PSA: Din Gas-eller Elektrisk Företag som Kan Ge Dig en Smart Termostat för Gratis (eller I En Djup Rabatt)

0
76

Om du funderar på att köpa en smart termostat för ditt hus, inte rusa till närmaste Bästa Köp och betala fullt pris—kolla med din elektrisk eller gas företag först.

Den Bästa Portabla Luftkonditioneringar
av Michael Crider den 9 juli, 2018

Sommaren är tryckande på Norra Halvklotet. Om du inte är i en position att installera en luftkonditionering, dina val för värme lättnad i ditt hem är begränsade. Här är de bästa bärbara val.

Det Bästa Meditation och Mindfulness-Appar För lugna Ditt Sinne
av Jennifer Allen den 8 juli 2018

Stress och ångest är alla vanligt förekommande i hektiska moderna livet. Mindfulness och meditation utbildning kan hjälpa till att sätta saker i perspektiv och lugna ditt sinne. Vi har sammanställt de bästa meditation appar för att hjälpa dig att slappna av och fokusera.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

PSA: Din Gas-eller Elektrisk Företag som Kan Ge Dig en Smart Termostat för Gratis (eller I En Djup Rabatt)

Cameron Summerson | @summerson | juli 9, 2018July 9, 2018

Om du funderar på att köpa en smart termostat för ditt hus, inte rusa till närmaste Bästa Köp och betala fullt pris—kolla med din elektrisk eller gas företag först.

Din gas-eller elektrisk företag som kan erbjuda smarta termostater till sina kunder på djupa rabatter, eller ibland till och med gratis. Det är inte en bluff—dessa företag kan dra nytta av olika statligt finansierade energisparande program att erbjuda energibesparande tech med rabatt. Detta inte bara hjälper dig att få en cool ny leksak, men det gör också ett bättre jobb för att spara energi.

Till exempel, min electric company är för närvarande säljer några av de bästa smarta termostater på marknaden för några ganska vansinniga priser. Här är en glimt:

Men smarta termostater är inte det enda du kan få från din gas-eller elektrisk företaget. De har också i allmänhet erbjuda LED-lampor med hög kvalitet överspänningsskydd, och andra berörda, kostnadsbesparande produkter—allt är gratis eller med djupa rabatter.

På samma sätt kommer din gas företag kan erbjuda gratis vatten-relaterade produkter, som duschmunstycken och blandare luftare. Återigen, detta är fördelaktigt för alla inblandade parter. Det är en win-win.

Hur Kan De Göra Så?

Som tidigare nämnts, gas-och elbolag dra nytta av statliga medel för att erbjuda resurssnåla produkter till kunder för super låga priser (eller gratis i vissa fall). De arbetar med EFI—Energi Federationen, Inc.—för att ställa in dessa program upp.

EFI i huvudsak arbetar på skyltfönster för din gas-eller elektrisk företaget, och majoriteten av de företag som samarbetar med dem för denna anledning. Du slutändan köper dina produkter från EFI (inte direkt från din gas-eller electric company). Då de skickar produkterna till dig.

Naturligtvis, detta är inte något din gas-eller elektrisk företag som annonserar regelbundet, och du kan ha att gräva runt på hemsidan för ett tag innan man kan finna dem. Om ditt företag har en “spara energi” – sektionen på deras webbplats, här är ett bra ställe att börja. Men om du inte kan hitta det, kan du alltid kontakta dem och fråga om de arbetar med EFI erbjuda rabatterade resurssnåla produkter.

Läs det finstilta

Även om det låter som en no-brainer att köpa från EFI istället för… någon annanstans, finns det ett område för att betala nära uppmärksamhet. Den fria glödlampor, duschmunstycken, och andra små föremål inte faller in i denna kategori, men när det kommer till dyra objekt läsa det finstilta är nyckeln.

För produkter som smarta termostater, kontrollera för att se om kostnaden är upp framför (du betalar 50% av detaljhandeln kostnaden, de ger dig termostat) eller om det är falsad. Om den produkt som erbjuds med en post-i rabatt (som vissa har), det kan kräva installation av en professionell för att rabatten ska gälla. Det kan vara en del breaker för vissa, eftersom det vad du sparar på själva enheten kommer lätt kompenseras av att kostnaden för en professionell.

Annars, om det bara är en rabatterat pris och det är inte någon form av rabatt, du är förmodligen gyllene. Inte en dålig idé att läsa det finstilta för att sedan också, men det är en god vana att komma in.

Diskonterade smarta termostater är en ny trend i allmännyttiga företag att spara energi paket och det finns en god chans att din lokala verktyg kan erbjuda det. Även om de inte, men ändå ta dig tid att bläddra igenom den energibesparing avsnitt deras hemsida eller ge dem ett samtal. Många elbolag erbjuder kostnadsfri energibesiktning där de kommer att komma till ditt hem, peka ut platser som du kan spara/pengar energi och bidra till att öka din energi besparingar genom att isolera några av dina rör, vilket ger er några LED-lampor och andra små men effektiva åtgärder—och alla normalt vid noll kostnad.