De Bästa Online Bildredaktörer

0
98

Om du gör ett julkort att skicka ut till din semester eller göra ett kul collage för att sms: a dina vänner, behöver du en programvara för bildredigering.

För några år sedan, skulle du tvungen att ladda ner och installera en speciell programvara för att redigera bilder. Men tack vare framsteg inom webbteknik, det är nu möjligt att redigera bilder direkt i webbläsaren. Låt oss ta en titt på några av de bästa online bildredaktörer som finns.

iPiccy: En Lätt-att-Använda Foto Redaktör med Några Avancerade Funktioner

iPiccy är ett lätt att använda photo editor, som du kan använda i din webbläsare. Det är ett verktyg som främst avsedd för grundläggande fotoredigering, som är den typ du kan inlägg i sociala medier. Det som är bra är att du kan öppna web app och börja redigera bilder även utan att skapa ett konto. Du får också en grundläggande tur av alla funktioner i iPiccy när du öppnar editorn för första gången.

Verktyg i editorn är organiserade på ett enkelt sätt, och du kan börja spela genom att ladda upp ett foto eller använda en av de medföljande prover.

På menyn Editor, kommer du att hitta grundläggande redigeringsverktyg för beskärning, storleksändring, rotera, skärpa, och justera färger. Du hittar också avancerade verktyg för att arbeta med saker som kurvor, nivåer, skuggar och brännskador.

Resten av de verktyg som är inriktade mot bildförbättring med funktioner som fotoeffekter, retuschera huden, lägga till ramar, och texturer. iPiccy har ett lager manager, men det är inte alls lika stark som du kan hitta i en stationär image editor.

Generellt, iPiccy är ett bra verktyg för att plocka upp om du har liten eller ingen redigering erfarenhet. Den enkla verktyg och tillägg av ett par power-tools, fungerar som en bra utgångspunkt för att redigera dina foton.

Fotor: En Tunga Photo Editor

Fotor har ett liknande gränssnitt för att iPiccy, men när du laddar upp ett foto, du kommer att finna att Fotor erbjuder en hel del mer verktyg för redigering.

Du får tillgång till alla de vanliga funktioner redigering och vissa avancerade sådana. Bortsett från att redigera, kan du också skapa collage eller design banners om du vill. Gränssnittet känns polerad och väl genomtänkt. Det finns dock en baksida. Fotor är gränssnittet kan vara lite trög ibland, men att starta om Fotor vanligtvis fixar det.

Om du prenumererar på Fotor Premium ($39.99/år eller $8.99/månad), kommer du att få en reklamfri erfarenhet, tillgång till premium design element, och tillgång till Fotor Moln, där du kan spara dina redigerade bilder.

Photopea: En Photoshop Ersättare i Webbläsaren

Photopea är en kraftfull online photo editor som är till skillnad från någon annan editor på den här listan. Det är utformat för att vara en komplett Photoshop ersättning som körs i din webbläsare. I själva verket kan du även ladda upp en PSD, XCF, Skiss, SVG, eller någon annan bild-filen för att börja redigera.

Gränssnittet är också utformad för att vara liknar Photoshop, så om du har något Photoshop erfarenhet, kommer du att känna dig som hemma. Photopea även stöder avancerade funktioner som skript, och stöd för åtgärder som kommer snart.

Det är värt att nämna att eftersom Photopea är en ersättning för Photoshop, det är inte precis nybörjarvänlig. Men fördelen är att du kan åstadkomma mer med Photopea än något annat verktyg om man vet hur.

Photopea har en fri, ad-version som stöds och en premie, ad-fri version som kostar $9 per månad eller $20 för tre månader

BeFunky: Bildredigering Gjorde Narr

BeFunky är en online photo editor som är avsedd för personer med begränsad redigering erfarenhet.

När du startar editorn kan du antingen ladda upp en bild eller använd någon av de medföljande prover.

Men det är där BeFunky s likhet med andra redaktörer slutar. Som du kan se i bilden nedan, redigera alternativ i BeFunky luta mer mot den dekorativa slutet medan den grundläggande redigeringsalternativ är alla fyllda till en och samma flik.

Ett intressant inslag i BeFunky är att du kan variera graden av vilka de flesta effekter tillämpas. Till exempel, om du väljer en Blommig Overlay effekt kan du anpassa överlägget genom att klicka på equalizer-ikonen.

Och sedan finns det massor av alternativ för att anpassa den tillämpas effekt.

Den fria versionen av BeFunky är ad stöds och har en bra uppsättning av verktyg för redigering. En version ($4.95 per månad eller $2.91 per månad som faktureras en gång per år) sjunker annonser och laster i ännu fler verktyg för redigering.

Pixlr: bildredigering för Alla

Pixlr är ett unikt inlägg på den här listan. Alla andra redaktörer som vi har nämnt har antingen hade enkla redigeringsmöjligheter, avancerad redigering alternativ, eller en kombination av båda. Så, alla andra verktyg har försökt att skapa en enda lösning för alla.

Pixlr har tagit en annan väg och delas lätt (eller enkel) och avancerad redigering alternativ i olika verktyg. Pixlr Editor är verktyget med avancerade verktyg medan Pixlr Express är det lätt att använda verktyg för alla.

Om du kolla in både verktyg, blir skillnaderna ännu tydligare. Pixlr Editor har massor av alternativ för att arbeta med och kommer att vara en fröjd för personer med tidigare erfarenhet, men kanske lite skrämmande för andra.

Å andra sidan, Pixlr Express har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt som alla kan använda.

Medan både de verktyg som är bra på vad de är avsedda att göra, separation av de två har en nackdel. Du kan använda både enkla och komplexa redigera alternativ tillsammans, vilket är möjligt med andra verktyg. Att göra det med Pixlr, skulle du ha för att exportera din bild från ett av de verktyg och sedan importera den till andra. Bortsett från att, Pixlr är ett praktiskt verktyg för att redigera dina foton och andra bilder.

Och om du bara letar efter ett snabbt sätt att göra några enkla online-redigering, Pixlr Express kan bara passa räkningen.

Det finns också en Pixlr Pro erbjuder ($5/månad) som är en version av Pixlr Editor med ytterligare bild-format, och ger dig tillgång till massor av mallar, teckensnitt och royalty fria stock bilder.

De är våra översta plockningar för online bildredaktörer. Har en annan som du älskar? Låt oss veta i kommentarerna!