Het Wijzigen van Smarthome Apparaten in de Alexa-App

0
95

Als het gaat om het beheersen van smarthome apparaten met behulp van Alexa, moet u ervoor zorgen dat de apparaten met de naam correct. Hier is hoe u de naam van uw smarthome gadgets, zodat de spraakopdrachten geluid een beetje meer natuurlijk.

GERELATEERD: De Amazone Echo Is Wat Maakt Smarthome de moeite Waard

Ten eerste, er zijn een paar manieren waarop u kunt de naam van een smarthome apparaten. De eerste manier is door het gebruik van een apparaat een eigen app. Dus met een Belkin WeMo smart plug, bijvoorbeeld, kan je in de WeMo-app en de naam van uw slimme stekkers naar wat u maar wilt, zoals “space heater”, “bedside lamp”, of wat de smart plug is het regelen. Echter, dat is niet de makkelijkste manier om dingen te doen als u Alexa.

In plaats daarvan is het beter om het gebruik van de Alexa app, waar u kunt de naam van uw smarthome apparaten op één plek. Hier is hoe het te doen.

Begin met het openen van de Alexa-app en tik vervolgens op de menu-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.

Selecteer “Smart Home” in het menu.

U zult direct een lijst te zien van al uw smarthome apparaten. Tik op degene die u wilt wijzigen.

Op het apparaat pagina tik op de kleine puntjes in de rechter bovenhoek.

Op de Instellingen van het Apparaat pagina die wordt geopend, tikt u op de “Naam Bewerken” optie.

Druk op de “X” – icoon of de backspace-toets voor het wissen van de huidige naam en typ vervolgens een nieuwe naam voor het specifieke apparaat. Druk op “Gereed” om te bevestigen de nieuwe naam.

De wijzigingen worden automatisch opgeslagen en u goed om te gaan! Houd in gedachten dat dit alleen wordt de naam van het apparaat op Alexa. Als je, zeg, het openen van het apparaat de eigen app, het zal nog steeds de oorspronkelijke naam die je gaf het—de naam te wijzigen door middel van de Alexa app gewoon vertelt Alexa dat “kacheltje” betekent eigenlijk “slimme stekker 2” (bijvoorbeeld). Dus, als je gebruik zowel Alexa en het apparaat de app, de naam te wijzigen in beide plaatsen.