De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning

0
91

Så, du har checkat ut vår stora guide om hur man ser bättre på konferenssamtal. Du har gjort vad du kan, men har insett att du behöver en ny webbkamera. Här är våra översta plockningar för webbkameror av alla typer.

De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning
av Eric Ravenscraft på 10: e juli 2018

Du kan fylla ditt kök med nisch prylar som bara milt förbättra din matlagning erfarenhet, men om du verkligen vill ha en uppgradering, det är dessa enheter som kan ändra sättet du laga mat för alltid.

Det är superenkelt Att Lägga till Trådlös Laddning Till Din Bil
av Michael Crider på 10: e juli 2018

Så din nya telefon kan ladda upp trådlöst, och du frossar i frihet från tyranni pluggar hela ditt hem och kontor. Men vad händer om din bil? Du kan få det, alltför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | juli 10, 2018July 9, 2018

Du kan fylla ditt kök med nisch prylar som bara milt förbättra din matlagning erfarenhet, men om du verkligen vill ha en uppgradering, det är dessa enheter som kan ändra sättet du laga mat för alltid.

Vi pratar inte vegetarisk pasta utsnitt eller en blommande lök maskin som du ser på TV att göra en uppgift lite lättare, som du kommer att använda två gånger och sedan sätta i ett skåp och glömma tills din nästa loppmarknad. Nej, någon av de prylar på listan, när det används regelbundet, kan bli en central del av hela din matlagning rutin. Var och en har sina styrkor och svagheter. Som en (eller de) som fungerar bäst för dig kommer att vara upp till dina önskemål och behov, men alla av dem har potential att helt förändra det sätt du laga mat och vi uppmuntrar er att ta steget och prova dem.

En Slow Cooker: 6-Quart Lerkruka Potten ($43)

Långsam spisar har funnits tillräckligt länge för att du har nästan alla har haft minst ett par måltider i dem. Om du har några gadget på denna lista i ditt kök redan, det är nog den här. På mindre chans att du inte gör det, men så här fungerar det: i morgon kan du kasta några ingredienser i potten, kanske göra lite ljus prep arbete, och tryck sedan på a-knappen. När du kommer hem från jobbet på kvällen, du kliver in genom dörren till den salta doften av en måltid som har varit långsamt matlagning sig för dig hela dagen.

Långsam spisar är fantastiskt för två stora anledningar. För det första, de minimera hur mycket arbete som du har att sätta i. De flesta slow cooker recept är gjort i en gemensam pott, så det är lite rensning, och eftersom det cooks vid en så låg temperatur, det kan inte brinna så att du inte behöver titta på det. Ännu viktigare, låg temperatur matlagning kan mjuka upp bindväven på kött utan att skärpa upp muskeln. Resultatet är mun-wateringly mört kött. Om du vill lägga till lite grönsaker, kanske du vill stek dem separat för bästa smak, utan om att spara tid är viktigare än hur din morötter smak, kan du kasta allt i tillsammans. Antingen sätt, får du en utsökt måltid med mycket lite tid på det.

När det gäller att bromsa spisar, Lerkruka Potten varumärke som standard. Den största sak att tänka på är storleken på den inre grytan som du behöver. Detta 6-kvart i rostfritt stål Lerkruka Potten är tillräckligt stor för att laga en måltid för hela familjen, medan detta är mindre 2-quart-modellen är idealisk för att göra små måltider för dig själv, kanske i en sovsal eller i en studio. Du kan även hitta massor av slow cooker recept där det för massor av mat för att få du startade.

Köp på Amazon

En tryckkokare: Instant Potten DUO60 ($100)

Vi har pratat om tryckkokare—och, mer specifikt, Instant Potten 6-Quart DUO60—innan. Men det tål att upprepas, eftersom denna gadget kan göra så mycket. Till att börja med, även om inte alla tryckkokare är långsamma spisar, du kan använda Instant Potten som en. Så om du redan var sålda på en slow cooker, men inte vill köpa flera prylar, du kan (och bör) få detta.

