Förvandla Din iPad Till Ett nöjescentrum Med Dessa Tillbehör

0
132

Medan din iPad kan vara en produktivitet kraftpaket, det är också ett fan av en entertainment center, särskilt om du är på språng. Hjälper det att fungera dubbel sats om du har rätt tillbehör.

Det Bästa Avbrottsfri Kraft (UPS) Enhet
av Eric Ravenscraft den 11 juli, 2018

Vid en viss punkt, strömmen kommer att gå ut i ditt hem. När det händer, kan du kortfattat lever som det är den 17: e talet, med en god UPS-enhet, kan du fortsätta att leva ditt moderna livet.

Det Bästa Sol Gadget Laddare För Laddning På Resan
av Jennifer Allen den 11 juli, 2018

Bara för att du är borta från ett eluttag betyder inte att du inte vill använda dina prylar. Dessa solar laddare kan hålla din utrustning laddat upp även när du befinner dig långt från civilisationen. Här är våra översta plockningar.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Förvandla Din iPad Till Ett nöjescentrum Med Dessa Tillbehör

Harry Guinness | @harryguinness | juli 11, 2018July 10, 2018

Medan din iPad kan vara en produktivitet kraftpaket, det är också ett fan av en entertainment center, särskilt om du är på språng. Hjälper det att fungera dubbel sats om du har rätt tillbehör.

Apple har verkligen drivit iPad som ett arbete och pedagogiska verktyg senaste åren, men sin första framgång var som en underhållningsmaskin. Början iPads var inte stor för att göra något svårare än att svara på e-post, men de var perfekt för att titta på Netflix eller spela super beroendeframkallande spel Tiny Wings. Nu, iPads är faktiskt bra för att få riktiga arbete, men för att vara ärlig, de är ännu bättre för att ha lite kul.

Och samtidigt, visst, iPad är bra av sig själv, om du verkligen vill maximera din underhållning erfarenhet du behöver för att göra lite planering och accessorization.

Det Hela Börjar Med Appar

Det finns hundratals bra underhållning appar på iPad, och så länge din iPad har tillräckligt med lagringsutrymme, så att du kan installera så många som du vill.

Om du vill förvandla din iPad till en film maskinen, Netflix och Hulu är en självklarhet, men även kolla in Amazon Prime Video och, om du har din egen filmsamling, Plex. Plex kräver lite av att ställa upp, men det är värt det. När du är klar, du i princip ha en egen privat Netflix med allt innehåll du kan önska.

Till skillnad från en Kindle, iPad, med sin skärm i fullfärg, är en killer sätt att läsa serier. Den goda nyheten är att comic företag har anammat detta; den dåliga nyheten är att det oftast med hjälp av ett abonnemang läge. Kolla in comiXology för ett brett utbud och Marvel Unlimited om du egentligen bara här för Avengers. DC är ännu inte släppa sina egna digitala tecknad prenumeration men det är förhoppningsvis inte alltför långt bort.

För bokmalar, det bästa alternativet är Kindle app. iBooks är… fine, men Kindle ekosystem är så gammal att det är omöjligt att slå.

Spelare har i stort sett obegränsade möjligheter. Den första iPad-spel var roliga plattformsspel och puzzlers, men nu finns det ett stort antal konsol spel kvalitet. Det finns även en PC-port—ja, en verklig full port—of Civilisation VI.

Montera Den eller Lägga ett Ärende På Det

En naken iPad är faktiskt inte så bra som ett underhållningssystem. De är omöjligt att stötta upp, och om du ta med dem var som helst, sannolikt kommer att repas sönder i småbitar. För att lösa dessa problem som du behöver för att antingen investera i ett fäste eller ett fall.

Vi har redan tittat på iPad fästen i djupet. Vårt val för bästa fäste för att titta på filmer, HoverBar 3, fortfarande håller. Det är en svanhals mount så lätt kan flyttas något sätt du vill.

Köp på Amazon

Medan montering av din iPad ovanför sängen kan vara kul, det kommer aldrig att konkurrera med en riktig TV. Det är en iPad portabilitet som verkligen gör dem en mördare underhållning installation; du kan ta dina filmer, serier och spel överallt du går, oavsett om det innebär att gå från soffan till sängen eller från Cleaveland till Bay Area. Detta innebär att du är förmodligen bättre med ett mål och det är två som vi verkligen gillar. En för att läsa och för att titta på saker.

För Att Läsa: ProCase Läder Stand Folio ($15-22)

Den ProCase Läder Stand Folio är tillgängliga för iPad ($18.99), iPad Pro 10.5 ($14.99) och iPad Pro 12.9 ($21.99) (men vi skulle inte rekommendera att läsa för långa perioder av tid på detta monster!) i en rad olika färger. Det har fått en fin läder utsida och mjuk insida som inte bara skyddar din iPad, men den känns bra i handen. Viktigast av allt, du kan vika över bakstycket, stoppa in fingret i och använda det för att hålla din iPad i en något naturliga behandlingen. Det är vad jag har fått hjälp med min Kindle för år. Du kan också placera det på någon av tre olika stående vinklar om du vill titta på en film.

Köp på Amazon

För Binging Visar: KHOMO DUAL Fall ($15-20)

KHOMO DUBBLA fallet är en riktigt bra, prisvärd och enkel fråga för iPad ($14.95), iPad Pro 10.5 ($14.95) och iPad Pro 12.9 ($19.95) som kommer att skydda det fram och tillbaka. Det kommer i en rad olika färger och design som härmar det av Apple ‘ s egna Smart Cover—bara med extra skydd och ett mycket bättre pris.

För att titta på filmer eller binging visar, kan du inte göra mycket bättre. Fallet kommer att stötta din iPad så att du kan visa det bekvämt oavsett om du sitter upp, ligger ner eller lutar sig över det.

