Gebruik de Brand TV-Kubus Voice-bedienen van Uw Home Media Center

0
79

De Brand TV-Kubus kan lijken als een gewone Brand-TV met Alexa mogelijkheden ingebouwd, maar zijn grootste kenmerk is de mogelijkheid om het te gebruiken als een voice-activated universele afstandsbediening van soorten.

Wat Is de Brand TV-Kubus?

De Brand TV-Kubus, die, zoals je kan hebben, blijkt uit de naam, is de laatste Brand streaming TV set-top box van Amazon, maar met een beetje meer toegevoegd. Het is eigenlijk een combinatie van de vennootschap Brand-TV en een Echo-Stip. Dus in plaats van twee verschillende apparaten, kunt u een twee-in-één vak dat sluit mooi aan op uw home cinema staan.

Echter, dat is echt nog maar het topje van de ijsberg en het is niet eens de coolste ding over het Vuur TV-Kubus. Nope, de coolste feature is een geïntegreerde IR-blaster waarmee je stem bedienen van uw TV, soundbar, AV-receiver, en alles wat u hebt. En natuurlijk kunt u ook gebruik uw stem om te zoeken naar en spelen van verschillende inhoud.

Het Vuur TV Kubus komt nog steeds met Amazon ‘ s stem afstandsbediening, in het geval dat u wilt bedienen in het vak waar de ouderwetse manier. En u kunt nog steeds gebruik maken van uw gewone afstandsbedieningen voor uw TV en andere thuisbioscoop apparatuur.

Gebruik van een Voice-Activated Universele Afstandsbediening (Als Het Werkt)

Mogelijk heb je al een opstelling als deze, dankzij de Logitech Harmony Hub en een Echo. Echter, het Vuur TV Kubus heeft de vermogens van beide apparaten (met een streaming set-top box geplakt op voor een goede maatregel) op ongeveer dezelfde prijs, je bent eigenlijk het krijgen van een Brand TV gratis (normaal $70) wanneer ga je met de Brand-TV Kubus in plaats van een Harmony Hub/Echo-Stip-combo.

Wat ook kan rijden je om te gaan met het Vuur TV-Kubus is een ongelooflijk eenvoudige setup-proces voor het detecteren van uw home theater apparatuur, terwijl de Harmony-lijn van producten zijn niet de gemakkelijkste in de wereld te stellen en van de grond krijgen. Ze werken nou eenmaal dat de installatie is gedaan, maar de eerste proces is verre van gebruiksvriendelijk. Vanwege dit, het Vuur TV-Cube is ideaal voor mensen op zoek naar een minder ingewikkelde manier van het controleren van hun home theater setup met behulp van hun stem.

GERELATEERD: Hoe om te controleren Uw Hele Home Theater met een Logitech Harmony Afstandsbediening

Het Vuur TV Kubus eerst probeert te detecteren automatisch uw TV en andere thuisbioscoop apparatuur, en als het succesvol is, er is werkelijk niets wat je hoeft te doen dan het selecteren van het merk van uw verschillende apparaten. In het ergste geval, je moet het leren van de commando ‘ s op uw afstandsbedieningen, maar het heeft een goede baan van het begeleiden u door het proces.

Echter, zult u merken dat het niet werkt zeer goed voor uw specifieke instellingen, zoals het geval lijkt te zijn voor een IR-blaster. Met mijn eigen setup, het Vuur TV Kubus staat is geweest om het in-en uitschakelen op mijn TV en soundbar prima. Echter, het gaat vervolgens uit mijn soundbar na ongeveer tien seconden.

Ik weet niet precies waarom dit gebeurt, maar er schijnt een soort van tegenstrijdigheid tussen mijn soundbar en de Brand TV-Kubus. Uw installatie kan perfect werken, maar, maar het punt van het verhaal is dat niet alleen alles correct zal werken met de Kubus.

U Hoeft niet aan het Vuur TV

Misschien wat maakt het Vuur TV Kubus uniek is de mogelijkheid om gewoon te fungeren als een universele afstandsbediening voor uw home theater apparaten en niets anders. In een tijd waarin bedrijven bijna je dwingen om te blijven binnen hun ecosysteem, het is verfrissend om te weten dat je niet gebruik maken van de Brand TV-gedeelte van het Vuur TV Kubus aan om te profiteren van de voice-controlled universal remote-mogelijkheden.

Om een lang verhaal kort te maken, er is echt geen reden om de gunst van de Brand TV over de concurrerende streaming set-top boxes, zoals de Apple TV, Roku, Chromecast, of de Nvidia Shield—vrijwel elke andere vak heeft een betere interface, evenals een native YouTube-app.

GERELATEERD: Er is Geen Goede Reden om te Kopen een Amazon Fire-TV Meer

Het goede nieuws is dat, zelfs als u geen gebruik wilt maken van het Vuur TV onderdeel van het Vuur TV Kubus, kunt u nog steeds gebruiken om uw TV in-en uitschakelen met uw stem, evenals het volume regelen (maar het is zinloos want het verandert alleen het één stap). Zo kan ik gebruik maken van de Brand TV-Kubus te vertellen Alexa om mijn TV en soundbar aan en uit, maar nog steeds gebruik van mijn Apple TV voor het bekijken van inhoud.

Op dat punt, het Vuur TV Kubus is niets meer dan een voice-activated universele afstandsbediening, evenals een regelmatige Echo die ik kan gebruiken als controle smarthome apparaten en vragen over het weer.

Zou dit worden beschouwd als een ernstig onder-het gebruik van het Vuur TV-Kubus? Ja, waarschijnlijk. Maar voor dezelfde prijs als een Harmony Hub/Echo-Stip, ik kan een vergelijkbaar product dat is eenvoudiger in te stellen en te gebruiken.