Men den verkliga nyttan av att få dyrare Omedelbar Pott är att den också fungerar som en tryckkokare. Tryck-spis funktion är nästan raka motsatsen till en slow cooker. När du är under tryck (ca 15 psi), vattnets kokpunkt stiger från 212°F till ca 250°C, vilket skapar super-uppvärmd ånga. Denna ånga lagar mat i en mycket snabbare takt än långsam matlagning eller till och med konventionell matlagning. Efter ett par minuter av prep-arbete, kan du skapa en robust måltid i mycket mindre tid än det skulle ta att laga mat på en traditionell spis.

Dessutom, eftersom ångan kan inte fly behållare (utom när det är nödvändigt att släppa en bit av säkerhetsskäl), fukt tvingas in i själva maten. Detta gör det saftigare kött och saucier grytor, stuvningar, soppor eller grytor. En nackdelen är att du inte kan kontrollera din mat utan att avbryta tillagningen, så att du har tid för dina måltider precis rätt. Men, Instant Potten levereras med en utförlig guide för de flesta vanliga livsmedel.

Som vi har nämnt innan, Instant Potten är vår favorit-tryckkokare med bred marginal. Du kan välja mellan 3, 6, eller 8 liter modell. Dock, eftersom 3-quart modell $80 redan, det är nästan alltid värt det att spendera de extra $20 (eller vänta på att en försäljning) för att få 6-quart version. Bortsett från handböckerna som kommer med Omedelbar Potten, kan du hitta massor av fantastiska recept på nätet för att vidga dina vyer.

Köp på Amazon

Sous-Vide: Anova Precision Spis ($110)

Ett sous-vide precision spis är lite annorlunda än en långsam eller tryckkokare. Det är svårare (men inte omöjligt) att göra en hel måltid med det. Men om du är typen att oroa sig över – eller under-laga något, sous-vide är den perfekta lösningen. Tekniskt, sous-vide är en teknik, inte en enda enhet, som är anställd i high-end gourmet kök över hela världen.

Sous-vide består av att placera mat i en påse och doppa att väska i vatten som sedan värms upp till en mycket specifik temperatur. Sous-vide enheten själv då håller vattnet på den exakta temperaturen. Detta gör att du kan laga mat utan just gissningar. Detta är särskilt användbart för saker som kyckling bröst, där storleken på kött kan dramatiskt påverka laga gånger.

Denna teknik kombinerar också några av de bästa aspekterna av både långsamma spisar och tryckkokare. Sous-vide använder låg temperatur matlagning, vilket kan göra att köttet mycket mört och saftigt. Eftersom du är matlagning i en förseglad påse, det också låser in fukt. I själva verket, eftersom det använder sådana låga temperaturer, det är även möjligt att laga mat med sous-vide i en plast tub som sitter på din disk, som lämnar din spis gratis för andra livsmedel. Av alla alternativ på denna lista, ett sous-vide är säkerligen en av de mest kostsamma alternativ, men det ger dig en hög grad av kontroll och flexibilitet över din matlagning som andra metoder har helt enkelt inte.

När det gäller konsument-klass sous-vide maskiner, vi föredrar Anova Precision Spis. Du placerar enheten i en balja med vatten så du behöver inte välja en specifik storlek med spis själv (du kan använda stora krukor, men det skadar inte att kolla in några sous-vide-vänliga plastförpackningar). Men du kan fortfarande välja mellan Anova Bluetooth-modell ($110) eller Bluetooth – + Wi-Fi-modell (sek 130). Det sistnämnda är användbar om du vill kunna kolla på din måltid när du är utanför räckvidden för Bluetooth, men båda är utmärkta. Det Anova app som du kan använda för att konfigurera och styra din sous vide—också kommer med en inbyggd urval av de allmänna guider om hur att laga mat specifika livsmedel, samt recept för hela måltider att laga mat med det.

Köp Nu