De Beste Gadgets Te Spelen Oude Video ‘ s En Games Op een HD-Tv

0
94

Stel je een leven waar je nooit om het gazon te maaien. Ooit. Dat is de belofte van robot grasmaaiers: perfecte gazons zonder de arbeid. Hier is onze top picks in de opkomende markt.

Amazon Echo vs Google Startpagina: Maakt Het Uit Wat Je Kiest?
door Eric Ravenscraft op 12 juli 2018

Er zijn twee opkomende smart speaker ecosystemen leidt het peloton deze dagen: van Amazon en Google. Welke moet je gaan? En belangrijker nog, doet het er toe?

De Beste Gadgets Te Spelen Oude Video ‘ s En Games Op een HD-Tv
door Michael Crider op 12 juli 2018

Moderne HD-video is een prachtig ding. Maar dat 4K-TV in je woonkamer niet altijd leuk spelen met oudere apparatuur, vooral als de versnelling was voor analoge beeldschermen. Deze gadgets een link die het oude met het nieuwe.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Gadgets Te Spelen Oude Video ‘ s En Games Op een HD-Tv

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 12, 2018July 11, 2018

Moderne HD-video is een prachtig ding. Maar dat 4K-TV in je woonkamer niet altijd leuk spelen met oudere apparatuur, vooral als de versnelling was voor analoge beeldschermen. Deze gadgets een link die het oude met het nieuwe.

De tools die we vandaag zijn upscalers, apparaten die met een lage resolutie ingang van out-of-date aansluitingen zoals RCA en S-Video-kabels en deze om te zetten naar de standaard HDMI-video en-audio, correct geformatteerd voor uw moderne televisie aan de resolutie en de vernieuwingsfrequentie. Sommige Tv ‘ s zijn basic support voor oudere verbindingen opgebouwd zijn, maar als je iets meer robuust of uw TV heeft een HDMI-ingangen, kunnen deze apparaten krijgen de baan gedaan.

We hebben er voor gekozen populaire modellen voor all-round functie, meer geavanceerde multi-verbinding opstellingen, basic budget converters en een speciale niche-product dat speciaal voor retro gamers die behoefte hebben aan het ultieme in snelheid van de verbinding.

Best Basic Upscalen: CoolDigital AV S-Video naar HDMI Converter ($39)

De CoolDigital AV Converter is de ideale kruising tussen het vermogen en de prijs. Het kan accepteren standaard RCA-kabels (rood, wit, geel) of de iets hogere resolutie van S-Video standaard, uitvoer naar 720p of 1080p HDMI. De optie om te kiezen maakt het compatibel is met een breder scala van kleinere, oudere televisies—de perfecte accommodatie als je op reis gaat en wilt spelen iets op van die goedkope hotel TV of als u uw oude flat screen TV in de rec room.

Stereo audio-uitgang kan door de standaard-HDMI-kabel of een 1/8ste-inch kabel (dezelfde als uw koptelefoon), wat betekent dat het zal werken met speciale audio-ontvangers of een computer monitor setup met luidsprekers. Je hebt een vrij stopcontact in uw surge protector, omdat de CoolDigital converter vereist eigen vermogen.

Kopen op Amazon

Beste Geavanceerde Upscalen: J-Tech Digitale JTD-0801 ($130)

Dit bijgewerkt gadget is technisch een HDMI switch, maar het heeft zo veel ingang opties dat het een uitstekende keuze voor iemand op zoek naar plug ton van spullen in een moderne HDTV, inclusief een paar oudere apparaten. Twee RCA-ingangen en een VGA-ingang met gekoppelde audio via een 1/8″ aansluiting (voor oudere computers en een paar excentrieke gadgets zoals de Dreamcast VGA box) zitten naast twee digitale RGB-aansluitingen en drie standaard HDMI-ingangen. Alle acht uit te gaan op een enkele HDMI-kabel, upscalen naar 1080p op 60 hertz-stereo-audio.

Omwille van het voorbeeld, kunt u de stekker in een oude Super Nintendo, een oude VIDEORECORDER, een PS2 en een originele Xbox met RGB-aansluitingen, een oudere computer met een Blu-ray speler, en twee moderne spelconsoles, alle op dezelfde doos. De enige misser is het ontbreken van ondersteuning voor S-Video. Een input-schakelaar knop en Led ‘ s zitten op het apparaat zelf, maar het bevat ook een afstandsbediening voor meer handige overstappen van uw bank.

Kopen op Amazon

Beste Budget Upscalen: GANA RCA-naar-HDMI ($15)

Als alles wat je nodig hebt is een simpele doos te krijgen van de kabels die bij uw VIDEORECORDER of game-systeem is aangesloten op uw TV, dit zal doen. De $15 gadget mist ondersteuning voor meer geavanceerde video-normen of het schakelen tussen ingangen, maar het kan omgaan met uitgang op 1080p of 720p voor oudere of kleinere televisies. Als een mooie bonus, het trekt de macht van een standaard USB-kabel. De diagnostische USB-poort op de achterkant van uw TV is waarschijnlijk alles wat het nodig heeft, waardoor u een stopcontact plek in de drukke AV-installatie.

Kopen op Amazon

Beste Upscalen Voor Retro-Gamers: Framemeister XRGB-Mini

Als de torenhoge prijs van deze gadget heeft u het zien verdubbelen, dan is het waarschijnlijk niet voor jou. De XRGB-Mini is een niche-product, speciaal gemaakt voor die gamers die willen absoluut de beste mogelijke beeld van de classic-console hardware-uitvoer op moderne Tv ‘ s. Dat heeft een systeem ontworpen om te compenseren voor sommige van de meer technische aspecten van oude consoles die waren bedoeld om de uitvoer naar analoge alleen, waardoor in de buurt van perfect pixel upscaling dat is niet mogelijk met de standaard analoog-digitaal-converters.

Het is ook snel als de bliksem, het wegwerken van de kleine hoeveelheid display lag dat de converter functie in uw digitale televisie toegevoegd. Dat is een belangrijk kenmerk voor de fans van fighting games waar een enkel frame van de animatie kan het verschil betekenen tussen de overwinning en een nederlaag. Als u nog steeds huiverig om te besteden dat veel op een converter, check out deze uitgebreide technische storing op YouTube.

Kopen op Amazon