Köp på Amazon

Det Är Barnen Fall Också

En sista sak värt att notera är, om du planerar att använda din iPad för att underhålla (eller distrahera) dina barn, det finns barn som är specifika fall där ute som är utformade för att ta alla de övergrepp som ett litet barn kan kasta. Kolla in vår guide för vårt fullständiga listan av val.

Turboladda Din Spelupplevelse

Det finns en hel del mobila spel som fungerar bra med touch skärmen gränssnitt, men let ‘ s face it: för serious gaming det är inte roligt att vara smashing fingrarna över själva skärmen som du spelar på. Det är där ett bra Bluetooth-styrenheten kommer väl till pass.

Gamevice Controller Gamepad ($100)

Den Gamevice Controller Gamepad—finns för iPad, iPad Pro 10.5, och iPad Pro 12.9 för $99.95—i princip förvandlar din iPad till en Nintendo-Switch, formfaktor klokt, med reglage monterade på vardera sidan av skärmen. Läget är bekvämt, sätter åtgärd höger mellan dina händer, och tar bort behovet av en ytterligare stanna för att hålla din iPad medan du spelet.

Du får dubbla analoga styrspakar, A, B, X, Y, L1, L2, R1 och R2 knapparna, och en D-Pad. För alla spel som är kompatibla med gamepad—och det finns hundratals och åter hundratals Bluetooth-styrenheten kompatibla spel—det är ett totalt, ja, spel-växlare. Det finns mer än ett par Bluetooth-styrenheter på marknaden, men allt-i-en komfort du får med Gamevice verkligen skiljer det.

Köp på Amazon

SteelSeries Nimbus Trådlösa Gaming Controller ($47)

Om du vill ha något mer traditionellt, SteelSeries Nimbus Trådlösa Gaming Controller ($48) är en solid skrika. Det har två joysticks, en D-Pad; A, B, X och Y tryckkänsliga knappar; och L1, L2, R1 och R2 triggers. Du kommer att behöva för att stötta din iPad med ett mål eller mount för att hålla händerna fria, men i gengäld får du en mycket bekväm och ergonomiskt riktig spelupplevelse.

Ett trevligt inslag är att Nimbus avgifter med en Lightning-kabel. Detta innebär att du behöver bara att ta med sig en laddare med dig.

Köp på Amazon

Uppgradera Ditt Ljud

Medan iPad-högtalare är inte dålig, per se, som de egentligen inte packa en stor punch och, kanske viktigast av allt, du kan inte använda dem i det offentliga utan att komma över som en röv. Det är tid att uppgradera din iPad ljud.

För Privat Njuta av en Film: BeatsX Trådlös In-Ear-Hörlurar (sek 150)

Du kan inte slå bekvämligheten av Bluetooth-hörlurar och BeatsX Trådlös In-Ear-Hörlurar (sek 150) är de bästa som går för iPad. Lita på mig, de är de som jag använder för att ledningar suga.

Vad är det som gör Beats X så bra är Apples W1 chip. Denna lilla bit av technowizardry bygger på toppen av Bluetooth-standarden och vänder det till något otroligt användbar. Du får högre ljudkvalitet, längre räckvidd, bättre batteritid, omedelbar anslutning lätt att byta mellan enheter, och att de även ladda med en lightning-kabel gillar din iPad. Med åtta timmars batteritid och runt två timmar med en snabb 15 minuters laddning session—de är svåra att slå.

Köp på Amazon

Bäst för Delning av Ljud: En Bluetooth-Högtalare

Med tillgång till artister som Spotify, Apple Musik och YouTube, och allvarliga batteritid, en iPad kan vara den perfekta enheten för att driva din beach party ‘ s låtar. De inbyggda högtalarna kommer inte att klippa det, så är din bästa insats är en Bluetooth-högtalare. Vi har tittat på Bluetooth-högtalare i-djupet innan. Om du vill ha något billigt och glad, kolla in vår guide till de bästa billiga bärbar Bluetooth-högtalare. Om du behöver något som kan skaka av sig en bit av regn eller sand, kolla in vår guide till de bästa robust bärbar Bluetooth-högtalare.

Jag personligen använder UE Boom 2 från vår robusta listan. Det ger förvånansvärt bra ljud för en så liten högtalare och du kan på ett säkert sätt ta den någonstans.

Bästa Sättet att Dela Ljud Privat: AmazonBasics 5-Sätt Headphone Splitter ($7)

Om mer än en person som försöker titta på en film på iPad, Bluetooth-hörlurar inte kommer att fungera. Detta är bra om du är någonstans i privat, men om du är någonstans i det offentliga kan du inte bara skruva upp volymen på surfplattan eller använd en högtalare. Istället behöver du gå gamla skolan, få lite kabelanslutna hörlurar i, och använda hörlurar splitter.

Den AmazonBasics 5-Way Multi Headphone Splitter, bang för din buck, det bästa sättet att dela ett hörlursuttag med några olika personer. Medan du är osannolikt att kunna publiken fem personer runt en enda iPad, kan du definitivt få tre barn i baksätet av en bil och tittar på en.

Till skillnad från iPhone, iPads fortfarande utrustade med 3,5 mm uttag, och eftersom utrymmet är inte så mycket av en fråga, bör stanna kvar för lite längre tid.

Köp på Amazon

Jag reser en hel del så min iPad är min att gå till underhållning alternativ. Om jag är på humör för att läsa en bok, titta på en film, eller sjunga några låtar i duschen, det har mig täckt. Med dessa tillbehör det är så mycket mer än en iPhone med en stor skärm och med hands-free-visning, förbättrat ljud, och en spelkontroll, blir ett fullfjädrat entertainment center.