Inaktivera Skärmens Tid varje Vecka Rapport Anmälningar på iPhone eller iPad

0
115

Tid för skärmen spårar hur mycket du använder din iPhone eller iPad, vilket program du använder, och även hur många gånger per dag du hämtar din telefon eller tablet. Du kommer att se en “en gång i veckan Rapporten” Tid för Skärmen meddelande varje vecka.

Du måste inaktivera Skärmen Time har lagts till i iOS 12 för att bli av med denna anmälan. Tyvärr, om du vill använda Tid för Skärmen, det finns inget sätt att stänga av dessa veckovisa rapport anmälningar.

För att inaktivera Skärmen, öppna appen Inställningar och tryck på “Screen Time” – kategori. Det visas nära toppen av listan, precis under “Inte Störa.”

RELATERAT: Hur för att Inaktivera Skärmen Tid varje Vecka Rapport Anmälningar på iPhone eller iPad

Bläddra ner till botten av Skärmen när panelen och tryck på “Stäng Av Skärmen” alternativ.

Tryck på “Stop” för att bekräfta. Skärmen kommer att vara funktionshindrade, alla insamlade data kommer att raderas och du kommer inte längre att ta emot de veckovisa rapport anmälningar.

För att aktivera Skärmen Tiden, bara att återvända hit och tryck på “Slå På Skärmen” alternativ.

Tyvärr, det finns inget sätt att stänga Skärmen när meddelanden från Inställningar > Meddelanden, där du förväntar dig att hitta den. Vi hoppas att Apple kommer att erbjuda denna möjlighet i framtiden. För nu, allt du kan göra är att inaktivera Skärmen Tiden själv.