De Goedkoopste Smarthome Gear om U Begonnen te Krijgen

0
109

Dompelen je tenen in de wereld van de smarthome kan een dure onderneming, maar het hoeft niet. Er zijn tal van geweldige producten die relatief goedkoop zijn, die kunt u aan de slag met het bouwen van uw perfecte smarthome.

PSA: Uw Gas-of Elektrische Bedrijf Zou kunnen Geven U een Slimme Thermostaat voor Gratis (of met Een grote Korting)
door Cameron Summerson op 9 juli 2018

Als je denken van het kopen van een slimme thermostaat voor uw huis, niet haasten naar de dichtstbijzijnde Beste Kopen en betalen de volle prijs—check met uw elektrische of gas.

De Beste Portable Airconditioners
door Michael Crider op 9 juli 2018

De zinderende zomer in het Noordelijk Halfrond. Als je niet in een positie om te installeren van een airconditioner, zijn de mogelijkheden voor warmte-verlichting in uw huis zijn beperkt. Hier zijn de beste draagbare keuzes.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Goedkoopste Smarthome Gear om U Begonnen te Krijgen

Craig Lloyd | @craig_lloyd | juli 9, 2018July 9, 2018

Dompelen je tenen in de wereld van de smarthome kan een dure onderneming, maar het hoeft niet. Er zijn tal van geweldige producten die relatief goedkoop zijn, die kunt u aan de slag met het bouwen van uw perfecte smarthome.

Houd in gedachten, echter, dat zelfs de goedkopere smarthome producten zijn niet noodzakelijkerwijs de laag geprijsd zijn. Je betaalt nog steeds een paar honderd dollar aan de slag met een handvol smarthome apparaten. Echter, een paar honderd euro is een koopje gezien het feit dat het is heel gemakkelijk om duizenden dollars te besteden afbouw van uw huis met allerlei smarthome producten.

Zonder verdere adieu, hier zijn een handvol van de low-cost smarthome producten die ideaal zijn voor het krijgen van uw eerste smarthome uit de grond.

Philips Hue Wit Starter Kit ($70)

Slimme lampen zijn een geweldige plek om te beginnen bij het bouwen van uw zuinig smarthome, en de Philips Hue-Wit Starter Kit ($70), kunt u er.

Zelfs als dat een beetje duur voor je, in gedachten houden dat dit ook de belangrijkste hub die je nodig hebt voor je Hue-lampen, en dat is de enige grote up-front kosten u zult moeten om te gaan met. Na dat, kunt u op de Hue-lampen als je wilt in de toekomst, te beginnen bij ongeveer $10 per bol, al manier tot $40-$50, afhankelijk van de lamp en of het is te koop.

Zeker, je zou ook kunnen gaan met intelligente verlichting in de plaats, en de kosten zullen waarschijnlijk nog uit vergeleken met slimme bollen, maar niet iedereen heeft de nodige bekabeling vaardigheden vervangen van lichtschakelaars rond het huis—Philips Hue-lampen zijn net zo eenvoudig als het indraaien van een lamp, letterlijk. Dit maakt hen de perfecte pasvorm voor huurders waar herbedrading dingen is geen optie.

Kopen op Amazon

Honeywell Lyric T5 Slimme Thermostaat ($150)

Slimme thermostaten kunnen groot zijn, maar de schillen uit $250 naar een top-tier model is niet altijd in de kaarten voor sommige huiseigenaren. Echter, er zijn goedkope opties die beschikbaar zijn, met inbegrip van de Honeywell Lyric T5 ($150).

Het is ook een van onze goedkope picks in onze Beste Slimme Thermostaten gids, en kunt u vaak vinden in de sale voor zo laag als $100 over het hele jaar.

Terwijl het geen enkele van de geavanceerde functies van de bovenste lagen opties (zoals de auto-learning, het gebruik van de geschiedenis, en motion detection), het heeft nog steeds de smart basis van wat je zou waarschijnlijk kijk voor anyway, zoals de afstandsbediening, geofencing, schema ‘ s, en de integratie met de grote stem assistenten.

Kopen op Amazon

TP-Link Kasa Smart Plug ($20)

Als u wilt om uw domme apparaten en apparaten in smart ones, slimme stekkers kan dat gebeuren. Ze zijn ook erg goedkoop.

Specifiek, TP-Link ‘ s Kasa Smart Wi-Fi-Plug ($20) is waarschijnlijk de goedkoopste smart plug beschikbaar, en is ook een pick-in onze Beste Slimme Stekkers gids.

Het is een vrij basic smart plug, maar het gaat met de nodige functies, zoals ondersteuning voor Alexa, Google-Assistent, Cortana, en IFTTT. En u kunt instellen schermen en verlichting en andere apparaten automatisch in-en uitschakelen op een schema, zo goed als het licht op wanneer u op vakantie bent. Natuurlijk, het kan ook handmatig te bedienen van uw telefoon met behulp van de Kasa-app.

Kopen op Amazon

WyzeCam ($26)

Een van de meest nuttige smarthome producten die iedereen kan genieten en het nemen van zware voordeel is de vertrouwde, Wi-Fi camera, en de WyzeCam ($26) is ongeveer net zo goedkoop als het wordt.

We vinden dit een goede camera is een stuk, en dat is omdat het sport-1080p video, nachtvisie, bewegings detectie met meldingen, twee-weg audio, en gratis video-opslag. Het kan zelfs detecteren unieke klinkt als een rookmelder en laat het je weten als u ver van huis bent.

De 110 graden gezichtsveld is niet iets om naar huis te schrijven, maar voor minder dan $30, het is serieus hard te klagen over deze camera, en het zou een geweldige aanvulling in ieder zuinig smarthome zeker.

Kopen op Amazon

Ring Van De Deurbel ($100)

Net als een Wi-Fi-camera, een video deurbel kan een zeer nuttige smarthome apparaat en Ring verkoopt nog steeds de originele video deurbel voor slechts $99.

Dit is veel goedkoper dan andere video-deurbellen op de markt, met inbegrip van de nieuwere Ring van de Deurbel 2, het Nest Hallo, en de SkyBell HD, die allemaal $200 of meer.

Het nadeel echter is dat de originele Ring Deurbel alleen maakt 720p-video ‘ s en de interne batterij is niet verwisselbaar, maar het heeft een iets breder gezichtsveld dan het nieuwere model. Plus, het heeft nog steeds de visie van de nacht, twee-weg audio, en de mogelijkheden om aan te sluiten aan uw bestaande deurbel bedrading.

Kopen op Amazon

Amazon Echo-Stip-of Google-Home Mini ($50)

Sommigen zullen misschien zeggen dat een smarthome is niet compleet zonder een voice-assistent alles bedienen, en u kunt goedkoop plaatst de kers op de taart met de Echo-Stip of een Google Startpagina Mini, die beide zijn geprijsd op $50.

U kunt echt niet verkeerd gaan met een van deze, als ze de steun van een groot aantal smarthome apparaten. Echter, u misschien beter af met een meer dan de andere, afhankelijk van een paar dingen.

Bijvoorbeeld, als u een Vuur-TV in uw huis, kunt u gebruik maken van de Echo-Stip te controleren om het eenvoudiger te maken om naar te kijken content op je televisie. Evenzo, als je een Chromecast gebruiker, de Google Startpagina Mini misschien meer in jouw straatje.

Welk platform u ook kiest, wij adviseren echter op zijn minst proberen een voice-assistent om rond de hele smarthome ervaring. Immers, ben je echt het leven in de toekomst als je niet kunt schreeuwen naar uw huis tot de crank in het AC en dim de verlichting?