Hoe het Niet Verliezen van Uw Spullen

0
129

Sommige mensen lijken niet in staat om te gaan tien minuten zonder verlies van iets, of dat nu de telefoon, de sleutels, zijn portemonnee, of gewoon hun zelf-respect. We kunnen je niet helpen met de self-respect, geven we u enkele tips over hoe te stoppen met het verlies van je spullen.

Het ontwikkelen (En houden) van een Routine

De eenvoudigste manier om te stoppen met het verliezen van je spullen is altijd weet waar het is. Dit klinkt een beetje als een waarheid, maar wat ik bedoel is dat je telefoon, sleutels en portemonnee moet altijd een plek hebben. De problemen beginnen als je niet zeker bent of uw telefoon in uw zak, de zak van uw jas, jeans gooide je in de was van gisteren, of zittend op de tafel, aan de bar waren in de laatste nacht; als je religieus zet je spullen op dezelfde plaats zowel binnen als buiten uw huis, dan is het veel en veel moeilijker om te verliezen.

Voor mij, als ik uit mijn huis, mijn iPhone gaat in mijn linker front pocket, mijn portemonnee en sleutels gaan in mijn voorzijde rechts zak, en mijn oordopjes gaan rond mijn nek.

Als ik thuis ben, mijn telefoon in mijn hand, mijn linker front pocket, of het opladen van naast mijn bed of computer; mijn sleutels en portemonnee zijn door de deur; en mijn oordopjes zijn nog steeds rond mijn nek. Ik (bijna) nooit op de root door mijn wasmand te kijken voor mijn toetsen.

Het ontwikkelen van een routine waar, wanneer je naar buiten gaat, zet je alles wat je brengt je in de toegewezen zak. Als je thuis komt, zet ze allemaal in de hun toegewezen plaats. Doe hetzelfde voor op kantoor of in uw auto, en ergens anders je vaak bezoekt. Jezelf dwingen om je hier aan te houden en je zult al snel stoppen met het verliezen van dingen zo vaak.

Zet Je Dingen naar Beneden

Nooit zet je spullen neer als je uit het huis. Zet je telefoon op de machine naast je in de sportschool, je portemonnee op de tafel in een café, of uw sleutels in een vrienden’ tas. Het is heel gemakkelijk om afgeleid te worden en te lopen met uit hen. Geloof me, ik heb het gedaan.

Houd je spullen in de toegewezen plaats. Een armband voor uw telefoon als u deze in de sportschool, doe uw portemonnee in uw zak nadat u betalen, en breng je eigen tas als uw sleutels zijn oncomfortabel om te dragen. Als je nooit je dingen buiten je huis, je in ieder geval kunt niet verliezen in een willekeurige locatie.

En dat is een belangrijk punt. Als u iets kwijt in je huis, je bent echt gewoon de tijd die je nodig hebt om het te vinden. Als u iets kwijt in het openbaar, het is misschien niet terug te komen.

Maakt Het Gemakkelijk te Vinden

90% van de tijd als je iets te verliezen, is het daar voor je, je kan het gewoon niet zien. Misschien is het gleed tussen de bank kussens, geraakt verstrikt in je dekbed, of het is gewoon opgaan in de achtergrond als een ninja in het donker. Hoewel het onmogelijk is om te stoppen met dit soort dingen gebeuren, je kunt een paar dingen om te maken het veel makkelijker om te zoeken naar uw spullen wanneer het goed gaat.

Donker zwart betrekking overeenkomen met uw telefoon, maar ze maken het de hel wanneer u te zoeken onder de bank. Als je verliest het de hele tijd, het toevoegen van een lichtgevende oranje of roze cover; er is geen manier zal overvloeien in de achtergrond. Hetzelfde geldt voor uw sleutels. Als je verliest ze de hele tijd, het toevoegen van een grote onaangename sleutelhanger.

GERELATEERD: Hoe het te Gebruiken Tegel te Vinden naar Je Sleutels, Portemonnee, of Iets Anders

Je moet ook kijken naar Bluetooth-tags, zoals Tegels. U sluit een kleine fob aan je sleutels en vervolgens kunt u uw telefoon gebruiken om hen op te sporen. Het werkt ook in omgekeerde richting: als u uw sleutels kunt u drukt op een knop op de Tegel en uw telefoon een geluid laten afspelen zodat u hem kunt vinden.

