Hoe Gebruik je YouTube ‘ s Nieuwe Incognito-Modus te Verbergen Uw Horloge Geschiedenis

0
168

Het duurt slechts te kijken naar een willekeurige off-topic-video te maken van de YouTube-algoritmen beginnen met u een bazillion rare video ‘ s die je niet echt wilt zien. Gelukkig zitten ze gewoon toegevoegd Incognito-modus naar YouTube, dat net zo werkt als Chrome Incognito-modus heeft. Hier is hoe om het te activeren op Android.

Het is vermeldenswaard dat deze feature heeft gelanceerd op de Android app alleen op het moment, maar het zal vrijwel zeker op de iPhone en elk ander platform, op enig moment in de nabije toekomst. Als u niet het zien van de functie op je Android-telefoon nog, open de Play Store en je moet vinden van een update voor YouTube-klaar om te installeren, versie nummer 13.25.56.

Het Inschakelen van de Incognitomodus in YouTube

Tik op de Account cirkel op de bovenste rechter hoek, en in het Account scherm ziet u een nieuwe optie voor “Turn on Incognito”. Dat is vrij eenvoudig. Zodra u dit heeft gedaan de eerste keer, krijg je een bericht waarin wordt uitgelegd hoe het werkt.

Draai de Incognito-modus terug opnieuw uitgeschakeld, tik je op de Account pictogram en u zal worden gepresenteerd met een menu aan de onderkant met een optie voor “uitschakelen Incognito”.

Deze functie moet echt geweldig zijn voor de ouders die dat wil op een aantal video ‘ s voor hun kinderen, zonder dat de gehele aanbevolen sectie van YouTube plotseling veranderen in niets maar Peppa Pig en Blippi.

[via 9to5Google]