Het is Dood Eenvoudig toe Te Voegen Draadloos Opladen Naar Je Auto

0
139

Dus, je hebt uitgecheckt onze geweldige gids op hoe te kijken beter op conference calls. Je hebt gedaan wat u kunt, maar beseffen dat je moet een nieuwe webcam. Hier is onze top picks voor de webcams van alle soorten.

De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken
door Eric Ravenscraft op 10 juli, 2018

U vult uw keuken met niche gadgets die slechts licht verbeteren van uw kook-ervaring, maar als je echt wilt een upgrade, dit zijn de apparaten die de manier waarop je kookt voor eeuwig.

Het is Dood Eenvoudig toe Te Voegen Draadloos Opladen Naar Je Auto
door Michael Crider op 10 juli, 2018

Zodat je nieuwe telefoon kan opladen draadloos, en je genoot in de vrijheid van de tirannie van de stekkers die je overal in huis en op kantoor. Maar hoe zit het met uw auto? Je kunt het er ook.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Het is Dood Eenvoudig toe Te Voegen Draadloos Opladen Naar Je Auto

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 10, 2018July 9, 2018

Zodat je nieuwe telefoon kan opladen draadloos, en je genoot in de vrijheid van de tirannie van de stekkers die je overal in huis en op kantoor. Maar hoe zit het met uw auto? Je kunt het er ook.

Controleer eerst de gebruikershandleiding. Als u uw auto in de laatste paar jaar, is het misschien al over een Qi-compatibel met wireless charging pad, over het algemeen geïnstalleerd in de middenconsole of de wijziging van de lade aan de voorzijde van het verschuiven van de kolom. Toyota lijkt de meest enthousiaste autofabrikant die rust zijn voertuigen met draadloos opladen pads, maar volgens TechCrunch , Honda, Ford, Chrysler, GMC, Chevrolet, BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen en Volvo allemaal te bieden aan ten minste enkele modellen. Als je in de markt voor een nieuwe auto en u vindt de waarde in het draadloos laden, toevoegen aan uw lijst van must-have functies.

Dat gezegd zijnde, de meerderheid van de auto ‘ s op de weg op dit moment niet zijn voorzien van draadloos opladen ingebouwd. Geen biggie: er zijn tal van accessoires makers blij om dat gat te dichten. Qi-compatibel draadloos opladen pads voor auto ‘ s zijn duurder dan die voor thuis en op kantoor, voornamelijk omdat zij behoefte hebben aan extra hardware voor een GPS-weergave. Maar er zijn nog tal van opties die er zijn, veel minder dan $50.

Ik ben gedeeltelijk aan de Schosche Magische Berg, die gebruik maakt van zowel Qi charging en een reeks van krachtige magneten om vast te houden je telefoon op zijn plaats zonder een klem. Het is een uitstekende manier om het behoud van de snelheid voordeel van draadloos opladen. Dit TNSO model is een economisch alternatief. Beiden vereisen een standaard sigarettenaansteker adapter voor de stroomvoorziening.

Als u wilt de stap te zetten naar een meer geïntegreerde oplossing, dan graven in uw auto fabrikant OEM onderdelen lijst. Als uw auto model heeft een optioneel draadloos opladen upgraden, maar uw specifieke auto niet is uitgerust met deze, die je zou kunnen vinden van het desbetreffende deel. Vervolgens kunt u deze installeren in uw dashboard zelf, of breng het naar een nabijgelegen monteur-dealer of met een service center voor het professioneel geïnstalleerd. Het diagram hieronder laat een originele Honda wireless charging pad is geïnstalleerd met een verbinding naar de meterkast.

Ten slotte, als je een echte doe-het-zelf-type, u kunt uw eigen aangepaste draadloos op te laden. Qi draadloos opladen vereist slechts een paar dunne, goedkope inductie spoelen en een kleine printplaat, gemakkelijk online te vinden, en een elektrische verbinding met een output van 15 watt of minder. U kunt zelfs demonteren van de behuizing op een draadloze lader en hergebruiken van haar interne spoelen voor uw project. De video hieronder toont een verborgen Qi-lader geïnstalleerd in de middenconsole lade van een Chevy Silverado.

Als je kunt vinden een plek op uw middenconsole of in het dashboard waar de niet-metalen materiaal is minder dan drie of vier millimeter dik is (dus de energie van de inductie van de spoelen kunnen bereiken van de receptor spoelen in je telefoon), kun je de spoel pad onder de uitvoeren de macht aan de zekeringkast of batterij, of een verborgen USB-poort opladen, en je hebt jezelf een permanente draadloos opladen plek. Als er geen geschikte plaats om de stok van de charging pad, je kunt het custom werk en vervang de verandering lade met een dunnere basis. Afhankelijk van uw model auto kan dit een verrassend snelle ‘hack’ of een aangepaste taak het nemen van enkele uren, maar hoe dan ook, het is goedkoper dan een nieuwe auto en meer esthetisch dan een retail-lader.

Image credit: Wireless Power Consortium, Honda Auto Parts Warehouse, Toyota