Hur Till Återvinna Dina Glömt LinkedIn-Lösenord

0
80

Om du inte använder ett lösenord manager, de komplicerade lösenord kan vara ganska svårt att komma ihåg. Om du har glömt ditt LinkedIn-lösenord, det finns ingen anledning att oroa dig, du kan inte riktigt återhämta sig samma lösenord, men du kan återställa ditt konto genom att återställa lösenordet till något nytt. Och det tar bara ett par minuter.

Huvud på över till LinkedIn webbplats, och klicka sedan på “Glömt Lösenord” – länken som finns bredvid “Logga In” – knappen.

Nästa, ange antingen e-post eller telefonnummer som du använde för att registrera ditt konto.

LinkedIn kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig med en länk för att återställa ditt lösenord. Om du har valt att skriva in ditt telefonnummer, kommer du att få en SMS-meddelande som innehåller en PIN-kod som du måste ange innan du återställer ditt lösenord på nästa sida.

I e-postmeddelandet som skickas till dig, klicka på länken som finns där. Om länken inte fungerar, kopiera och klistra in den direkta URL-adressen i din webbläsares adressfält.

Klicka på länken laddar en ny sida i din webbläsare som låter dig skapa ett nytt lösenord för ditt konto (se till att du använder ett starkt lösenord). Efter att skriva och bekräfta ditt nya lösenord, klicka på “Skicka” för att avsluta.

Om du ändrar ditt lösenord för att du misstänker att ditt konto har äventyrats, kontrollera den “Kräver att alla enheter för att logga in med nytt lösenord” – rutan under lösenord fält. Detta alternativ tecken du ut av alla LinkedIn-sessioner på andra enheter, och du måste mata in ditt nya lösenord för att logga in igen.

Du kan nu gå till din LinkedIn hemsida, lägga till ett telefonnummer (om du inte redan har gjort det), eller att visa alla aktiva sessioner ditt LinkedIn-konto som du för närvarande är inloggad på.