Hoe te Gebruiken Alexa om de Gasten Voelen zich Meer Thuis

0
108

Of je nu met een Airbnb, het hebben van iemand die je huis bewaken terwijl je weg bent, of gewoon met de gasten over voor het weekend, hier is hoe je kunt gebruik maken van Alexa om te helpen uw gasten voelen zich meer thuis.

Profiteer van Alexa Vaardigheid Blauwdrukken

Terwijl de mogelijkheden zijn nog steeds een beetje beperkt, Alexa Vaardigheid Blauwdrukken bieden een manier voor iedereen om hun eigen Alexa Vaardigheid van soorten, met behulp van een handvol van de meegeleverde sjablonen. Er is zelfs een template speciaal voor gasten op uw huis.

Als je niet weet over Alexa Vaardigheid Blauwdrukken, we hebben een gids die u meeneemt door het proces en leert u de touwen. Van daar, de wereld ligt aan uw voeten.

GERELATEERD: Hoe te Gebruiken Alexa Blauwdrukken voor het Maken van Uw Eigen Alexa Vaardigheden

Als voor de “Houseguest” sjabloon, kunt u voorzien van alle soorten van informatie voor de gasten, zoals waar de dingen in het huis, hoe om iets te doen en telefoonnummers voor bepaalde contactpersonen in het geval er een groot probleem.

Maak het Gemakkelijk te controleren Smarthome Apparaten

Als uw huis is uitgerust met allerlei smarthome gadgets die u kunt bedienen met Alexa, u zult willen ervoor zorgen dat uw gasten weten hoe het te gebruiken, en de beste manier om dat te bereiken is door het eenvoudig te bedienen in de eerste plaats.

GERELATEERD: Hoe om te controleren Uw Smarthome Producten met de Amazon Echo

Wanneer u smarthome apparaten Alexa, zorg ervoor dat de apparaten zijn goed met de naam. Als u bijvoorbeeld het toevoegen van een slimme plug Alexa, het is waarschijnlijk de naam iets als “Smart Plug” standaard. Dit betekent dat, om te controleren met Alexa, je te zeggen hebt “Alexa, zet de Slimme Stekker”.

Echter, wilt u waarschijnlijk de mogelijkheid om iets te zeggen meer natuurlijke manier, zoals “Alexa, zet de verwarming” (of wat de smart plug is controlling). Daarom, zorg ervoor dat je in de Alexa-app en de naam van de smart plug naar “verwarming” of iets anders wat je wilt, en doe dit voor elke smarthome apparaat.

Zorg Ervoor Dat U Slechts Voor Beperkte Toegang

Helaas, er is geen specifieke instelling op Echo-apparaten die u kunt inschakelen voor beperkte toegang en het voorkomen van de gasten van het doen van bepaalde dingen met Alexa, maar er zijn minstens een aantal andere dingen die je kunt doen om de toegankelijkheid te beperken en ervoor zorgen dat ze kan alleen dingen doen die zij toegang hebben.

Voor starters, het toevoegen van een voice aankoop PINCODE, zodat de gasten kunnen geen gebruik maken Alexa om spullen te kopen op Amazon met behulp van uw credit card. Anders zouden ze zeggen “Alexa, koop een Samsung smart TV” en zou je een nieuwe TV aan uw voeten in een paar dagen, alsook een nieuwe heffing op uw credit-en verliesrekening.

GERELATEERD: Inschakelen, Uitschakelen en PIN-beveiliging Stem Aankoop op Uw Amazon Echo

U kunt er ook voor zorgen dat je In Drop-In, bellen, berichten uitgeschakeld, waardoor de gasten van het gebruik van uw Echo om te bellen of een bericht van een van uw contacten.

Tot slot, net als met de stem van de aankoop, schakelt u alle vaardigheden die gebruik maken van uw creditcard. Vaardigheden, zoals Uber en Dominos zijn geweldig, maar je hoeft niet echt nodig uw gasten hebben toegang tot die—tenzij je natuurlijk wilt dat ze in staat zijn om gemakkelijk bestellen van een rit of een pizza en het niet erg voet van het wetsvoorstel.

Globaal, als de gasten zijn vrienden of familieleden die u vertrouwt, hoef je waarschijnlijk niet iets om zorgen over te maken, maar als je het huren van uw plaats op Airbnb, is het misschien het beste om te controleren de vaardigheden en de diensten die u hebt aangesloten op Alexa, zodat niet iedereen zomaar toegang kunnen krijgen tot uw agenda en dergelijke.

Strategisch Plaats Uw Echo-Apparaten

Ik maak dit klinkt als een soort van wetenschap, maar waar het op neer komt is gewoon om ervoor te zorgen dat je Echo apparaten in de gebieden waar het het meest zinvol is voor uw gasten, zoals in de kamer—is het niet zinvol voor uw gasten om te vertrouwen op de Alexa als ze het niet kunnen handig gebruik maken van het in de eerste plaats.

Ook kunt u deze plaatsen in de keuken, woonkamer, en ergens anders dat uw gasten gebruik kunnen maken van Alexa. Natuurlijk is het niet realistisch is voor slechts een Alexa-gebruik huishoudens hebben meerdere Echo ‘ s languit over het huis, maar ook slechts een paar Echo Puntjes hier en daar niet zal breken de bank.

Over het algemeen zal het een stuk makkelijker voor uw gasten om te gebruiken Alexa, en zodra ik het begon te gebruiken Alexa meer en meer, dat het gewoon logisch is om meer dan slechts een Echo in mijn huis.