De 6 Bästa Webbkameror För Videokonferenser, Streaming Och Mycket Mer

0
406

Så, du har checkat ut vår stora guide om hur man ser bättre på konferenssamtal. Du har gjort vad du kan, men har insett att du behöver en ny webbkamera. Här är våra översta plockningar för webbkameror av alla typer.

De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning
av Eric Ravenscraft på 10: e juli 2018

Du kan fylla ditt kök med nisch prylar som bara milt förbättra din matlagning erfarenhet, men om du verkligen vill ha en uppgradering, det är dessa enheter som kan ändra sättet du laga mat för alltid.

Det är superenkelt Att Lägga till Trådlös Laddning Till Din Bil
av Michael Crider på 10: e juli 2018

Så din nya telefon kan ladda upp trådlöst, och du frossar i frihet från tyranni pluggar hela ditt hem och kontor. Men vad händer om din bil? Du kan få det, alltför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De 6 Bästa Webbkameror För Videokonferenser, Streaming Och Mycket Mer

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 10, 2018July 10, 2018

Så, du har checkat ut vår stora guide om hur man ser bättre på konferenssamtal. Du har gjort vad du kan, men har insett att du behöver en ny webbkamera. Här är våra översta plockningar för webbkameror av alla typer.

Visst, varje laptop ute har en webbkamera och du kan mycket väl vara redan använder det inbyggda sak, men det är inte så bra, är det? Den fungerar som den mest grundläggande webbkamera ut det eftersom det är precis vad det är. Om du regelbundet ta emot samtal för yrkesmässigt bruk, eller om du är en ivrig streamer, du behöver något lite mer effektivt.

Vi har minskat ner saker till sex av de bästa, som omfattar olika behov, så det finns säkert vara något perfekt för dig. Här är de sex bästa webbkameror för alla ändamål.

Bäst för Allmän Användning: Logitech HD Pro Webcam C920 ($49)

För alla runda allmänna behov, du kan inte gå fel med Logitech HD Pro Webcam C920. Webbkameran ger full HD 1080p-video samtal på Skype med 720p tillgängliga för andra videosamtal tjänster. H. 264 hårdvara kodning ger en snabbare och smidigare upplevelse, oavsett vad du gör.

Dessutom, Carl Zeiss-optik med en 20-stegs autofokus innebär att du alltid ser till ditt bästa när du använder det tack vare kvalitet optik och en skarp fokus. Mikrofonen kvalitet solid men knappast studio kvalitet, men allt annat om det webbkamera gör upp för det. Det är en betydande uppgradering över att obekväma inbyggd webbkamera din bärbara dator kom med.

Köp på Amazon

Bäst för Streaming: Logitech C922x Pro Stream Webbkamera ($80)

Särskilt utformad med streaming och spel i åtanke, Logitech C922x Pro Stream Webbkamera kan vara dyrare men det är idealisk för regelbundna spel serpentiner. Webbkameran erbjuder 1080p-video med 30FPS med 60FPS tillgängliga via 720p. Varför 60FPS för roll? Professionell serpentiner leta efter en kamera med samma bildhastighet som sina spel för att se bilder av dem och spela spelet är smidig och integreras sömlöst i synk med det faktiska spelet ström. En full-HD glas lins och premium autofokus innebär att du inte behöver lägga mycket kraft på att titta på din bästa med två inbyggda mikrofoner fånga din röst som du spelet.

Automatisk ljus korrigeringar ytterligare förbättra kvalitet, med svagt eller dåligt belysta inställningar letar fortfarande ganska bra. Det är också möjligt att integrera din live-bild med en bakgrund scen, tack vare några användbara program medföljer i paketet. Om du är angelägen om att bli nästa YouTube-sensation, detta är den webbkamera för dig.

Köp på Amazon

Bäst för Konferenssamtal: Logitech Pro 9000 PC Internet-Kamera Webbkamera ($90)

Om du tar en hel del konferenssamtal via Skype och andra tjänster på internet, vill du ha en webbkamera som visar att du menar allvar (eller, åtminstone, gör att du ser professionell). Logitech Pro 9000 PC Internet-Kamera Webbkamera är den perfekta webbkamera för att. Det erbjuder ultra smidig autofokus tack vare sin Carl Zeiss-objektiv, som backas upp med RightLight 2-tekniken, som automatiskt justerar ljusstyrkan efter den perfekta bilden, även om kontoret har hemsk belysning.

Liksom att, HD-videoinspelning och erbjuder 2 megapixel sensor fånga med 1600 x 1200 pixlars upplösning med 8 megapixel stillbilder. Face tracking-teknik hjälper till att försäkra fokus vistelse på dig. Plus, det är brusreducerande teknik inom mikrofon så att ljudet kommer att låta klart och säker. Det är perfekt för när du vill att din webbkamera för att framstå som professionell som du.

Köp på Amazon

Bäst för Resenärer: Logitech C615 HD-Webbkamera ($38)

Det är till synes en Logitech baserat webbkamera för varje eventualitet och affärsresor är inget undantag. Om du reser regelbundet, Logitech C615 HD-Webbkamera är den webbkamera för dig. Det är på grund av dess Vik och Go design, som är ett finare sätt att säga att den lossnar från din skärm snabbt och är lätt att glida in i din väska. Kompakt storlek är en stor del av vad varje resenär är efter, och denna webbkamera är precis rätt form för att slänga i väskan utan problem.

Liksom att det är en behörig webbkamera i sin egen rätt. Full HD 1080p-video kan spelas in med video chatt köra i 720p. Autofokus innebär att du ska se bra ut när man gör så, och det finns en inbyggd mikrofon som har noise-cancelling teknik. Automatisk ljus korrigering är även möjligt här. Bara inte förvänta sig att flytta för långt med det—kabeln är endast 3 fot lång.

Köp på Amazon

Bästa Budget Val: Microsoft LifeCam HD-3000 ($23)

Om du är på en stram budget, Microsoft LifeCam HD-3000 är den perfekta billiga webbkamera för att köpa. Trots det låga priset, och erbjuder fortfarande 720p HD-video chatta och spela in, tillsammans med en bullerdämpande mikrofon.

Det bästa av allt, det använder TrueColor-teknik för ljus och färgstark video, oavsett vad bakgrunden omständigheter. Även i svagt ljus, kommer bilden fortfarande ser ganska bra ut vilket är perfekt om din arbetsplats är lite mörkt ibland (kanske för att du blåste på din lampa budget på en webbkamera).

Räkna bara upp till 4 megapixel för alla foton du tar, men det är ett litet pris att betala för en budget webbkamera som fortfarande är rik med funktioner.

Köp på Amazon

Bäst för 1080p på en budget: Yilador YL450 Webbkamera ($25)

Vill 1080p HD-inspelning men ont om kontanter? Köpa Yilador YL450 Webbkamera. Det strömmar och register video i 1080p med 30 fps, vilket är en imponerande funktion för något som bara kostar $25.

På andra håll, det är en grundläggande brusreducerande mikrofon för att hjälpa dig, och dess 5 fot kabel är perfekt för om du flyttar om en hel del. Trots att det är lite mer besvärligt att rotera än andra här, det är ganska imponerande för sitt låga pris. Ännu mer så när du inser att det är bara $2 mer än Microsoft LifeCam. Anser att det är den perfekta utgångspunkten för din streaming-karriär.

Köp på Amazon