Den Billigaste Smarthome Redskap för att Komma Igång

0
100

Doppa tårna i världen av smarthome kan bli en dyr strävan, men det behöver det inte vara. Det finns gott om riktigt bra produkter som är relativt billig, vilket kan komma igång att bygga din perfekta smarthome.

PSA: Din Gas-eller Elektrisk Företag som Kan Ge Dig en Smart Termostat för Gratis (eller I En Djup Rabatt)
av Cameron Summerson den 9 juli, 2018

Om du funderar på att köpa en smart termostat för ditt hus, inte rusa till närmaste Bästa Köp och betala fullt pris—kolla med din elektrisk eller gas företag först.

Den Bästa Portabla Luftkonditioneringar
av Michael Crider den 9 juli, 2018

Sommaren är tryckande på Norra Halvklotet. Om du inte är i en position att installera en luftkonditionering, dina val för värme lättnad i ditt hem är begränsade. Här är de bästa bärbara val.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Billigaste Smarthome Redskap för att Komma Igång

Craig Lloyd | @craig_lloyd | juli 9, 2018July 9, 2018

Doppa tårna i världen av smarthome kan bli en dyr strävan, men det behöver det inte vara. Det finns gott om riktigt bra produkter som är relativt billig, vilket kan komma igång att bygga din perfekta smarthome.

Tänk dock på att även de billigare smarthome-produkter inte nödvändigtvis lågt pris. Du ska ändå betala ett par hundra dollar för att komma igång med en handfull smarthome-enheter. Dock, ett par hundra dollar är förmånliga med tanke på att det är verkligen lätt att spendera tusentals dollar för att inreda ditt hem med alla typer av smarthome produkter.

Utan ytterligare adjö, här är en handfull av låg-kostnad smarthome produkter som är perfekt för att få din första smarthome från marken.

Philips Hue Vit Starter Kit ($70)

Smart belysning är ett bra ställe att börja när du bygger din sparsam smarthome, och Philips Hue Vit Starter Kit ($70) kan få dig dit.

Även om det är lite dyrt för dig, tänk på att detta även omfattar de viktigaste nav som du behöver för ditt Hue-glödlampor, och det är bara big up-front kostnad du har för att ta itu med. Efter det kan du lägga på så många Hue-glödlampor som du vill i framtiden börjar på ca $10 per lampa, hela vägen upp till $40-$50, beroende på lampan och om det inte är på rea.

Visst, du kan också gå med smarta strömbrytare i stället, och kostnaden kommer förmodligen även ut jämfört med smarta lampor, men alla har inte den nödvändiga ledningar färdigheter för att byta ut strömbrytare till belysningen runt huset—Philips Hue-lampor är så enkelt som att skruva i en glödlampa, bokstavligen. Detta gör dem till den perfekta passform för hyresgäster där ledningsdragning saker är inte ett alternativ.

Köp på Amazon

Honeywell Lyric T5 Smart Termostat (Sek 150)

Smarta termostater kan vara bra, men sprita ut $250 för en top-tier model inte alltid i korten för vissa husägare. Men det finns billiga alternativ, inklusive Honeywell Lyric T5 (sek 150).

Det är också en av våra billiga plockar i våra Bästa Smarta Termostater guide, och du kan ofta hitta det på rea för så lågt som $100 under hela året.

Även om det inte har några av de avancerade funktionerna från övre däck alternativ (som auto-lärande, användning historia, och motion detection), det har fortfarande den smarta grunderna som du skulle mest sannolikt att leta efter i alla fall, som fjärrkontroll, geofencing, scheman, och integration med den stora rösten assistenter.

Köp på Amazon

TP-Link Kasa Smart Plug ($20)

Om du vill förvandla din dumma apparater och anordningar i kloka, smarta pluggar kan göra att hända. De är också ganska billigt.

Specifikt, TP-Link är Kasa Smart Wi-Fi Plug-in ($20) är förmodligen den billigaste smart plug är tillgänglig, och är också en pick i vårt Bästa för Smarta Pluggar guide.

Det är en ganska grundläggande smart plug, men det kommer med nödvändiga funktioner, som stöd för Alexa, Google Assistent, Cortana och IFTTT. Och du kan sätta upp scener och har belysning och andra anordningar som automatiskt slår på och av på schemat, liksom slumpa tänds när du är på semester. Naturligtvis, det kan också styras manuellt från din telefon med hjälp av den Kasa app.

Köp på Amazon

WyzeCam ($26)

En av de mest användbara smarthome produkter som alla kan njuta och ta tunga nytta av den pålitliga Wi-Fi kamera, och WyzeCam ($26) är ungefär lika låga som det blir.

Vi gillar den här kameran en hel del, och det beror på att det sport 1080p-video, night vision, rörelsedetektor med anmälningar, två-vägs ljud, och fri video lagring. Det kan även upptäcka unika låter som en brandvarnare och låta dig veta om det om du är borta från hemmet.

Dess 110 graders synfält som är inte är något att skriva hem om, men för mindre än $30, det är seriöst svårt att klaga på den här kameran, och det skulle vara ett bra komplement i alla sparsamma smarthome för säker.

Köp på Amazon

Ring Dörrklockan ($100)

Precis som en Wi-Fi-kamera, en video dörrklockan kan vara en riktigt bra smarthome enhet, och Ring säljer fortfarande sin ursprungliga video dörrklocka för bara $99.

Detta är långt billigare än andra video ringklockor på marknaden, inklusive den nyare Ring Dörrklockan 2, Boet Hej, och SkyBell HD, som alla är $200 eller mer.

Nackdelen är dock att den ursprungliga Ringen Dörrklockan bara har 720p-video och det interna batteriet är inte utbytbart, men den har en något bredare synfält än nyare modell. Plus, den har fortfarande night vision, två-vägs ljud, och möjlighet att ansluta den till din befintliga dörrklockan ledningar.

Köp på Amazon

Amazon Echo Prick eller Google Home Mini ($50)

Vissa skulle säga att en smarthome är inte komplett utan en voice assistant för att kontrollera det hela, och du kan billigt ställe körsbär på toppen med Echo-Prick eller ett Google-Home Mini, som båda är prissatt till $50.

Du kan verkligen inte gå fel med någon av dessa, eftersom de båda har stöd för ett stort antal av smarthome-enheter. Men du kan vara bättre med en över den andra, beroende på ett par saker.

Till exempel, om du har en Brand TV i ditt hus, kan du använda Echo Prick för att styra det för att göra det lättare att titta på innehållet på din tv. Likaså, om du är en Chromecast användare Hem Google Mini kan vara mer perfekt.

Oavsett vilken plattform man väljer, men vi rekommenderar att åtminstone prova en röst assistent för att spetsa till det hela smarthome erfarenhet. Efter alla, är du verkligen leva i framtiden om du inte kan skrika i ditt hus för att veva AC och dämpa belysningen?