Het Uitschakelen van het Scherm Tijd Wekelijks Verslag Notificaties op je iPhone of iPad

0
634

Scherm Time tracks hoeveel u gebruik maken van uw iPhone of iPad, welke apps je gebruikt, en zelfs hoe veel keer per dag neemt u uw telefoon of tablet. Zie je een “Wekelijkse Rapport Beschikbaar” Screen Time notificatie per week.

U moet uitschakelen van het Scherm Time functie toegevoegd in de iOS-12 om zich te ontdoen van deze kennisgeving. Helaas, als u wilt te gebruiken Scherm de Tijd, er is geen manier om het uitschakelen van deze wekelijkse verslag van meldingen.

Voor het uitschakelen van het Scherm de Tijd, open de Instellingen-app en tik op het Scherm “Tijd” categorie. Het lijkt in de buurt van de top van de lijst, net onder de “Niet Storen.”

GERELATEERD: het Uitschakelen van het Scherm Tijd Wekelijks Verslag Notificaties op je iPhone of iPad

Blader omlaag naar de onderkant van het Scherm de Tijd paneel en tik op de ‘Turn-Off Screen Time” optie.

Tik op “Stop” om te bevestigen. Het scherm zal de Tijd worden uitgeschakeld, worden alle verzamelde gegevens zullen worden gewist, en u zult niet langer ontvangen die wekelijks overzicht van meldingen.

Voor het opnieuw activeren van het Scherm de Tijd, net terug van hier en tik op de “Turn On Screen Time” optie.

Helaas, er is geen manier om het uitschakelen van het Scherm Time-meldingen uit Instellingen > Meldingen, waar je zou verwachten te vinden. We hopen dat Apple deze optie in de toekomst. Voor nu, alles wat je kunt doen is het uitschakelen van het Scherm de Tijd zelf.