De Beste Online Photo Editors

0
95

Of je het maken van een kerstkaart te sturen voor uw vakantie of een leuke tekst van je vrienden moet je een image editing software.

Een paar jaar geleden, zou je moest downloaden en installeren van een speciale software om afbeeldingen te bewerken. Maar dankzij de vooruitgang in web technologie, is het nu mogelijk om afbeeldingen te bewerken in de browser. Laten we een kijkje nemen op enkele van de beste online photo editors beschikbaar.

iPiccy: Een Eenvoudig te Gebruiken Foto-Editor met een Aantal Geavanceerde Functies

iPiccy is een eenvoudig te gebruiken foto-editor die u kunt gebruiken in uw browser. Het is een tool die hoofdzakelijk ontworpen voor het basis-foto bewerken—het type dat u zou kunnen posten op sociale media. Het goede ding is dat je kunt openen van de web-app en begin met het bewerken van foto ‘ s, zelfs zonder het aanmaken van een account. U krijgt ook een basic tour van alle functies van iPiccy wanneer u open de editor voor de eerste keer.

De hulpmiddelen in de editor zijn georganiseerd in een eenvoudig te gebruiken manier en u kunt beginnen te spelen met het uploaden van een foto of het gebruik van een van de monsters.

Op het menu bewerken, je vindt basic editing tools voor het bijsnijden, vergroten, verkleinen, draaien, slijpen, en het aanpassen van kleuren. U vindt hier ook geavanceerde tools voor het werken met dingen als curven, niveaus, ontwijkt, en brandwonden.

De rest van de instrumenten die zijn gericht op verbetering van de foto met functies zoals foto-effecten, huid retoucheren, kaders toevoegen en texturen. iPiccy heeft een laag manager, maar het is niet zo robuust als je zou vinden in een desktop-image-editor.

Samengevat iPiccy is een goed hulpmiddel om de pick-up als u nog weinig tot geen ervaring te bewerken. De eenvoudige hulpmiddelen en de toevoeging van een paar power tools, dienen als een prima uitgangspunt voor het bewerken van je foto ‘ s.

Fotor: Een Zware Foto-Editor

Fotor is een soortgelijke interface te iPiccy, maar zodra je een foto uploaden, u zult merken dat Fotor biedt heel wat meer gereedschappen voor het bewerken.

U krijgt toegang tot alle reguliere functies voor het bewerken en sommige geavanceerde. Naast het bewerken, kunt u ook het maken van collages of ontwerp banners als je wilt. De interface voelt gepolijst en goed doordacht. Er is echter een nadeel. Fotor de interface kan een beetje traag op keer, maar opnieuw Fotor meestal corrigeert dat.

Als u zich abonneert op Fotor Premium ($39.99/jaar of $8.99/maand), krijgt u een ad-free ervaring, toegang tot premium design-elementen en wordt de toegang tot de Fotor Cloud, waar kunt u uw bewerkte foto ‘ s.

Photopea: Een Photoshop-Vervanging in de Browser

Photopea is een krachtige online foto editor die is in tegenstelling tot alle andere editor op deze lijst. Het is ontworpen om een volledige Photoshop vervanging die worden uitgevoerd in uw browser. In feite, kunt u zelfs het uploaden van een PSD, XCF, Schets, SVG, of een andere afbeelding bestand te bewerken.

De interface is ook ontworpen om te worden vergelijkbaar met Photoshop, dus als u nog geen Photoshop ervaring, u zult zich direct thuis voelen. Photopea zelfs ondersteunt geavanceerde functies zoals scripts, en ondersteuning voor acties is coming soon.

Het is de moeite waard te vermelden dat sinds Photopea is een vervanger voor Photoshop, het is niet precies beginnersvriendelijk. Maar het voordeel is dat u meer te doen met Photopea dan enig ander hulpmiddel als u weet hoe.

Photopea heeft een gratis, advertentie-ondersteunde versie en een premium, advertentie-vrije versie, die kost $9 per maand of $20 voor drie maanden

BeFunky: Afbeelding Bewerken Lol

BeFunky is een online photo editor die is ontworpen voor mensen met beperkte ervaring te bewerken.

Bij het starten van de editor, u kunt een afbeelding uploaden of gebruik maken van één van de aangeboden monsters.

Maar dat is waar BeFunky is vergelijkbaar met andere editors eindigt. Zoals u kunt zien in de onderstaande afbeelding ziet u de opties voor het bewerken in BeFunky leun meer naar de decoratieve einde, terwijl de standaard bewerkingsopties zijn al gevuld in één tabblad.

Een interessante functie in BeFunky is dat je kunt variëren met de mate waarin de meeste effecten worden toegepast. Als u bijvoorbeeld kiezen voor een Bloemige Overlay-effect, kunt u de overlay door te klikken op de equalizer-pictogram.

En dan zijn er tal van opties voor het aanpassen van het toegepaste effect.

De gratis versie van BeFunky is ad-ondersteund en biedt een fatsoenlijke set van gereedschappen voor het bewerken. Een betaalde versie ($4,95 per maand of $2.91 per maand gefactureerd per jaar) daalt de advertenties laadt op zelfs meer bewerkingsfuncties.

Pixlr: Afbeelding Bewerken voor Iedereen

Pixlr is een unieke vermelding op deze lijst. Alle andere editors hebben we vermeld hebben gehad eenvoudige editing opties, geavanceerde opties voor het bewerken, of een combinatie van beide. Dus, alle andere tools die hebben geprobeerd om een oplossing voor iedereen.

Pixlr is een andere route en verdeeld het makkelijk (of simpel) en geavanceerde opties voor het bewerken in de verschillende tools. Pixlr Editor is een hulpprogramma met de geavanceerde bewerkingsgereedschappen terwijl Pixlr Express is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor iedereen.

Als je zowel de tools, de verschillen worden nog duidelijker. Pixlr Editor is een ton van de opties om te werken met en het zal een genot zijn voor mensen met ervaring, maar misschien een beetje intimiderend voor anderen.

Aan de andere kant, Pixlr Express is een eenvoudig en makkelijk te gebruiken interface die iedereen kan gebruiken.

Terwijl zowel de tools zijn goed in wat ze zijn ontworpen om te doen, de scheiding van de twee heeft wel een nadeel. U kunt geen gebruik maken van zowel de eenvoudige en complexe opties voor het bewerken in samenhang, waarin het mogelijk is met andere tools. Om dat te doen met Pixlr, u zou te exporteren van de afbeelding uit één van de tools en vervolgens te importeren in de andere. Afgezien van dat, Pixlr is een handige tool voor het bewerken van uw foto ‘ s en andere afbeeldingen.

En als je gewoon op zoek naar een snelle manier om wat te doen eenvoudig online bewerken, Pixlr Express kan alleen past het wetsvoorstel.

Er is ook een Pixlr Pro biedt ($5/maand) dat is een versie van de Pixlr Editor met extra afbeelding-formaat te ondersteunen, en geeft u toegang tot tal van sjablonen, lettertypen en royalty-vrije stock afbeeldingen.

Dat zijn onze top picks voor online photo editors. Een ander waar je van houdt. Laat het ons weten in de comments!