Het Inschakelen Van De Vibratie Is Met De Xbox Met Een Controller Op Stoom Link

0
93

De Stoom Link werd gebouwd voor de Stoom-Controller, maar Valve heeft ondersteuning toegevoegd voor anderen, met inbegrip van de geliefde Xbox met Een controller. Recente firmware-updates zijn toegestaan native trillingen ondersteuning. Hier is hoe te schakelen.

Eerdere beperkingen van de Bluetooth-verbinding betekende dat de officiële Xbox met Een controller niet kon ondersteunen de “rumble” functies van games op alles behalve de PC met de officiële draadloze dongle of een directe kabelverbinding. Maar als u het bijwerken van de firmware van de controller zelf, hetzij via de Xbox Een console of Windows-10 kunt u de vibratie via Bluetooth. Flip een aantal instellingen op de Stoom Link streaming-apparaat, en je bent klaar om te spelen vibratie-enabled PC games op afstand met de de-facto standaard controller.

Wat Je Nodig hebt

Ten eerste, alleen de laatste herziening van de Xbox met Een controller is uitgerust met Bluetooth—de vorige versie is niet compatibel met de Stoom Link. Dit nieuwe ontwerp wordt soms aangeduid als de “Xbox Een S-Controller.” U kunt vertellen dat ze uit elkaar omdat de bijgewerkte versie van matrijzen de Xbox-knop gebied in het plastic van de primaire shell, terwijl de oude versie heeft een aparte glanzende gedeelte dat zich in de schouder knoppen. Zoals deze:

Als je de controller op de links, u bent goed om te gaan. Merk op dat beide ontwerpen komen in een verscheidenheid van kleuren en patronen.

Je hebt ook een Stoom Link met een actieve netwerk verbinding met uw lokale PC en het Internet, en een microUSB-kabel. U kunt uw controller en de firmware met Windows-10 of de Xbox Een console.

Stap Een: Controller Firmware Update

Ten eerste, je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je Xbox met Een controller is met de nieuwste firmware, waardoor trillingen via Bluetooth. Als je updaten via de PC, zult u willen ervoor zorgen dat u hebt gedownload van de officiële Xbox-Accessoires app van de Microsoft Windows-10 store.

De lancering van de app, dan sluit je Xbox met Een controller in je PC met een MicroUSB kabel. In het hoofdmenu van de app, klik op “Meer Opties”.

Klik op de tekst die begint met “Firmware-versie:” om te controleren voor de laatste update. De één zie je in de screenshot—3.1.1221.0—is de laatste op het moment van schrijven; iets later dan dat het moet hebben van trillingen via Bluetooth ingeschakeld.

Als uw controller de huidige firmware is ouder dan de laatste update is de app te downloaden en te installeren via de MicroUSB-aansluiting automatisch.

Als u een Xbox Een console-update van uw controller, zet u de console en sluit de controller. Open het hoofdmenu door te drukken op de Xbox knop in het midden van de controller, en ga dan naar Systeem > Kinect En Apparaten > Apparaten En Accessoires. Kies de controller u van plan bent te gebruiken met de Stoom Link, en selecteer Device Info > Versie van de Firmware > Doorgaan. De console zal het downloaden van de nieuwste versie van de firmware en het installeren van draadloos.

Afhankelijk van hoe je Steam-Link is geconfigureerd, wordt de controller firmware kan alles wat je nodig hebt om rumble-functionaliteit in de PC-games die het ondersteunen. Zo niet, volg dan de onderstaande stappen voor het volgende.

Stap Twee: ga Naar de Moderne Xbox Controller-Stuurprogramma op de Stoom Link

Nu moet u overschakelen naar de Stoom Link en schakelt u het meest recente stuurprogramma voor de controller. Schakel het apparaat in en sluit je controller als je dat nog niet gedaan, maar sluit niet aan op uw PC nog niet. Ga naar de main Steam-Link-menu instellingen en selecteer Instellingen > Systeem.

Op de laatste versies van de Steam-Link software, ziet u een optie om “over te Schakelen naar Moderne Xbox Controller-Stuurprogramma.” Selecteer het. Het menu wordt u gevraagd om opnieuw de Stoom-Link-apparaat, dus ga je gang en doe dat. (Als u deze optie niet wordt weergegeven, selecteert u “Check for updates” om de update van het belangrijkste Stoom Link OS, en herhaal Stap Twee wanneer de update is gedaan.)

Wanneer je Steam-Link is met succes opgestart en je Xbox met Een controller is aangesloten, sluit u aan uw gaming PC en voer Steam ‘ s Big Picture Mode.

Stap Drie: Het Configureren Van Uw Games

Met je controller en je Steam-Link bijgewerkt, is het tijd voor het configureren van de afzonderlijke spellen om de vibratie functie. In de Big Picture-modus, selecteert u een spel dat beschikt over native controller ondersteunen.

In het spel van de Steam Big Picture menu, selecteert u Beheren Spel > Controller Opties.

In het “Gebruik van Stoom Configuratie voor Niet-Stoom-Controllers” dropdown menu kiezen voor “algemene Instelling (Xbox/Schakelaar)” functie. In de “[Experimentele] Rumble-Emulatie” dropdown menu, kies de “On” instelling.

De meeste games moeten deze instellingen standaard ingeschakeld, en u zult geen behoefte om ze te veranderen, maar vergeet niet waar deze instellingen zijn in het geval dat uw vibration feedback gaat weg. U kunt ook de rumble-emulatie frequentie-instelling voor meer of minder intense vibratie.

Nu start je spel en test de functie. Je moet je van trillingen in meer of minder precies hetzelfde spel scenario ‘ s door de Stoom Link als u bij het spelen met een controller die rechtstreeks aangesloten zijn op uw PC.

Als je niet het gevoel van trillingen gaan door de bovenstaande stappen opnieuw uit en controleer of alles correct is geconfigureerd. Houd in gedachten dat als de controller de batterijen bijna leeg zijn, je zou niet genoeg stroom voor de vibratie motoren aan te gaan. Laden of te ruilen in een verse batterij en probeer het opnieuw.