Det Bästa Vakuum Vin Preservers

0
119

Om du är ett glas med middag och vin dricker, du vet kampen för att veta att en flaska vin börjar förlora sin glans det ögonblick du öppnar det. Dessa vakuum vin preservers kommer att hjälpa till att bevara ditt vin.

Det Bästa Bidraget Lampor För Att Uppgradera Ditt Kontor
av Jennifer Allen 6 juli 2018

Så, du har tittat över vår lista över billiga lampor och tänkte att “ja, de är bra, men jag vill ha mer!” Vi hör dig. Kommer pryda ditt skrivbord med våra bästa premium plockar.

Det Bästa Häll Över Kaffebryggare
av Cameron Summerson den 5: e juli, 2018

Om du älskar en god kopp kaffe, men vill ha mer kontroll än en traditionell dropp eller tekokare finns en häll över är den bästa vägen att gå. Dessa enkla enheter kommer att tillåta dig att brygga en kopp joe snabbt och enkelt.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Vakuum Vin Preservers

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | juli 6, 2018July 6, 2018

Om du är ett glas med middag och vin dricker, du vet kampen för att veta att en flaska vin börjar förlora sin glans det ögonblick du öppnar det. Dessa vakuum vin preservers kommer att hjälpa till att bevara ditt vin.

Följande vin upprätthållare plockar alla fungerar på en enkel princip: de avlägsna luft från där vinet lagras i syfte att bromsa oxidationen av de föreningar i vinet. Varje plocka gör det på olika sätt och i olika pris, men vi är förtroende det finns något för alla.

Bästa Bärbara Vin Bevarare: Platy Bevara ($12)

Har de bästa vin utan att behöva oroa krossat glas eller förlora friskhet med Platy Vin Upprätthållare. Näbbdjuret hjälper till att göra vin att räcka längre genom att minimera exponering av syre till vinet. Om du inte är klar med en flaska (eller om du vill ta med dig till en picknick eller offentlig tillställning), men häll vinet i påse och krama påsen tills det är ingen mer luft inuti.

Till skillnad från andra vin bevarande system som detta är ungefär lika enkelt som det blir. Medan du behöver ge upp en sann vakuum-pump tätning, det är ingen film delar och med bara lite ansträngning kan du dekantera vin i påsen och njut av den långa livslängden som kommer med vakuumförpackad box vin. Du kommer att kunna öppna en flaska vin och njuta av ett glas utan att behöva oroa dig för resten att bli gammal. Eller du kan öppna flera flaskor och inte behöva oroa sig över vinet går till spillo. Oavsett om du är på camping eller bara för att spara ditt vin i kylskåpet, detta är en effektiv och lättanvänd lösning.

Köp på Amazon

Bästa Vakuum Vin Bevarare: Vakuum Vd För Vin-Wine Saver ($12)

När folk tänker på “vin upprätthållare,” en handpump vakuumsystem oftast kommer att tänka på först. Det vakuum vd för Vin-Wine Saver är ett populärt alternativ för att bevara ditt vin—bara placera en av de två medföljande proppar i toppen av flaskan och använd dammsugare för att skapa en lufttät tätning.

Vakuum fungerar genom att placera pumpen på toppen av vin propp och dra det upp och ner för att ta bort luften. Du vet när du ska sluta vakuum när du hör ett klick, vilket tyder på flaska har nått optimal depressurization. Detta sigill kan hålla ditt vin färsk upp till en vecka. Också, proppen är läckagefria så kan du även placera flaskor vin på deras sidor i kylen.

Köp på Amazon

Bästa Vin Bevara Karaff Vin Ekorre Vin Bevara Karaff ($100)

Precis som våra andra plockar Vin Ekorre hjälper dig att driva luft bort från ditt vin. Till skillnad från våra andra tar, men den kombinerar en elegant karaff med bevarandet metod. Du kommer att kunna dricka ett glas vin, häll resten i Vinet Ekorre—tryck bara ner på pumpen för att få en komplett syrefri tätning. Tätningen är så tätt att du kan även lagra den på sin sida i kylen. När du är redo att dricka mer vin, bara ta tätning ut och häll.

Denna karaff är tillverkad av en vacker kristall som ser bra ut i mitten av en middag bord, och samtidigt göra det lättare för alla att hälla i sig ett glas. Du kan hälla vin direkt från karaffen, och när du är klar, bara att sätta pumpen tillbaka i toppen av glas och försegla den igen.

Köp på Amazon

Bästa Vin Räddare och Gift Set Combo: Ivation ($50)

Om du letar efter en fin present, se till att kolla in våra roundup av stora gåvor för vin älskare—men om du vet att din vin älskare är i behov av ett vin som upprätthållare så kolla in Ivation som Gåva. Det omfattar en elektrisk vin flasköppnare, vin strålsamlare, 2 flaska proppar, en folie cutter, och en elektrisk dammsugare vin upprätthållare, alla på en LED laddning bas så att du kan hålla allt på en plats utan att behöva ladda det eller byt ut alla batterier.

Inte bara kan du njuta av kolsyrat vin, men när du är redo att sätta vin bort, du kan bevara det till nästa gång. Sätta vin propp inuti flaskan och använda elektriska vakuum vin upprätthållare med enkelt tryck på en knapp (liknande vakuum vd för Vin-Wine Saver). De proppar även ha ett datum funktion för att hålla koll på flaska ålder. Aldrig ta itu med gammalt vin någonsin igen med denna stora gåva!

Köp på Amazon