Nest Camera ‘ s Zijn Nutteloos Zonder een Nest Bewust Abonnement

0
110

De meeste Wi-Fi-camera ‘ s en video deurbellen bieden een betaald abonnement met meer functies, maar bieden ook een gratis tier dat werkt goed genoeg voor de meeste gebruiken. Echter, dat is niet het geval met de beste camera ‘ s op alle. Je vrij veel nodig een Nest Bewust abonnement.

GERELATEERD: Wat Is het Nest van Bewust, en Moet Je Betalen voor een Abonnement?

Nest is een betaald abonnement tier heet Nest Bewust te zijn, en het begint bij $5 per maand of $50 per jaar). Dat geeft je een vijf-daagse video geschiedenis, 24/7 continu-opname mogelijkheden, en een paar andere handige functies. Terwijl er een gratis tier, en je zou in de verleiding proberen weg met behulp van het, het slechte nieuws is dat het gratis tier maakt Nest camera ‘ s vrijwel nutteloos.

Er is Geen Video-Opname Op Alle

Zelfs bij de gratis tier, kunt u live video als u wilt. Als iemand dus de ringen van uw deurbel en u wilt zien wie het is, zonder naar de deur, kunt u het vuur van het Nest app en je ziet een live weergave van uw Nest Hallo. En dat is een belangrijk kenmerk.

Maar we zouden beargumenteren dat een even belangrijke functie voor Wi-Fi-camera of video deurbel is dat het video-opnamen van alle gedetecteerde beweging, zodat je kunt zien wat je gemist hebt. Echter, de gratis tier op Nest camera ‘ s is exact nul video-opname mogelijkheden.

GERELATEERD: Hoe je het Meeste Uit Je Nest Cam

In plaats daarvan, je krijgt wat Nest oproepen “snapshots” dat slechts een foto te maken, wanneer een persoon of algemene beweging wordt gedetecteerd. In sommige gevallen, het werkt goed, maar de meeste van de tijd, het maakt niet vast te leggen wat de bedoeling is.

Foto ‘ s Worden Slechts Bewaard voor Drie Uur

En als je denkt statisch beeld snapshots misschien goed genoeg, het volgende probleem in de regel is dat Nest is gratis tier alleen houdt ze voor drie luttele uren.

Dat is niet eens genoeg tijd. Zelfs een 12-uurs houden kan nuttig zijn, maar drie uur is gewoon niet erg handig. Dat betekent dat u het zelfs niet te verlaten voor een volledige dag werken, en dan controleren gevangen beweging bij u thuis te krijgen. Vergeet over het nemen van een vakantie. Als u niet controleer of uw telefoon om de drie uur, zult u niet in staat om te zien wie of wat je Nest camera vastgelegd.

Je Krijgt Nog steeds Fundamentele Waarschuwingen, maar Dat is Het wel

Het goede nieuws is dat u nog steeds meldingen en waarschuwingen wanneer een persoon of een beweging wordt gedetecteerd, maar alle andere functies die worden aangeprezen voor Nest camera ‘ s vallen binnen het Nest Bewust abonnement.

Gezicht detectie, Activiteit Zones, en de oprichting van clips en timelapses zijn alle Nesten Bewust functies die u zult moeten betalen voor. Natuurlijk zijn deze specifieke kenmerken zijn niet een absolute must is of iets, maar ze zijn wat scheidt Nest camera ‘ s van de concurrentie.

In het Einde, Verwachten Meer te Betalen Dan de Camera ‘ s prijskaartje

Alles komt met een betaald abonnement optie deze dagen, tot het punt waar nadat je hebt betaald geen up-front kosten, zult u nog steeds betalen een kleine vergoeding per maand of per jaar.

GERELATEERD: Nest Hallo Installatie: 3 Dingen die Je Moet Weten

Zoals ik al eerder zei, gratis lagen op sommige producten zijn eigenlijk prima voor een heleboel mensen. Dit is echter niet het geval voor de camera ‘ s Nest. Als je zelfs denken over het krijgen van een Nest camera van een soort, je wilt factor in de voortdurende operationele kosten van de camera.

Bijvoorbeeld, als u van plan op het grijpen van een Nest Cam IQ, dat camera ‘s de belangrijkste grote functie (d.w.z. de reden dat je het zou kopen die specifieke camera’ s in de eerste plaats) vereist een Nest Bewust abonnement. In dat geval, u bent vrij veel betalen voor een abonnement om te profiteren van de “IQ” – deel. Anders ben je beter af met een gewone Nest Cam.