Als u een iPhone en een Apple Horloge dingen zijn nog eenvoudiger. U kunt gebruik maken van uw Apple Horloge te vinden van uw iPhone en vice versa.

Zet Je Telefoon Op Stil

Als u uw telefoon verliest regelmatig, zet het niet op stil. Dit maakt het onmogelijk voor u om het te vinden door het aan te roepen. Gebruik in plaats daarvan Niet Storen. Zowel Android en iOS laat u dit zo te configureren dat bepaalde meldingen en meerdere oproepen van dezelfde persoon in een snel tempo door. Dit zal uw leven een stuk gemakkelijker.

Netjes Uw Huis en Kantoor

Het is een stuk makkelijker om iets te verliezen in een rommelige kamer dan een schone. Als je bureau vol met papieren of de plank waar je je sleutels en portemonnee worden besproken in andere dingen, ze gaan walkabout.

Als je niet in de houden van uw hele nette, ten minste ruimen de plaatsen die u hebt aangewezen voor uw spullen. Als u aandringen op het houden van een rommelig bureau, kopen een dock voor je telefoon, zodat het op zijn minst opvalt.

Zet Op Mijn iPhone of op Mijn Apparaat

Zoek Mijn iPhone op iOS en Vind Mijn Toestel op Android zijn geweldig, met hen kunt u bijhouden van uw telefoon, ongeacht waar het is en als het is gestolen, zelfs uitschakelen op afstand. U kunt ook de kracht van uw telefoon een geluid afspelen, zelfs als hij op stil staat, dat is geweldig als u uw telefoon bent verloren onder de bank.

Find My iPhone en Find My Device zijn een must voor iedereen, zelfs als je niet regelmatig je telefoon verliest.

Breng Het niet Met Je Op de avond Uit

Als je een van die mensen die altijd verliest van hun telefoon—en ook hun waardigheid—op een avondje uit, er is een eenvoudige oplossing: breng het niet met je.

Als u absoluut moet beschikken over een telefoon met u ten alle tijden, overweeg dan te investeren in een goedkope vervangbare telefoon voor een avondje stappen. Het zal niet stoppen met u van het verliezen, maar het zal op zijn minst het goedkoper om te vervangen als je dat doet.

Het Gemakkelijker maken Voor Mensen om Terug te keren naar Je

Ongeacht wat je doet—kort van tethering je dingen voor u om te allen tijde—er is altijd een kans dat je verliest je telefoon of portemonnee. Het beste ding om te doen dan is het zo gemakkelijk mogelijk voor iemand om te retourneren.

Op iOS, kunt u medische informatie, met inbegrip van uw nabestaanden de contactgegevens. Dit betekent dat iedereen die binnenkomt op uw telefoon wordt op zijn minst weten uw naam en het nummer van iemand die met u in contact.

GERELATEERD: Hoe Toon Dringende Medische Informatie op Uw iPhone

Op Android zijn de zaken nog eenvoudiger. U kunt uw eigen informatie op het scherm te vergrendelen. Maar zorg ervoor dat als u een e-mailadres in plaats van uw telefoonnummer.

GERELATEERD: Weergeven van Informatie over de Eigenaar op het Scherm te Vergrendelen op Je Android-Telefoon

Voor zaken als je portemonnee of sleutels, het is eenvoudig toe te voegen een kaart of sleutelhanger met uw contactgegevens.

Als u niet wilt dat om die dingen te doen, zorgt u ervoor dat u de contacten met de naam dingen zoals “Mama” of “Papa” of “Thuis”. Je zou verbaasd zijn hoe veel telefoons verloren teruggestuurd omdat de persoon die ze vertelde hun moeder te bellen.

Voortdurend verlies van uw spullen is eigenlijk een slechte gewoonte. Met een beetje van het denken, kunt u het opzetten van een systeem waardoor het veel moeilijker voor u om dingen kwijt, en als je dat doet, is het eenvoudiger voor u is om ze te vinden.

Image Credits: Foto door Mikaela Shannon op Unsplash, Foto door Rob Bye op Unsplash.