voor de boekenwurmen, de beste optie is de Kindle app. iBooks is… prima, maar de Kindle ecosysteem is zo volwassen, dat het onmogelijk is om te verslaan.

Gamers hebben in wezen onbeperkte mogelijkheden. De eerste iPad-games waren leuke platformers en puzzlers, maar nu is er een groot aantal van de console-kwaliteit games. Er is zelfs een volledige PC-poort—ja, een volle haven van Beschaving VI.

Mount of een Zaak Op Het

Een naakte iPad eigenlijk helemaal niet zo goed als een entertainment-systeem. Ze zijn onmogelijk te ondersteunen en, als u ze overal, de kans op krassen op bits. Voor het oplossen van deze problemen moet je investeren in een berg of een zaak.

We hebben al gekeken naar iPad mounts in de diepte. Onze keuze voor de beste mount voor het bekijken van films, HoverBar-3, nog steeds. Het is een gooseneck mount, zodat gemakkelijk kan worden geplaatst op elke manier die u wilt.

Kopen op Amazon

Tijdens het monteren van je iPad boven je bed kan leuk zijn, het is nooit te concurreren met een echte TV. Het is een iPad draagbaarheid die echt maakt ze een killer entertainment setup; u kunt uw films, comics en games overal waar u gaat, of dat ook betekent het verplaatsen vanuit uw luie stoel naar bed of van Cleaveland naar de Bay Area. Dit betekent dat je je waarschijnlijk beter af met een case en er zijn twee we echt willen. Één station voor het lezen en een voor het kijken naar dingen.

Voor Het Lezen: ProCase Leren Folio Stand ($15-22)

De ProCase Leren Folio Stand is beschikbaar voor de iPad ($18.99), iPad Pro 10.5 ($14.99), en iPad Pro 12.9 ($21.99) (hoewel we niet zouden aanraden om te lezen voor langere tijd op dat monster!) in een reeks van kleuren. Het heeft een mooie lederen buitenkant en het zachte interieur beschermt niet alleen je iPad, maar voelt geweldig aan in je handen. Belangrijker nog, je kunt vouwen over de achterkant van de omslag, stop je vinger in, en gebruik het om te houden van uw iPad in een enigszins natuurlijke lezen positie. Het is wat ik gebruik met mijn Kindle voor jaren. U kunt ook de positie op elk van de drie verschillende staande hoeken als je een film wilt kijken.

Kopen op Amazon

Voor Eetbuien Toont: KHOMO DUBBELE Zaak ($15-20)

KHOMO DUBBELE zaak is echt een geweldige, betaalbare en eenvoudige hoes voor de iPad ($14.95), iPad Pro 10.5 ($14.95), en iPad Pro 12.9 ($19.95) die zal beschermen voor-en achterkant. Het wordt geleverd in een assortiment van kleuren en het ontwerp bootst op die van Apple ‘ s eigen Smart Cover met extra bescherming en een veel betere prijs.

Voor het bekijken van films of eetbuien toont, kunt u niet veel beter. De zaak zal prop uw iPad, zodat u het gemakkelijk kunt zien of je het zitten, liggen, of leunend op.

Kopen op Amazon

Er Zijn Kinderen Gevallen Te

Een laatste ding waard is, als u van plan bent over het gebruik van uw iPad te vermaken (of afleiden) uw kinderen, zijn er een kind specifieke gevallen die er zijn ontworpen om alle misbruik van een peuter kan gooien. Check out onze gids voor ons volledige lijst van picks.

Geef Uw Gaming Ervaring

Er zijn veel mobiele games die het goed doen met de touch screen interface, maar laten we eerlijk zijn: voor serious gaming het is niet leuk om te worden smashing uw vingers over het scherm zeer je aan het spelen bent. Dat is waar een goede Bluetooth-controller zeer handig.

Gamevice Gamepad Controller ($100)

De Gamevice Gamepad Controller—beschikbaar voor de iPad, iPad Pro 10.5 en iPad Pro 12.9 voor $99.95—in principe verandert uw iPad in een Nintendo-Schakelaar, de form factor van de wijs, met regelaars gemonteerd aan beide zijden van het scherm. De positie is comfortabel, zet de actie in het midden tussen uw handen, en neemt de noodzaak voor een extra stand te houden uw iPad terwijl je spel.

Je krijgt dubbele analoge joysticks; A, B, X, Y, L1, L2, R1 en R2 knoppen en een D-Pad. Voor elk spel dat compatibel is met een gamepad—en er zijn er honderden en honderden van Bluetooth-controller compatibel games—het is een totaal, goed, spel-wisselaar. Er zijn meer dan een paar Bluetooth-controllers op de markt, maar all-in-one comfort die u krijgt met de Gamevice echt onderscheidt.

