Den Bästa Vägen löparskor för Nybörjare

0
69

Om du älskar en god kopp kaffe, men vill ha mer kontroll än en traditionell dropp eller tekokare finns en häll över är den bästa vägen att gå. Dessa enkla enheter kommer att tillåta dig att brygga en kopp joe snabbt och enkelt.

Den Bästa “Party Mode” Bluetooth-Högtalare För Multi-Source Lyssna
av Michael Crider den 5: e juli, 2018

Om en Bluetooth-högtalare som låter bra, två ljud bättre. Och tre ljud ännu bättre, och… du får idén. Dessa högtalare erbjuder en “party mode” för att göra det superenkelt att par högtalare för en kraftfull uppspelning. Här är våra översta plockningar.

Den Bästa Vägen löparskor för Nybörjare
av Jennifer Allen på 5: e juli, 2018

Löpning är ett bra sätt för att komma i form medan du njuter av naturen—det kräver väldigt lite skicklighet och du kan börja idag. Den enda verkliga redskap du behöver är ett par bra löparskor att skydda och stödja dina fötter. Här är vad du ska köpa, och varför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Vägen löparskor för Nybörjare

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 5, 2018July 4, 2018

Löpning är ett bra sätt för att komma i form medan du njuter av naturen—det kräver väldigt lite skicklighet och du kan börja idag. Den enda verkliga redskap du behöver är ett par bra löparskor att skydda och stödja dina fötter. Här är vad du ska köpa, och varför.

Sko Typer: Stadens Gator eller Dammiga Spår

Spendera fem minuter på att titta på löparskor och du kommer att inse att det finns MASSOR av alternativ där ute. Om du är ny att köra, det är skrämmande. Först av allt, fokus på var du gör din kör. Är du enbart kör på trottoaren? Då behöver du ett par road running skor. Planerar på att ta itu med några off-road vägar och stigar? Trail running skor är vad du letar efter.

Det finns avgörande skillnader mellan de två. Vägen skor är i allmänhet gjorda av lätta material med tunnare trådar. De är utformade för att absorbera effekter samtidigt som du kör på släta ytor såsom trottoaren. I motsats, trail skor är tyngre med en tjock sula så att dina skor är svårare att bära, och bra att gå om du tar itu med rockigare terräng.

Om du är nybörjare, du förmodligen inte kommer att gå off-road väldigt ofta vilket är anledningen till att vi fokuserar på väg löparskor. Road running skor är inte utformad för leriga eller ojämna ytor, men de är lämpligt tryggad för att ta konsekvenserna av din lederna, som dina knän och fotleder, när du är jogging eller löpning längs den konkreta vägen.

Gånganalys: Anpassa Ditt Val

Nu, detta låter som en cop, men man måste faktiskt gå ut och prova några av de par vi rekommenderar att du. Alla promenader och körs på olika sätt—några par skor kommer att vara perfekt för varje person. Vi har fokuserat på att driva skor som är för neutrala gångarter, eftersom—i genomsnitt—kommer det att fungera för de flesta människor. Men du måste verkligen kolla din pronation, placering av din fot, när du kör. Det enklaste sättet för en nybörjare att huvudet till din lokala running store, och har din gång analyseras.

Analysen utförs när du springer på ett löpband för en kort tid med en kamera och en dator för att se hur foten är i rörelse. Det tar inte lång tid alls och personalen kommer att ge dig återkoppling på vilken typ av skor du behöver. Ibland, du måste betala en liten summa för tjänsten, andra gånger kommer du att få tillbaka pengarna genom att köpa skor där. Hursomhelst, det är värt att göra. Du får bara ett par fötter för livet, och du inte vill utveckla frågor genom att bära fel skor för ditt löpsteg. Det är därför du måste också investera i några bra skor, snarare än att smälla ett par på köpet. Låga sneakers kan vara bra för att klippa gräsmattan men om du kör miles och miles, du behöver rätt stöd.

Björnen i sinne din gångstil kan förändras över tid. När jag började, jag behövde skor för överpronation på grund av en långsiktig vristskada men nu har jag en neutral gång. På samma sätt, bara genom att bygga upp muskelstyrkan, du kan ändra din gångstil att behöva en neutral sko.

Så var lämnar det oss? Det finns bokstavligen hundratals av löparskor ute, så vi har minskat ner det till den bästa löparskor för nybörjare: skor kombinera bra konstruktion och design, neutral gång och funktioner som kommer att hjälpa nya och erfarna löpare lika.

