De Beste ups-Uninterruptible Power Supply (UPS) Eenheid

0
89

Terwijl je iPad kan een productiviteit powerhouse, het is ook een hel van een entertainment center, vooral als je onderweg bent. Helpen bij het serveren dubbele plicht als u de juiste accessoires.

De Beste ups-Uninterruptible Power Supply (UPS) Eenheid
door Eric Ravenscraft op juli 11, 2018

Op een gegeven moment de macht is van plan om uit te gaan in uw huis. Wanneer dat gebeurt, kunt u kort leven zoals het is in de 17e eeuw, met een goede UPS-eenheid, u kunt blijven wonen in uw moderne leven.

De Beste Zonne-Energie Gadget Laders Voor Opladen Onderweg
door Jennifer Allen op juli 11, 2018

Alleen maar omdat je uit de buurt van een stopcontact hoeft niet te betekenen dat u geen gebruik wilt maken van je gadgets. Deze zonne-opladers kun je gear opgeladen, zelfs als u bent mijl van de beschaving. Hier is onze top picks.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste ups-Uninterruptible Power Supply (UPS) Eenheid

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | juli 11, 2018July 11, 2018

Op een gegeven moment de macht is van plan om uit te gaan in uw huis. Wanneer dat gebeurt, kunt u kort leven zoals het is in de 17e eeuw, met een goede UPS-eenheid, u kunt blijven wonen in uw moderne leven.

Een UPS-eenheid—of een ups (uninterruptible power supply—is in wezen een upgrade van de surge protector met een grote batterij in. Wanneer de stroom uitvalt, een UPS kan uw gadgets werken, althans voor een tijdje. Of dat betekent dat u de tijd om uw werk op te slaan en uitschakelen van uw computer voordat u de stroom uitvalt of helemaal, of gewoon houden van uw internet werken tijdens de stroomstoring, een UPS kan een waardevolle troef.

Het Internet Alarmnummer Kiezen: APC 600VA/330W ($60)

De belangrijkste reden om te willen een UPS zodat u kunt houden van uw internet werken tijdens een stroomstoring. Of u inbel -, kabel-of glasvezel, de fysieke draad die je verbindt met het internet werkt prima tijdens een stroomstoring. Als uw modem en router kan behouden macht, dan al uw draadloos, batterij-gevoede apparaten zoals uw telefoon of laptop kunnen verbonden blijven met het internet.

Als dat alles is wat je nodig hebt een UPS voor, dan is deze eenheid van APC moet goed werken. Op $60, het is minder duur dan de meeste UPS-eenheden. Het wordt geleverd met vijf batterij vol verkooppunten (plus twee extra normaal, surge-beveiligde stopcontacten) die is meer dan genoeg om een modem, een router, en zelfs een paar slimme woning hubs up and running. Er is zelfs een USB stopcontact als u het opladen van uw telefoon een beetje als de stroom uit is, kunt u dat ook doen.

Kopen op Amazon

De Basic Bureaublad Halen: CyberPower 900VA/560W ($105)

De meeste van uw persoonlijke gadgets hebben een batterij in hen dus zelfs als de stroom uitvalt, kunt u blijven gaan. Uw bureaublad is de grote uitzondering op die regel. Als de stroom uitvalt, dan is het geheel wordt afgesloten met absoluut geen waarschuwing. Dat kan worden vermeden met een UPS, maar je moet ervoor zorgen dat u een dat de uitgangen voldoende kracht. Uw bureaublad trekt veel meer macht dan je modem of router, dus een grotere batterij nodig. Een UPS kan niet draaiende te houden voor altijd, maar het kan je genoeg power om uw werk op te slaan en uitschakelen van uw computer goed (en een goede UPS-eenheid, zoals deze, wordt geleverd met software om dat automatisch te doen voor je, zelfs als je uit de buurt van de machine wanneer de stroom uitvalt).

Het kiezen van de juiste financiering voor uw behoeften kan een beetje ingewikkeld, maar als u een standaard desktop computer alleen te gebruiken voor het werk, dan is de CyberPower 900VA ($105) moet het werk voor u. Het geeft 560W van de macht, dat is meer dan genoeg voor de gemiddelde desktop. Als u uw machine voor gaming, zware videobewerking, of iets anders dat maakt veel gebruik van energieverslindende apparatuur, dit is misschien niet het beste geschikt voor u. Maar als u de computer hebt gekocht uit de kast en slechts gebruiken voor het surfen op het internet en het doen van licht te werken, dan is deze UPS geeft je genoeg tijd om op te slaan wat je aan het werk bent.

Kopen op Amazon

De Kracht Werkstation Halen: CyberPower 1500VA/900W ($145)

Als u enkele zware kracht nodig heeft—of als je gewoon wilt een UPS-eenheid met alle toeters en bellen—dan de CyberPower 1500VA is iets voor jou. Het geeft maar liefst 900W van macht, maar dat is niet het meest een computer kan ooit de vraag, maar het is genoeg voor de meeste gaming Pc ‘s of video’ s bewerken rigs. Als je ooit hebt verloren een spel vooruitgang of uren van het bewerken van het werk vanwege een stroomstoring, de $145 prijskaartje zal voelen zich meer dan de moeite waard.

De duurste optie op onze lijst is niet alleen een grotere batterij. Het beschikt ook over een LCD-display aan de voorkant ziet u de huidige capaciteit van de batterij, een schatting van hoe lang de batterij, en hoe veel macht wordt momenteel opgesteld. Dit zijn grote eigenschappen te hebben als je wilt om te onderhouden nauwe controle over uw back-up batterij. Voor de meeste gebruikers, deze functies volledig onnodig, maar zelfs als je niet de zorg over de extra functies, de grotere batterij kan u helpen om een op macht beluste werkstation.

Kopen op Amazon