Det är superenkelt Att Lägga till Trådlös Laddning Till Din Bil

0
207

Så, du har checkat ut vår stora guide om hur man ser bättre på konferenssamtal. Du har gjort vad du kan, men har insett att du behöver en ny webbkamera. Här är våra översta plockningar för webbkameror av alla typer.

De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning
av Eric Ravenscraft på 10: e juli 2018

Du kan fylla ditt kök med nisch prylar som bara milt förbättra din matlagning erfarenhet, men om du verkligen vill ha en uppgradering, det är dessa enheter som kan ändra sättet du laga mat för alltid.

Det är superenkelt Att Lägga till Trådlös Laddning Till Din Bil
av Michael Crider på 10: e juli 2018

Så din nya telefon kan ladda upp trådlöst, och du frossar i frihet från tyranni pluggar hela ditt hem och kontor. Men vad händer om din bil? Du kan få det, alltför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det är superenkelt Att Lägga till Trådlös Laddning Till Din Bil

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 10, 2018July 9, 2018

Så din nya telefon kan ladda upp trådlöst, och du frossar i frihet från tyranni pluggar hela ditt hem och kontor. Men vad händer om din bil? Du kan få det, alltför.

För det första, kolla in bruksanvisning. Om du har köpt din bil i ett par år, det kanske redan har en Qi-kompatibel trådlös laddning pad, i allmänhet installeras i mittkonsolen eller ändra fack på framsidan av skiftande kolumn. Toyota verkar vara den mest entusiastiska biltillverkare som utrustar sina fordon med trådlös laddning kuddar, men enligt TechCrunch , Honda, Ford, Chrysler, TOYOTA, Chevrolet, BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen och Volvo samtliga erbjuda det i åtminstone vissa modeller. Om du är i marknaden för en ny bil och du finner värde i att trådlös laddning, lägg till den till din lista över måste-ha-funktioner.

Som sagt, de flesta bilar på vägarna just nu inte har trådlös laddning som byggdes. Ingen biggie: det finns massor av tillbehör beslutsfattare glad för att fylla denna lucka. Qi-kompatibel trådlös laddning pads för bilar som är dyrare än de för hem och kontor, i huvudsak eftersom de behöver extra hårdvara för en GPS-style-displayen. Men det finns fortfarande massor av alternativ där ute, många av dem under $50.

Jag är partisk för den Schosche Magiska Berget, som använder både Qi laddning och en serie av kraftfulla magneter för att hålla telefonen på plats utan att klämma. Det är ett utmärkt sätt att bevara den hastighet fördel för trådlös laddning. Detta TNSO modell är ett mer ekonomiskt alternativ. Båda av dem kräver bara en vanlig cigarettändare adapter för strömmen.

Om du vill att steg upp till en mer integrerad lösning, då gräva i din bil tillverkarens OEM-delar listan. Om din bil modell har en extra trådlös laddning uppgradering men din specifika bilen inte är utrustad med det, du kanske kan hitta den relevanta delen. Sedan kan du installera det på din instrumentpanel för dig själv, eller ta med den till en närliggande mekaniker eller en återförsäljare med en service center för att ha det professionellt installerat. Diagrammet nedan visar ett original Honda wireless charging pad installeras med en anslutning till säkringsboxen.

Slutligen, om du är en sann gör-det-själv-typ, kan du installera dina egna trådlös laddning lösning. Qi trådlös laddning kräver bara ett par tunna, billiga induktionsspolar och ett litet kretskort, lätt att hitta på nätet, och en elektrisk anslutning med en effekt på 15 watt eller mindre. Du kan även ta isär höljet på ett hem trådlösa laddaren och styra sin inre spolar för ditt projekt. Videon nedan visar en dold Qi-laddare installeras i mittkonsolen fack på en Chevy Silverado.

Om du kan hitta en plats på din mittkonsolen eller instrumentbrädan där det icke-metalliska material som är mindre än tre eller fyra millimeter tjock (så energin från induktionsspolar kan nå receptorn spolar i din telefon), kan du hålla spolen pad under den, kör makt till säkringsdosan eller batteri eller en dold USB-laddning port, och du har själv en permanent trådlös laddning plats. Om det inte finns någon lämplig plats att hålla laddningen pad, kan du göra några egna arbetet och ersätta den förändring fack med en tunnare bas. Beroende på bilmodell kan detta vara en förvånansvärt snabb “hack” eller ett anpassat jobb som tar flera timmar, men antingen sätt, att det är billigare än att skaffa en ny bil och mer estetiskt tilltalande än en retail-laddare.

Image credit: Wireless Power Consortium, Honda Auto Delar Lager, Toyota