De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken

0
120

Dus, je hebt uitgecheckt onze geweldige gids op hoe te kijken beter op conference calls. Je hebt gedaan wat u kunt, maar beseffen dat je moet een nieuwe webcam. Hier is onze top picks voor de webcams van alle soorten.

De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken
door Eric Ravenscraft op 10 juli, 2018

U vult uw keuken met niche gadgets die slechts licht verbeteren van uw kook-ervaring, maar als je echt wilt een upgrade, dit zijn de apparaten die de manier waarop je kookt voor eeuwig.

Het is Dood Eenvoudig toe Te Voegen Draadloos Opladen Naar Je Auto
door Michael Crider op 10 juli, 2018

Zodat je nieuwe telefoon kan opladen draadloos, en je genoot in de vrijheid van de tirannie van de stekkers die je overal in huis en op kantoor. Maar hoe zit het met uw auto? Je kunt het er ook.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | juli 10, 2018July 9, 2018

U vult uw keuken met niche gadgets die slechts licht verbeteren van uw kook-ervaring, maar als je echt wilt een upgrade, dit zijn de apparaten die de manier waarop je kookt voor eeuwig.

We praten niet veggie pasta slicers of een blooming onion machine zoals je op TV ziet dat het maken van een taak iets makkelijker, dat gebruik je twee keer in de kast en vergeet tot uw volgende garage sale. Nee, een van de gadgets op deze lijst, bij regelmatig gebruik, kunnen een middelpunt van uw gehele koken routine. Ieder heeft zijn sterke en zwakke punten. Die één (of) het beste werkt voor u naar uw voorkeuren en behoeften, maar allemaal hebben ze de potentie om het totaal veranderen van de manier waarop je kookt en we moedigen u aan om de stap te zetten en ze uit te proberen.

Een Slow Cooker: 6-Kwart Crock Pot ($43)

Slow cookers zijn er al lang genoeg dat je hebt bijna iedereen heeft er op zijn minst een paar maaltijden in. Als u een gadget op deze lijst in uw keuken al, het is waarschijnlijk deze. Op de off-kans dat je niet, hoewel, hier is hoe ze werken: in de ochtend gooi je een deel van de ingrediënten in de pot, misschien een beetje licht prep werk, en druk vervolgens op de knop. Als je thuis komt van het werk in de avond, je loopt in de deur naar de heerlijke geur van een maaltijd, dat is langzaam aan het koken voor u de hele dag.

Slow cookers zijn geweldig voor twee grote redenen. Ten eerste, ze minimaliseren van de hoeveelheid werk die je er in stopt. De meeste slowcooker recepten zijn gemaakt in een pot, dus er is een beetje opruimen, en sinds het kookt op een te lage temperatuur, het kan niet verbranden, zodat je niet naar te kijken. Belangrijker nog, lage temperatuur koken kan verzachten van het bindweefsel op vlees zonder harden tot de spier. Het resultaat is mond-wateringly mals vlees. Als u wilt toevoegen van sommige groenten, wilt u misschien bak ze apart voor de beste smaak, maar als tijdsbesparing is belangrijker voor u dan hoe uw wortelen smaak, je kunt gooien alles in elkaar. Één van beide manier, u zult een heerlijke maaltijd met heel weinig tijd besteed aan het.

Als het gaat om slow cookers, de Crock Pot merk de norm. Het grootste ding om te overwegen is de grootte van de binnenste pot die je nodig hebt. Deze 6-liter roestvrij staal Crock Pot is groot genoeg om het koken van een maaltijd voor de hele familie, hoewel dit de kleinere 2-kwart model is ideaal voor het bereiden van kleine maaltijden voor jezelf, misschien wel in een slaapzaal of een studio appartement. Je kunt er zelfs een ton van de slowcooker recepten die er zijn voor tal van maaltijden om u begonnen te krijgen.

Kopen op Amazon

Een Snelkookpan: Instant Pot DUO60 ($100)

We hebben gesproken over snelkookpannen—en, meer specifiek, de Instant Pot 6-Kwart DUO60—voor. Toch is het het herhalen, omdat dit gadget kan zo veel doen. Om te beginnen, terwijl niet alle snelkookpannen zijn slow cookers, kunt u gebruik maken van de Instant Pot. Dus als je al verkocht op een slowcooker, maar wil niet te kopen meerdere gadgets, je kunt (en moet) krijgen deze.

