Hoe Gebruik je Live Luisteren Met Apple ‘ s AirPods

0
214

Uw AirPods kan functioneren als hoortoestellen dankzij de “Live Luisteren” in iOS 12. Deze functie maakt gebruik van je iPhone (of iPad) als een directionele microfoon, het vastleggen van geluid en de ruis te verminderen voordat de leidingen door uw AirPods.

Live Luisteren is al sinds 2016, maar oorspronkelijk alleen gewerkt met MFi-gecertificeerd hoortoestellen. In iOS 12, het werkt met Apple ‘ s eigen AirPods ook.

Hoe “Live Luisteren” Werkt

Wanneer u Live Luisteren, uw iPhone of iPad functies, zoals een externe microfoon vangt audio, vermindert ruis, en verhoogt het volume voordat u het verzendt direct naar de AirPods in je oren.

Bijvoorbeeld, als je in een lawaaierige restaurant, kunt u uw telefoon op de tafel, het activeren van de Live Luisteren, en je hebt je iPhone pick-up van het gesprek en af te spelen via uw AirPods. Iemand kan zelfs al gesproken rechtstreeks in uw iPhone-microfoon en je hoort ze duidelijk op uw AirPods.

Of, als u problemen hebt bij het horen van de televisie op een normaal volume, kon je je iPhone in de buurt van uw televisie en zitten aan de overkant van de kamer. U kunt uw televisie op een normaal volume en luisteren via uw AirPods.

Terwijl deze functie is nuttig, het is nog steeds geen volledige vervanging voor speciale hoortoestellen voor mensen met een gehoorverlies.

GERELATEERD: Wat is er Nieuw in iOS-12, die naar Uw iPhone en iPad Dit Najaar

Hoe Activeer je Live Luisteren

Ten eerste, neem uw AirPods uit hun case en plaats ze in je oren.

Ga naar Settings > Control Center – > Controls. Zoek het “Horen” optie in het “Meer Toezicht” gedeelte en vervolgens op de groene plus-teken toe te voegen aan uw Control Center. U kunt sleep deze omhoog of omlaag om het rangschikken van uw Control Center pictogrammen, ook.

Als u niet ziet in het “Horen” optie hier, ervoor zorgen dat u uw AirPods ingeschakeld en aangesloten op uw iPhone of iPad. De optie niet verschijnen hier als u geen compatibele hardware is aangesloten, of als je niet met iOS 12 nog.

U kunt nu wisselen tussen Live Luisteren in-of uitschakelen van het Control Center. Om het te openen op een iPhone 8 jaar of ouder is, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Op een iPhone X of iPad, veegt u omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.

Tik op de oor-vormige Live Luisteren pictogram om te schakelen Live Luister mode.

Live Luisteren verschijnt “Off” op het eerste. Tik op een willekeurige plaats in het Live Luisteren sectie op de onderste helft van het dialoogvenster te activeren.

In dit dialoogvenster kunt u Live Luisteren is “Op” en geeft een volume-monitor. Het geluid van je iPhone of iPad de microfoon wordt afgespeeld via uw AirPods terwijl Live Luisteren is ingeschakeld.

Om het volume verhogen of verlagen, gewoon gebruik maken van uw iPhone of iPad is het normale volume controles.

Uw iPhone of iPad zal doorgaan met het vastleggen van audio en te verzenden naar uw AirPods na het verlaten van deze dialoog, en zelfs als het scherm is uitgeschakeld. Zie je een rood pictogram ‘microfoon’ in de buurt van de andere status pictogrammen aan de bovenkant van uw scherm terwijl het Live Luisteren is ingeschakeld.

Voor het uitschakelen van Live Beluisteren, gaat u terug naar het Control Center, tikt u op het pictogram met het oor, en tik op de “Live Luisteren” optie weer uitschakelen.

Als u MFi-enabled hoortoestellen (niet AirPods), een aantal extra opties die beschikbaar zijn onder Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > MFi Hoortoestellen. Vanaf hier kunt u het volume van elk hoortoestel en, in bepaalde gehoorapparaten veroorzaken, kies “presets” ontworpen voor verschillende omgevingen, zoals drukke restaurants en het buitenleven.

Image Credit: Peter Kotoff/Shutterstock.com.