Bästa Över Alla: Nike Episka Reagera ($154-$280)

Nike Episka Reagera löparskor är inte billiga, men de som verkligen känner mig som en dröm att köra med. Super lätt och åtsmitande, de tätt lindat runt foten, aldrig känna lös på ett avgörande ögonblick.

Den genomsnittliga road running sko ska vara ca 500 mil att köra, men den Episka Reagera skum som används på basen av skon lovar att överträffa som till 600 mil eller mer. Det är tidiga dagar för detta, men omfattande prövningar och tester tyder på den egenutvecklade tekniken har rätt idé. Sådana bounciness på något sätt känns både fast men mjuk, så att du känner att du slår i marken men inte för hårt. Genom att bilda så passande, det finns ingen risk för din fot trycks i en viss riktning heller.

Om du är allvarligt om att löpning blivit en stor hobby för dig, detta är en investering som lönar sig.

Köp på Amazon

Bäst för Blandad Användning: Reebok Floatride ($98-173)

Reebok har inte varit ett stort namn under de senaste åren när det gäller att löparskor, men Reebok Floatride är sin comeback modell. Ungefär som Nike Episka Reagera, det använder ett tyg exteriör för komfort med en lätt skum dämpning för tunga.

Ovanligt, det enda som är lite annorlunda, i form av grepp, jämfört med andra trafikanter kör skor och erbjuder mer grepp än vad som vanligtvis finns i en utformad-för-trottoarer ensam. Det innebär Reebok Floatride är perfekt för de sällsynta tillfällen som du måste ta itu med några lätta spår eller en hal yta. Nu, de kommer inte att ersätta trail skor helt och hållet, men om du funderar på att doppa lite i off-logistikfrågor, de är värt att försöka. Den enda nackdelen? Snörning upp dem så att de sitter tätt och är lite krångligt med tanke på det begränsade snörning poäng.

Köp på Amazon

Bäst för stötupptagning: Brooks Ghost 10 ($100)

Pris livligt, Brooks Ghost 10 är ganska bekväm om överhuvudtaget ser. De är tillräckligt pålitlig, med tillräckligt med andningsförmåga till sin konstruktion för att hålla fötterna sval och tillräckligt med struktur för att överleva km löpning.

Den dämpning är Brooks BioMoGo DNA-skum som gör ett bra jobb med hög energi tillbaka med varje steg. Dess steg är perfekt för neutrala löpare också, inte en gång trycka din fot i en besvärlig riktning. Den enda verkliga frågan här är att eftersom de är super bra andningsförmåga, de älskar att suga upp vatten om du kör i regn. Beroende på ditt lokala väder, benägenhet skorna för att suga upp regnet och vinter, slask kan göra dem en dålig passform.

Köp på Amazon

Bäst för Hala Ytor: Adidas Solarboost ($150-270)

Förmodligen inspirerad av NASA-teknik, Adidas ‘ s Solarboost utbildare har varit en lång tid kommer. Använder Adidas är Stretchweb material, yttersula i lätt anpassar sig till den yta som du är på, vilket skapar en hög nivå av dragkraft. För dig, som innebär mindre risk för att halka, även om du kör på snöiga eller isiga ytor. Med förbättrad balans, kommer du att känna dig mycket mer bekväm att köra i höga hastigheter än med någon annan sko. De är super lätt för, och på lämpligt sätt andas, så att fötterna inte svettas för mycket på det varma vädret dagar.

Så, vad är problemet? Tja, hållbarhet inte är idealiskt. Många rapporter har föreslagit att skorna har fallit sönder efter en ganska genomsnittlig tid med slits ut i förtid på sulorna. Du måste leta efter dessa skor noggrant, och även då du kanske måste överväga dessa en enstaka par snarare än något tunga. När de arbetar dock, deras dragkraft är oöverträffad. Spara dem för de våta och snöiga dagar.

Köp på Amazon

Bästa Budget Plocka: Asics Roadhawk FF ($50-$200)

Beroende på var du handlar, Asics Roadhawk FF skor är ett fynd för nybörjare löpare. De är lättare än de flesta skor i denna prisklass, men ändå erbjuda en medelstor mängd dämpning.

Visst, de kanske inte figursätt runt dina fötter med perfekt formade komfort, och de ser inte super cool, men de är förvånansvärt behöriga för priset. Ensam är inte lika tjock som vissa konkurrenter men du kommer fortfarande att känna sig mindre när du går på vägen, men det är ett litet pris att betala för att spara din bank.

Den enda stora frågan är att de är lite trånga runt tån rutan för dina fötter. Om dina tår är lite ovanligt formade eller storlek, kommer detta att vara ett problem. Även om du köper en större storlek än vanligt. Breda fötter behöver inte gälla här.

Köp på Amazon