Maar het echte voordeel van het krijgen van de duurdere Instant Pot is dat het ook werkt als een snelkookpan. De snelkookpan functie is bijna het tegenovergestelde van een slowcooker. Bij het onder druk (ongeveer 15 psi), het kookpunt van water stijgt van 212°F tot ongeveer 250°c, dat maakt super-verwarmd met stoom. Deze stoom koks eten in een veel sneller tempo dan langzaam koken of zelfs de klassieke keuken. Na een paar minuten van het voorwerk, kunt u een robuuste maaltijd in veel minder tijd dan het zou duren om te koken op een traditionele kookplaat.

Bovendien, omdat de stoom niet kan ontsnappen aan de container (behalve wanneer het nodig is om een bit voor de veiligheid), vocht wordt gedwongen in het eten zelf. Dit zorgt voor een sappiger vlees en saucier stoofschotels of curry ‘ s. Het enige minpunt is dat je niet kan controleren op uw voedsel, zonder dat het kookproces, zodat u de tijd van uw maaltijd. Echter, op het moment dat de Pot wordt geleverd met een uitgebreide handleiding voor de meest voorkomende voedingsmiddelen.

Zoals we al eerder vermeld, de Instant Pot is onze favoriete snelkookpan met een ruime marge. U kunt kiezen uit een 3 -, 6-of 8-kwart model. Echter, aangezien de 3-kwart model is $80 al, het is bijna altijd de moeite waard om tijd te besteden het extra $20 (of wacht voor een koop) voor de 6-liter versie. Naast de handleidingen die met de Instant Pot, vindt u tal van fantastische recepten online te verbreden uw horizon.

Kopen op Amazon

Sous-Vide: Anova Precisie Fornuis ($110)

Een sous-vide precisie cooker is een beetje anders dan een trage of snelkookpan. Het is moeilijker (hoewel technisch niet onmogelijk) om tot een volledige maaltijd. Echter, als u het type bent te maken over – of onder-iets aan ‘ t koken, sous-vide is de perfecte oplossing. Technisch, sous-vide is een techniek, niet een enkel apparaat, dat is tewerkgesteld in de high-end gastronomische keukens over de hele wereld.

Sous-vide bestaat uit het plaatsen van voedsel in een zak en onder te dompelen in die zak in het water, die vervolgens wordt verhit tot een zeer specifieke temperatuur. De sous-vide apparaat zelf dan houdt het water op dat exacte temperatuur. Dit kunt u voor het koken van voedsel precies zonder giswerk. Dit is vooral handig voor dingen als kipfilet, waarbij de grootte van het vlees drastisch kan beïnvloeden koken keer.

Ook deze techniek combineert enkele van de beste aspecten van beide slow cookers en snelkookpannen. Sous-vide maakt gebruik van lage temperatuur koken, waardoor het vlees zeer mals en sappig. Omdat je het koken in een gesloten zak, het sluit ook aan vocht. In feite, aangezien het gebruik van dergelijke lage temperaturen, het is zelfs mogelijk om eten te koken met een sous-vide in een kunststof kuip, dat zit op de teller, van achter uw fornuis vrij voor andere voedingsmiddelen. Van alle opties op deze lijst, een sous-vide is zeker een van de meest dure opties, maar het geeft u een hoge mate van controle en flexibiliteit in uw keuken die met andere methoden niet hebben.

Als het gaat om consumenten-grade sous-vide machines, geven we de voorkeur de Anova Precisie Fornuis. U plaats het apparaat niet in een bad van water, dus u hoeft niet te kiezen voor een bepaalde grootte met de pan zelf (u kunt het gebruik van grote potten, maar het kan geen kwaad om te controleren enkele sous-vide-vriendelijke plastic tubs). Echter, kunt u nog steeds kiezen tussen Anova ‘ s Bluetooth-model ($110), of de Bluetooth + Wi-Fi model ($130). De laatste is handig als u wilt in staat zijn om te controleren op uw maaltijd als je buiten het Bluetooth-bereik, maar beide zijn uitstekend. De Anova-app die u kunt gebruiken voor het instellen van en de controle van uw sous vide—wordt ook geleverd met een ingebouwde selectie van algemene handleidingen over hoe om te koken van bepaalde gerechten, maar ook recepten voor volledige maaltijden te koken.

Nu Kopen