Kopen op Amazon

De SteelSeries Nimbus Draadloze Gaming Controller ($47)

Wilt u iets meer traditioneel, de SteelSeries Nimbus Draadloze Gaming Controller ($48) is een stevige schreeuwen. Het heeft twee joysticks; een D-Pad; A, B, X en Y drukgevoelige knoppen; en L1, L2, R1 en R2 triggers. Je nodig hebt om het faillissement van uw iPad met een geval of op de berg om te houden uw handen vrij, maar in ruil krijg je een zeer comfortabele en ergonomische gaming ervaring.

Een leuke bijkomstigheid is dat de Nimbus kosten met een Lightning-kabel. Dit betekent dat je alleen maar nodig hebt om een oplader bij de hand hebt.

Kopen op Amazon

Upgrade Uw Geluid

Terwijl de iPad ‘ s luidsprekers zijn niet slecht per se, ze niet echt pack een enorme stempel en, misschien nog belangrijker, u kunt ze niet gebruiken in het openbaar, zonder over te komen als een ezel. Het is tijd om te upgraden van uw iPad is het geluid.

Voor Privé Genieten van een Film: BeatsX Draadloze In-Ear Hoofdtelefoon ($150)

Je kunt niet winnen van het gemak van Bluetooth oordopjes en de BeatsX Draadloze In-Ear Hoofdtelefoon ($150) zijn de beste die gaan voor de iPad. Geloof me, zij zijn degenen die ik gebruik omdat draden zuigen.

Wat maakt de Beats X zo goed is Apple ‘ s W1-chip. Dit stukje technowizardry bouwt voort op de top van de Bluetooth-standaard en maakt het tot iets heel bruikbaar. Je krijgt een hogere geluidskwaliteit, een groter bereik, een betere levensduur van de batterij, instant koppeling, gemakkelijk wisselen tussen de apparaten zelfs opladen met een lightning-kabel zoals de iPad. Met acht uur levensduur van de batterij—en rond twee uur met een snelle 15 minuten opladen sessie—ze zijn moeilijk te verslaan.

Kopen op Amazon

Het beste voor Delen Geluid: Een Bluetooth Speaker

Met toegang tot de wil van Spotify, Apple Muziek en YouTube, en ernstige levensduur van de batterij, een iPad kan het perfecte apparaat voor het voeden van uw beach party ‘ s tunes. De ingebouwde luidsprekers niet knippen, dus uw beste inzet is een Bluetooth-luidspreker. We hebben gekeken naar Bluetooth-luidsprekers in-diepte voor. Als je iets wilt goedkope en vrolijke, bekijk dan onze gids voor de beste goedkope draagbare Bluetooth-sprekers. Als je iets nodig hebt dat kan honende een beetje regen of zand, bekijk dan onze gids voor de beste robuuste draagbare Bluetooth-sprekers.

Persoonlijk gebruik ik de UE Boom 2 van onze stevige lijst. Het levert een verrassend goed geluid voor zo ‘ n kleine speaker en kunt u veilig overal mee naartoe nemen.

De beste Manier om te Delen Geluid Particulier: AmazonBasics 5-Weg Headphone Splitter ($7)

Als er meer dan één persoon probeert om een film te kijken op de iPad, Bluetooth hoofdtelefoon zal niet werken. Dit is prima als je ergens privé, maar als je ergens in het openbaar, je kan niet zomaar bij het opendraaien van het volume op de tablet of het gebruik van een luidspreker. In plaats daarvan moet je naar de oude school, krijgen een bedrade hoofdtelefoon, en het gebruik van een headphone splitter.

De AmazonBasics 5-Weg Multi Headphone Splitter is, bang voor je buck, de beste manier om te delen een hoofdtelefoonuitgang met een paar andere mensen. Terwijl je waarschijnlijk niet in staat om de menigte vijf mensen rond een enkele iPad, kun je zeker krijgen drie kinderen in de achterbak van een auto kijken.

In tegenstelling tot de iPhone, iPads komen nog steeds met 3.5 mm jacks en, omdat de ruimte niet zo veel van een probleem, moet de stick rond voor een beetje langer.

Kopen op Amazon

Ik reis veel dus mijn iPad is mijn go-to-entertainment optie. Of ik ben in de stemming om een boek te lezen, een film kijken, of mee te zingen met sommige nummers in de douche, het heeft me gedekt. Met deze accessoires het is zoveel meer dan een iPhone met een groot scherm en met een hands-free bekijken, verbeterd geluid, en een game controller, wordt het een volwaardig entertainment centre.