Hur man Använder Alexa för att Se hotellets Gäster att Känna sig Mer Hemma

0
110

Om du kör en Airbnb, ha någon att titta på ditt hus när du är borta, eller bara ha gäster över för helgen, här är hur du kan använda dig av Alexa för att hjälpa dina gäster att känna sig mer hemma.

Dra Nytta av Alexa Skicklighet Ritningar

Samtidigt som dess kapacitet är fortfarande lite begränsat, Alexa Skicklighet Ritningar ger ett sätt för vem som helst att skapa sina egna Alexa Skicklighet av olika slag, med hjälp av en handfull av mallar tillhandahålls. Det finns även en mall speciellt för hosting gäster i ditt hem.

Om du inte vet om Alexa Skicklighet Ritningar, vi har en guide som tar dig igenom processen och lär dig linor. Från det, världen är din oyster.

RELATERAT: Hur man Använder Alexa Ritningar för att Skapa Din Egen Alexa Kompetens

När det gäller “Houseguest” – mallen kan du ge alla typer av information för gästerna, som var saker och ting finns i huset, hur man gör något, och ge telefonnummer för vissa kontakter i de fall det finns ett stort problem.

Gör det Enkelt att Styra Smarthome Enheter

Om ditt hus är utrustade med alla typer av smarthome prylar som du kan styra med Alexa, du kommer att vilja se till att dina gäster att förstå hur man använder det, och det bästa sättet att åstadkomma detta är genom att göra det lätt att styra i första hand.

RELATERAT: Hur att Styra Din Smarthome Produkter med Amazon Echo

När du lägger till smarthome-enheter till Alexa, se till att enheterna är namngiven korrekt. Om du till exempel lägga till en smart plugg till Alexa, är det förmodligen heter något i stil med “Smart Plug” som standard. Detta innebär att för att kunna styra den med Alexa, du har att säga “Alexa, vrid på Smart Plug”.

Men, du förmodligen vill ha möjlighet att säga något mer naturligt, som “Alexa, slå på plats heater” (eller vad det smart plug är att kontrollera). På grund av detta, se till att du går till Alexa app och byta namn på det smart plug till “värmeelement”, eller vad annat du vill, och gör detta för varje smarthome-enhet.

Se Till Att Du Endast Få Begränsad Tillgång

Tyvärr, det finns ingen specifik inställning på Echo enheter där du kan aktivera begränsad tillgång och hindra gästerna från att göra vissa saker med Alexa, men det finns åtminstone några andra saker du kan göra för att begränsa tillgång och se till att de bara kan göra saker som de har tillgång till.

Till att börja med, lägg en röst köpa PIN-kod så att du inte kan använda Alexa för att köpa saker på Amazon med ditt kreditkort. Annars skulle de säga “Alexa, köp en Samsung smart-TV” och du skulle ha en ny TV till din dörr på några dagar, liksom en ny avgift på din kredit uttalande.

RELATERAT: Hur man kan Aktivera, Inaktivera, och PIN-kod Skydda Röst att Köpa på Amazon Echo

Du kan också se till att du har Drop-In, ringer och meddelanden funktionshindrade, vilket kommer att hindra gästerna från att använda din Echo till samtal eller meddelande som någon av dina kontakter.

Slutligen, precis som med röst inköp, inaktivera alla färdigheter att använda ditt kreditkort. Färdigheter som Uber och Dominos är bra, men du behöver verkligen inte att dina gäster har tillgång till dem—om inte, naturligtvis, du vill att de ska lätt kunna beställa en resa eller en pizza och inte har något emot att betala räkningen.

Generellt, om du har vänner eller familj som du litar på, du förmodligen inte har något att oroa sig för, men om du hyr din plats på Airbnb, kan det vara bäst att granska den kompetens och de tjänster som du har kopplade till Alexa, så att inte vem som helst kan komma åt din kalender och sådant.

Strategiskt Placera Ditt Eko-Enheter

Jag gör det här låter som någon form av vetenskap, men vad det handlar om är bara att se till att du har Echo enheter i områden där det är viktigast för dina gäster, som i gästrum—det är inte vettigt för dina gäster att förlita sig på Alexa om de inte kan bekvämt använda det i första hand.

Du kan också placera dem i kök, vardagsrum, och var som helst annat som dina gäster kan använda Alexa. Naturligtvis är det inte realistiskt för bara någon Alexa-med hushåll att ha flera Ekon hävde sig ut i hela huset, men bara ett fåtal Echo Prickar här och det kommer inte att bryta banken.

Generellt, det kommer att göra det mycket lättare för dina gäster att använda Alexa, och när jag började att använda Alexa mer och mer, det bara är meningsfullt att ha mer än bara ett Eko i mitt hus.