De Beste Portable Airconditioners

0
75

De zinderende zomer in het Noordelijk Halfrond. Als je niet in een positie om te installeren van een airconditioner, zijn de mogelijkheden voor warmte-verlichting in uw huis zijn beperkt. Hier zijn de beste draagbare keuzes.

De Beste Meditatie en Mindfulness Apps Voor het kalmeren van Je Geest
door Jennifer Allen op juli 8, 2018

Stress en angst zijn al te dominant zijn in de drukke moderne leven. Mindfulness en meditatie-training kan helpen om dingen in perspectief te zien en kalmeren je geest. We hebben afgerond tot de beste meditatie apps om u te helpen ontspannen en te concentreren.

De Beste Broek Voor Het Houden Je Koel
door Jennifer Allen op 7 juli 2018

Zeker, u kunt uitvoeren in een spijkerbroek en een hoodie, maar het is niet ideaal. Het is beperkend, warm, en je voelt je gore. We hebben een kijkje genomen bij enkele van de beste broek die er zijn om u koel en comfortabel uitvoeren.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Portable Airconditioners

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 9, 2018July 8, 2018

De zinderende zomer in het Noordelijk Halfrond. Als je niet in een positie om te installeren van een airconditioner, zijn de mogelijkheden voor warmte-verlichting in uw huis zijn beperkt. Hier zijn de beste draagbare keuzes.

“Draagbare” AC-eenheden worden genoemd omdat, in tegenstelling tot het hele huis eenheden of zware raam gemonteerd eenheden, kunt u gemakkelijk verplaatsen. In vergelijking met hun beefier broers en zussen ze zijn niet ideaal; ze zijn minder efficiënt dan een centrale AC systeem, en nemen meer ruimte in dan een permanent venster-systeem gemonteerd, ondanks de over het algemeen kost ongeveer hetzelfde en nog steeds een venster op de uitlaat verwarmde lucht. Maar als je het huren van uw huis of als u nodig hebt om snel afkoelen van een specifieke kamer, ze zou de beste oplossing voor u beschikbaar. Begrijp de beperkingen van je: zelfs de meest krachtige draagbare AC-eenheden niet in staat om af te koelen is er veel meer ruimte dan een middelgrote woonkamer (500 vierkante meter). Proberen om cool een groot huis met meerdere kamers, met één of meer draagbare eenheden is niet praktisch.

Een draagbare AC werkt op hetzelfde principe als een koelkast, behalve dat het koelen van de buitenkant in plaats van de binnenkant. Het apparaat trekt de warme lucht uit de kamer en cycli in het verleden een condensator, blaast de gekoelde lucht terug in de kamer en vermoeiend warme lucht via een slang uit het raam. Kleinere AC-eenheden uiten hun capaciteiten met BTU, Britse eenheid voor Temperatuur. Een 8.000 BTU AC kan omgaan met een kleine slaapkamer of op kantoor (150-250 vierkante meter), een 10-12,000 BTU kan omgaan met een middelgrote ruimte of in een keuken, en een grotere met 14.000 BTU eenheid kan voor het verwerken van grote open ruimten—zolang ze niet te groot zijn, en bij voorkeur niet hebben hoge plafonds. Natuurlijk, het gebruik van een grotere eenheid in een kleinere kamer koelt het sneller. Merk ook op dat de krachtiger het apparaat, des te meer ruis zal in werking.

We hebben gekozen voor de drie beste opties op de markt: de beste overall-model, het beste voor het winkelend publiek op een begroting, en het beste voor degenen die slechts een klein aanvullend AC unit op een koele slaapkamer.

Beste Portable Air Conditioner: Whynter ARC-14S ($453)

De ARC 14s is de top pick in de draagbare AC niche en ontvangt veel lof over de raad van bestuur. De ruim 14.000 BTU capaciteit kan omgaan met kamers voor maximaal 500 vierkante meter, en het model is voorzien van een digitaal bedieningspaneel, afstandsbediening, twee geïntegreerde air filters (carbon voor allergenen, een eenvoudig wasbaar filter voor stof), en een volledige window kit. Dit ontwerp maakt gebruik van een dual-slang setup, die zowel trekt in-en uitlaten hot verwarmde lucht uit het raam om te bladeren door de condensator. In tegenstelling tot de enkele-slang ontwerpen, betekent dit dat het niet maken van een negatieve luchtdruk in de kamer, tekening in meer warme lucht van de rest van het huis en het verminderen van de efficiëntie. En in tegenstelling tot de meer standaard ontwerpen, dit model zal verdrijven de overgrote meerderheid van de gecumuleerde bevochtigde water direct door de slang, wat betekent dat u alleen voor de afvoer van de reservoir heel af en toe, wanneer de luchtvochtigheid hoger is dan 70%.

Dit Whynter model heeft drie operationele modi: de volledige airconditioning, een eenvoudige ventilator met de condensator ontkoppeld, en een luchtontvochtiger. Een iets opgewaardeerde model voegt een verwarmingselement om de ventilator, waardoor het het hele jaar door utility. Al die tech in één pakket, met de meeste kracht beschikbaar is zonder dat er een upgrade naar industriële modellen, maakt de Whynter ARC-14S een gemakkelijk kiezen voor de beste van het stel.

Kopen op Amazon

Beste Budget-Portable Air Conditioner: Black & Decker BPACT10WT ($288)

Als je vastgebonden voor geld, maar je moet snelle, niet-permanente warmte reliëf, gaan voor deze Black & Decker model. Haar 10.000 BTU kracht moet kunnen omgaan met een middelgrote kamer effectief, en op minder dan $300, het niet zal breken de bank. Hetzelfde design wordt aangeboden in het hoger BTU beoordelingen met vergelijkbare prijzen. Ondanks de begroting aard van de AC, het voorzien van digitale bediening en een afstandsbediening, een timer-functie zodat deze begint automatisch als uw huis opwarmt, en een uitwasbaar luchtfilter. De enkele-slang ontwerp is niet zo efficiënt als de Whynter model hierboven, dus zorg ervoor dat deuren dicht te houden en ontwerp-kurken toegepast wanneer het gebruik van het apparaat, maar het heeft de uitlaat de meeste van haar condensatie door de slang vereisen minder vaak te legen.

Kopen op Amazon

Beste Slaapkamer Portable Air Conditioner: JHS A001-8KR/D ($372)

Wanneer alles wat je nodig hebt is een beetje extra koeling in uw slaapkamer voor de warme nachten, en de stille werking is belangrijker dan brute kracht, dit JHS ontwerp is ideaal. Het kunnen wisselen tussen de volledige AC, luchtontvochtiger, en een eenvoudige twee-speed fan on-the-fly. Het bevat ook een volledige 24-uurs timer-functie en een “slaapstand” die zal zorgen voor een iets groter bereik van temperaturen in de kamer om te voorkomen dat het activeren van de compressor terwijl u slaapt. Het is een doordachte touch. Voorzieningen zijn onder andere een automatische verdamping systeem dat moet verdrijven bevochtigde water onder lichte omstandigheden, een afstandsbediening, en de gebruiker wasbare luchtfilters. Bij slechts 44 kilo het is ook een van de lichtste modellen rond, voor die zeldzame gelegenheden wanneer de meegeleverde wielen zijn niet genoeg om het te verplaatsen in en om uw huis.

Kopen op Amazon