De Beste Meditatie en Mindfulness Apps Voor het kalmeren van Je Geest

0
84

Stress en angst zijn al te dominant zijn in de drukke moderne leven. Mindfulness en meditatie-training kan helpen om dingen in perspectief te zien en kalmeren je geest. We hebben afgerond tot de beste meditatie apps om u te helpen ontspannen en te concentreren.

De Beste Broek Voor Het Houden Je Koel
door Jennifer Allen op 7 juli 2018

Zeker, u kunt uitvoeren in een spijkerbroek en een hoodie, maar het is niet ideaal. Het is beperkend, warm, en je voelt je gore. We hebben een kijkje genomen bij enkele van de beste broek die er zijn om u koel en comfortabel uitvoeren.

De Beste Vacuüm Wijn Conserveermiddelen
door Caroline Stewart op 6 juli 2018

Als je een glas-met-diner wijn drinkt, dan ken je de strijd van het kennen van een fles wijn begint, verliest het zijn glans op het moment dat je open. Deze vacuüm wijn bewaarders zullen helpen bij het bewaren van wijn.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Meditatie en Mindfulness Apps Voor het kalmeren van Je Geest

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 8, 2018July 8, 2018

Stress en angst zijn al te dominant zijn in de drukke moderne leven. Mindfulness en meditatie-training kan helpen om dingen in perspectief te zien en kalmeren je geest. We hebben afgerond tot de beste meditatie apps om u te helpen ontspannen en te concentreren.

Nu, met behulp van je smartphone om je te helpen bewust klinkt misschien als een tegenstrijdigheid. Veel van advies voor het gevoel rustiger en meer goede banden in de “schakel uw smartphone off” en voor een goede reden. Ze zijn goed gereedschap is, maar dat ze ook enorme afleiding dat kan ons een gevoel van controle als het gaat om een nooit eindigende stroom van meldingen.

Ondanks deze mogelijke problemen, ze zijn ook een fantastische bron van kwaliteit mindfulness en meditatie apps. Immers, ze zijn bijna altijd met u, wat kunt u snel trek je je telefoon uit en hebben een paar momenten van rust, waar u ook bent. Het is een potentieel zeer kalmerende aanwezigheid, zelfs als je in een lastige plek fysiek.

Veel van de apps die hier staan vermeld aan het begin gratis met een abonnement of een in-app aankoop regeling beschikbaar om te ontgrendelen meer inhoud. De nuances van elke app kan krijgen overweldigend vrij snel, echter, dus hieronder vindt u een zorgvuldig run down van wat te verwachten van elke app. We hadden een hekel voor u afval uw tijd en geld in het nastreven van de perfecte app om je te helpen uitpakken en heroriënteren.

Dat gezegd hebbende, we begrijpen meditatie en mindfulness is een zeer persoonlijke zaak, dus we hebben gekeken naar tal van apps in een poging om er een te vinden voor elke verschillende situatie en de mentaliteit. Hier is onze favorieten.

Beste Algemeen: Stahoogte (iOS/Android)

U hebt waarschijnlijk gehoord van Ruimte voor. Dat komt omdat het de toonaangevende app voor zowel Android en iOS als het gaat om mindfulness en meditatie. Het biedt honderden geleide meditaties op een verscheidenheid van verschillende onderwerpen. Ze zijn hoe je door momenten van paniek of angst, hoe om beter te slapen, of gewoon meer richten op de taak bij de hand.

Elke dag worden er nieuwe dagelijkse meditaties en ‘mindful momenten’ om u de hele dag aanwezig. Als je weinig tijd hebt, zijn er 2-3 minuten mini-meditaties, evenals SOS sessies voor als je in de dringende behoefte aan geestelijke bijstand.

De Basis cursus is volledig gratis, maar u moet zich abonneren op de rest van het pakket. Het kost $12.99 per maand of $94.99 per maand, met een lifetime abonnement kost $399.99. Het lijkt misschien duur, maar er is een reden waarom de Stahoogte is zo populair zijn—het is eenvoudig te gebruiken maar zeer effectief bij het krijgen je hersenen weer op de rails. Probeer de cursus Basis en zie hoe je je voelt, voordat u gaat investeren.

Nu Kopen

Het beste voor Uitgebreide Opties: De Mindfulness App (iOS/Android)

De Mindfulness App werkt veel op Stahoogte, en is ook beschikbaar voor zowel iOS en Android. Het heeft een aantal geleide meditaties alsmede informatie over hoe het zal je helpen. Er zijn statistieken te maken, zodat u kunt bijhouden van uw meditaties, zelfs als dat klinkt een beetje contra-intuïtieve aan het idee van gewoon aanwezig te zijn elke dag.

De schoonheid hier is dat er een enorme schat aan mogelijkheden voor je zijn. Voor gratis, je krijgt een vijf daagse begeleide praktijk en de introductie van het concept van mindfulness met dat leidt naar de betaalde dienst. Er zijn time-sessies—zowel van de begeleide en de stille scala—variërend van 3 tot 30 minuten. Het premium gedeelte biedt meer dan 200 geleide meditaties en cursussen, en je hebt een keuze van hoe om te betalen voor hen.

U kunt zich abonneren voor € 9,99 per maand of $59.99 per jaar, en hebben onbeperkt toegang tot alles mogelijk, evenals de mogelijkheid om het gebruik van de app offline. U kunt ook kopen van bepaalde cursussen voor $2.99 per stuk. Als je graag aan het versterken van uw werk op te richten of om te werken aan je emoties of zelfs pijn management, is er een cursus voor u en tegen een lage prijs. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat De Mindfulness App is ideaal als u niet zeker bent wat u zoekt.

