Boet Kameror Är Värdelös Utan ett Bo Medveten om Abonnemang

0
92

De flesta Wi-Fi-kameror och video dörrklockor erbjuder ett abonnemang som kommer med fler funktioner, men erbjuder också en gratis nivå som fungerar tillräckligt bra för de flesta att använda. Men det är inte fallet med Boet kameror alls. Du ganska mycket kräver ett Bo Medveten om abonnemang.

RELATERAT: Vad Är Boet Medvetna om, och Ska Du Betala för ett Abonnemang?

Boet är betald prenumeration nivån, kallad Boet Medvetna om, och det börjar på $5 per månad eller $50 per år). Det ger dig en fem-dagars video historia, 24/7 kontinuerlig inspelning, och några andra praktiska funktioner. Även om det är en fri grupp, och du kanske frestas att försöka att få bort med hjälp av det, den dåliga nyheten är att den fria nivå gör Boet kameror ganska mycket meningslöst.

Det finns Ingen Video Inspelning På Alla

Även vid gratis nivåer, kan du få live video när du vill. Så, om någon ringer din dörrklocka och du vill se vem det är utan att gå till dörren, du kan skjuta upp Boet appen och se en levande bild av ditt Bo Hej. Och det är ett viktigt inslag.

Men vi vill hävda att en lika viktig funktion för alla Wi-Fi-kamera eller video dörrklockan är att det spelar in video av någon upptäcker rörelse så att du kan se vad du missade. Men, den fria nivå på Boet kameror har exakt noll-video kapacitet inspelning.

RELATERAT: Hur du Får Mest Ut av Din Bo Cam

Istället får du vad Boet samtal “ögonblicksbilder” av att bara ta en stillbild när en person eller allmän rörelse upptäcks. I vissa fall fungerar det ok, men de flesta av tiden, det behöver inte fånga vad det är tänkt till.

Snapshots Är Bara Hållit i Tre Timmar

Och om du tänker statisk bild ögonblicksbilder kan vara bra nog, nästa problem är att Boet är gratis tier bara håller dem i tre ynka timmar.

Det är inte ens i närheten av tillräckligt med tid. Även en 12-timmars håll kan vara användbar, men tre timmar är inte mycket användbara. Det innebär att du inte ens lämna för en hel dag av arbete, och sedan kolla upp på tagna rörelse när du kommer hem. Glömma att ta en semester. Om du inte kontrollerar telefonen varje tre timmar, kommer du inte att kunna se vem eller vad är ditt Näste fångade kameran.

Du Får Fortfarande Grundläggande Varningar, men det är Det

Den goda nyheten är att du får fortfarande meddelanden och varningar om en person eller rörelse upptäcks, men alla andra funktioner som annonseras ut till Boet kameror omfattas av Boet Medveten om abonnemang.

Face detection, aktivitetsområden och skapandet av klipp och timelapses är alla Boet Medveten funktioner som du måste betala för. Naturligtvis, dessa specifika funktioner inte är ett absolut måste eller något, men de är vad som skiljer Boet kameror från tävlingen.

I Slutet Räkna med att Betala Mer Än Kamerans prislapp

Allt kommer med ett abonnemang alternativet i dessa dagar, till den punkt där efter att du har betalat någon initiala kostnader, kommer du fortfarande betala en liten avgift varje månad eller varje år.

RELATERAT: Bo Hej Installation: 3 Saker Du Bör Veta

Som jag sa tidigare, gratis nivåer på vissa produkter är faktiskt mycket bra för en hel del människor. Detta är dock inte fallet för Boet kameror. Om du ens funderar på att skaffa ett Bo kamera av något slag, vill du faktor i den kontinuerliga operativa kostnader för att kameran också.

Till exempel, om du planerar att ta tag i ett Bo Cam IQ, som kamerans viktigaste stor funktion (dvs anledningen till att du skulle köpa den specifika kameran i första hand) kräver ett Bo Medveten om abonnemang. I så fall, du är ganska mycket som krävs för att betala för ett abonnemang för att ta del av “IQ” – delen. Annars, du är bättre med en vanlig Boet Cam.