Firefox Lanserar ett Lösenord Manager för iPhone och Noterar för Android

0
122

Firefox Test Pilot är där Mozilla tester experimentella funktioner som kan så småningom bli en del av Firefox. Idag lanserade de en lösenordshanterare för din iPhone och Noterar för Android-telefoner, som använder Firefox Sync för att få tillgång till lösenord och anteckningar som sparas i din webbläsare.

Två av deras tidigare försöken var framgångsrika: från Sidan, för att visa två webbplatser side-by-side i en flik, och Firefox Färg, vilket gör att du kan anpassa Firefox, men du ville. Nu Mozilla har beslutat att utöka detta till dina mobila enheter, med några nya appar.

Den första appen är Firefox Lockbox för iOS, som gör att du kommer åt din Firefox sparade lösenord från din iPhone—om du använder Firefox Sync. Om du använder Firefox för att spara dina lösenord idag, och du vill använda dem på din smartphone, det är ganska mycket en no-brainer för att installera det. Bara installera, logga in, och du har fått alla dina lösenord. Det stöder Face ID och Kontakt-ID, och använder branschstandard 256-bitars kryptering.

Betyder det att du ska välja det som din primära password manager? Om du bara behöver lösenord i Firefox och din iPhone, visst. Men om du behöver använda dina lösenord överallt annat, kanske du vill ta en titt på våra password manager roundup.

RELATERAT: Lösenord Chefer Jämfört: LastPass vs KeePass vs Dashlane vs 1Password

Den andra appen som Firefox meddelade Noter av Firefox, som är endast för Android-telefoner. Man måste anta att de kommer att så småningom få lösenordet app till Android och Noter till iPhone, men det är oklart. Anteckningar app fungerar genom att synkronisera till en förlängning som du behöver för att installera om Firefox för skrivbordet, och sedan kommer det att synkronisera anteckningar app på telefonen.

Det är värt att notera att båda dessa är experiment, vilket innebär att de kan dödas av nästa månad om ingen gillar dem. Så njut av experimentet medan det varar.

Att införa Firefox Första Mobila Test Pilot Experiment: Lockbox och Noter [Mozilla]