Firefox Start een Wachtwoord Manager voor de iPhone en de Toelichting voor Android

0
90

Firefox Test Pilot is waar Mozilla tests experimentele functies die kunnen worden uiteindelijk onderdeel van Firefox. Vandaag zijn ze gestart met een wachtwoord manager voor uw iPhone en Notities voor Android-telefoons, die gebruik maken van Firefox Sync om toegang te krijgen tot wachtwoorden en notities opgeslagen in uw browser.

Twee van hun eerdere experimenten waren succesvol: zijaanzicht, voor het bekijken van twee websites naast elkaar in een tabblad, en Firefox Kleur, die u laten aanpassen van Firefox maar je wilde. Nu Mozilla heeft besloten deze uit te breiden naar al uw mobiele apparaten, met een aantal nieuwe apps.

De eerste app is Firefox Lockbox voor iOS, waarmee je je Firefox opgeslagen wachtwoorden van uw iPhone als u Firefox Sync. Als je met Firefox op te slaan uw wachtwoorden vandaag, en je wilt deze op uw smartphone, het is eigenlijk een no-brainer om het te installeren. Gewoon installeren, login, en je hebt al je wachtwoorden. Het ondersteunt Face ID en Touch ID, en maakt gebruik van de industriestandaard 256-bit encryptie.

Betekent dat dat je moet kiezen als uw primaire wachtwoord manager? Als u alleen wachtwoorden in Firefox en je iPhone, zeker. Maar als u uw wachtwoorden ergens anders, je zou willen om een kijkje te nemen op onze password manager roundup.

GERELATEERD: Wachtwoord Managers ten Opzichte van: LastPass vs KeePass vs Dashlane vs 1Password

De tweede app die Firefox aangekondigd Notities van Firefox, die is alleen voor Android-telefoons. Men moet aannemen dat ze zal uiteindelijk het wachtwoord app voor Android en de Notities van de iPhone, maar het is nog onduidelijk. De notitie-app werkt door synchronisatie met een extensie die je nodig hebt om te installeren bij Firefox voor uw bureaublad, en dan zal het synchroniseren naar de notitie-app op uw telefoon.

Het is vermeldenswaard dat deze beide experimenten, wat betekent dat ze kunnen worden gedood uit de volgende maand als niemand houdt van ze. Dus geniet van het experiment, zolang het duurt.

De introductie van Firefox is de Eerste Mobiele Test Pilot-Experimenten: Lockbox en Notities [Mozilla]