Det Bästa Avbrottsfri Kraft (UPS) Enhet

0
91

Medan din iPad kan vara en produktivitet kraftpaket, det är också ett fan av en entertainment center, särskilt om du är på språng. Hjälper det att fungera dubbel sats om du har rätt tillbehör.

Det Bästa Avbrottsfri Kraft (UPS) Enhet
av Eric Ravenscraft den 11 juli, 2018

Vid en viss punkt, strömmen kommer att gå ut i ditt hem. När det händer, kan du kortfattat lever som det är den 17: e talet, med en god UPS-enhet, kan du fortsätta att leva ditt moderna livet.

Det Bästa Sol Gadget Laddare För Laddning På Resan
av Jennifer Allen den 11 juli, 2018

Bara för att du är borta från ett eluttag betyder inte att du inte vill använda dina prylar. Dessa solar laddare kan hålla din utrustning laddat upp även när du befinner dig långt från civilisationen. Här är våra översta plockningar.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Avbrottsfri Kraft (UPS) Enhet

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | juli 11, 2018July 11, 2018

Vid en viss punkt, strömmen kommer att gå ut i ditt hem. När det händer, kan du kortfattat lever som det är den 17: e talet, med en god UPS-enhet, kan du fortsätta att leva ditt moderna livet.

En UPS-enhet—eller avbrottsfri kraft—är i huvudsak en uppgraderad överspänningsskydd med ett stort batteri i den. När strömmen går, en UPS kan hålla dina prylar fungerar, åtminstone för en liten stund. Om det betyder att ge dig tid att spara ditt arbete och stäng av din dator innan du förlorar makten helt, eller bara för att hålla din internet-jobba under strömavbrott, en UPS kan vara en värdefull tillgång.

Internet Akut Plocka: APC-600VA/330W ($60)

Den mest grundläggande anledningen till att ha en UPS: en så att du kan hålla din internet fungerar under ett strömavbrott. Om du använder uppringd anslutning, kabel eller fiber, den fysiska kabeln som ansluter du till internet fungerar alldeles utmärkt under ett strömavbrott. Om ditt modem och din router kan behålla makten, då alla dina trådlösa, batteri-drivna enheter—som om din telefon eller laptop—kan vara uppkopplad till internet.

Om det är allt du behöver för en UPS för, då denna enhet från APC bör fungera lika bra. På 60 dollar, det är billigare än de flesta UPS-enheterna. Det kommer med fem batteri-packade försäljningsställen (plus ytterligare två normala, våg-skyddade butiker) vilket är mer än tillräckligt för att hålla ett modem, en router, och även ett par smarta hem hubbar igång. Det finns även ett USB-uttag så om du behöver ladda telefonen lite medan strömmen är slut, du kan göra det också.

Köp på Amazon

Den Grundläggande skrivbordsmiljön Plocka: CyberPower 900VA/560W ($105)

De flesta av dina personliga prylar har ett batteri i dem så även om strömmen går, du kan hålla igång. Skrivbordet är det stora undantaget från denna regel. Om strömmen går, det hela avslutas med absolut ingen varning. Detta kan undvikas med en UPS-enheten, men du måste se till att du får en som matar ut tillräckligt med ström. Skrivbordet drar mycket mer ström än ditt modem eller din router, så att en större batteri som är nödvändigt. En UPS kan inte hålla det som kör för evigt, men det kan ge dig tillräckligt med ström för att spara ditt arbete och stäng av din dator på rätt sätt (och en bra UPS-enhet, som den här, levereras med programvara för att göra detta automatiskt för dig även om du är borta från maskinen när strömmen går).

Att välja rätt UPS för dina behov kan vara lite komplicerat, men om du har en grundläggande stationär dator som du endast använder för arbetet, då CyberPower 900VA ($105) bör fungera för dig. Det skriver 560W av makt, vilket är mer än tillräckligt för den genomsnittlige skrivbordet. Om du har byggt din maskin för spel, tung videoredigering, eller något annat som använder en hel del av energikrävande utrustning, kan detta inte vara den som passar bäst för dig. Men om du köpt din dator från hyllan och bara använda det för att surfa på internet och gör jobbet lätt, då denna UPS kommer att ge dig tillräckligt med tid att spara, oavsett vad du arbetar med.

Köp på Amazon

Kraften Arbetsstation Plocka: CyberPower 1500VA/900W ($145)

Om du har några tunga power behov—eller om du bara vill ha en UPS-enhet med alla klockor och visselpipor—då CyberPower 1500VA är rätt dig perfekt. Det skriver en jättestor 900W av makt, vilket inte är det mest en dator någonsin skulle kunna efterfrågan, men det är gott för de flesta gaming Datorer eller videoredigering riggar. Om du någonsin förlorat en match framsteg eller timmar av redigering på grund av ett strömavbrott, $145 prislappen kommer att känna mer än värt det.

Det dyraste alternativet på vår lista är inte bara ett större batteri. Det finns även en LCD-display på framsidan som visar aktuell batterikapacitet, en uppskattning av hur mycket längre batteriet bör vara, och hur mycket makt är närvarande på att utarbetas. Dessa är bra egenskaper att ha om man vill hålla noggrann tillsyn över att ditt batteri backup. För de flesta användare, dessa funktioner kommer att vara helt onödiga, men även om du inte bryr dig om extra funktioner, större batteri kan hjälpa dig att bibehålla en makt hungriga arbetsstation.

Köp på Amazon