Nu Kopen

Het beste voor kalmerende interface: Rustig (iOS/Android)

Beschikbaar voor iOS en Android, Kalm doet zijn naam eer aan. Het ziet er opmerkelijk kalmerend en rustgevend. Met een focus op geleide meditatie sessies, er is iets voor iedereen hier. Leren om beter te slapen zelfs het werken op iemands gevoel van eigenwaarde of algemene geluk, Rust klinkt enorm veelbelovend. En weet je wat? Het soort is. Het leert zo veel lessen die we kunnen allemaal nemen aan boord, recht naar beneden naar de mogelijkheid om te vergeven mensen te vermijden oordelen mensen te hard.

Elke sessie is beschikbaar in lengtes van 3, 5, 10, 15, 20 of 25 minuten, dus er is iets voor ieders vrije tijd. Deze flexibiliteit is een enorme bonus wanneer u jongleren een strak schema. Plus, er is een nieuwe Dagelijkse Rust van 10 minuten van het programma toegevoegd elke dag om te voorkomen dat u tikt.

De app werkt op een gratis proef met de volledige cursus kost $12.99 per maand of $59.99 per jaar. De proef is een beetje beperkt dus verwacht om te betalen in een of andere vorm van als je zin in de app.

Nu Kopen

Het beste voor Reguliere Voltrok: Stop, Adem En Denken (iOS/Android)

In zijn eenvoudigste vorm, mindfulness wordt vaak over het stoppen van een minuut te nemen, het ademen, en laat je gewoon je gedachten uit je geest in een rustige, wijze gemeten. Dus is het logisch dat Stop, Adem En Denken richt zich op de core-elementen. Beschikbaar voor iOS en Android, met een web-app is ook beschikbaar, de app maakt gebruik van een conversationele stijl te krijgen naar de punt van uw kwaal.

Als een soort van chat-bot, je al snel het gevoel Stoppen, Ademen En Denken dat het werkelijk luisteren naar u en uw wensen. Gepersonaliseerde aanbevelingen worden aangeboden op basis van hoe je je voelt met korte activiteiten aangeboden voor diegenen die weinig tijd. Het is gewoon gedaan, maar dat logenstraft een relatief krachtige manier om dingen te doen. Het zorgt ervoor dat je het gevoel de controle over wat je aan het doen bent. Ook een tracker biedt dagelijks strepen, wekelijkse settledness en top emoties, zodat u weet ongeveer hoe je het doet in de loop van de tijd.

Het is gratis te gebruiken de basis, fundamenteel meditaties met de premium-lidmaatschap ontsluiting van de volledige inhoud, en is geprijsd op $9.99 per maand of € 58.99 per jaar.

Nu Kopen

Beste Gratis Inhoud: Insight Timer (iOS/Android)

Veel van de apps hier sprake van een abonnement te krijgen de meeste van hen. Insight Timer is niet zo. Het biedt meer dan 10 nieuwe gratis geleide meditaties elke dag, te bewijzen is perfect voor vele verschillende onderwerpen. Het verbeteren van je slaap, het verminderen van stress en het omgaan met de relatie angst zijn slechts enkele van de hier besproken onderwerpen. In totaal zijn er duizenden verschillende meditaties uit te proberen, met een loop functie, waarmee u volgt een bepaald pad.

Het is mogelijk om te selecteren meditaties, afhankelijk van tijd, als je op het, evenals het volgen van bepaalde leerkrachten waarvan de stijl je aanspreekt. Community-functies zijn ook beschikbaar, evenals gespreksgroepen.

Het Inzicht cursussen kosten $4.99 als een eenmalige vergoeding, en het is mogelijk om te kopen offline toegang voor $2.99, maar voor het grootste deel, Insight Timer is gratis en gemakkelijk het beste dollar waarde optie hier. Het is beschikbaar voor iOS en Android.

Nu Kopen

Het beste voor Gezinnen: Lachende Geest (iOS/Android)

Lachende Geest behandelt de geestelijke gezondheid en mindfulness als een fysieke conditie—door regelmatig in te checken met je en moedigen u om te voltooien van activiteiten. Waar het echt opvalt is door de uitgebreide ondersteuning voor kinderen en tieners.

Naast het aanbieden van programma ‘ s voor volwassenen, heeft specifieke opleidingen op maat voor 7-9 jaar, 10-12, 13-15, 16-18 jaar, zorgen er voor ieder wat wils. Na alle spanningen zijn vaak erg verschillend, afhankelijk van uw leeftijd.

Daarnaast is er ondersteuning voor het maken van sub-accounts voor uw gezin, het waarderen dat meditatie en mindfulness is een persoonlijk ding dat moet worden gescheiden dienovereenkomstig.

Het is helemaal gratis, als gevolg van een non-profit organisatie gevestigd in Australië, dus het is zeker het proberen waard. Het is beschikbaar voor iOS en Android.

Nu Kopen

Het beste voor de Sceptici: 10% Gelukkiger: Meditatie (iOS/Android)

Cynisch over hoeveel meditatie kan je helpen? Geef 10% Gelukkiger: Meditatie een schot. Beschikbaar voor iOS en Android, is het ontworpen voor sceptici. Het houdt de dingen recht naar voren, om haar reputatie als de meest directe meditatie app van de partij.

De app biedt een dagelijks video ‘ s en begeleide meditaties om het eenvoudig te houden, samen met andere inhoud op hoe om te gaan met angst en zelfs politieke stress. Er is nieuwe content elke week.

Om de volledige rijkdom van diensten, je gaat nodig hebben om te abonneren. Het kost € 9,99 per maand of $79.99 per jaar, maar de gratis trial geeft u inzicht in wat je krijgt, dus het is de moeite waard. Nog meer dus als je niet te wachten op de meer spirituele kant van het mediteren.

Nu Kopen