Den Bästa “Party Mode” Bluetooth-Högtalare För Multi-Source Lyssna

0
122

Om du älskar en god kopp kaffe, men vill ha mer kontroll än en traditionell dropp eller tekokare finns en häll över är den bästa vägen att gå. Dessa enkla enheter kommer att tillåta dig att brygga en kopp joe snabbt och enkelt.

Den Bästa “Party Mode” Bluetooth-Högtalare För Multi-Source Lyssna
av Michael Crider den 5: e juli, 2018

Om en Bluetooth-högtalare som låter bra, två ljud bättre. Och tre ljud ännu bättre, och… du får idén. Dessa högtalare erbjuder en “party mode” för att göra det superenkelt att par högtalare för en kraftfull uppspelning. Här är våra översta plockningar.

Den Bästa Vägen löparskor för Nybörjare
av Jennifer Allen på 5: e juli, 2018

Löpning är ett bra sätt för att komma i form medan du njuter av naturen—det kräver väldigt lite skicklighet och du kan börja idag. Den enda verkliga redskap du behöver är ett par bra löparskor att skydda och stödja dina fötter. Här är vad du ska köpa, och varför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa “Party Mode” Bluetooth-Högtalare För Multi-Source Lyssna

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 5, 2018July 5, 2018

Om en Bluetooth-högtalare som låter bra, två ljud bättre. Och tre ljud ännu bättre, och… du får idén. Dessa högtalare erbjuder en “party mode” för att göra det superenkelt att par högtalare för en kraftfull uppspelning. Här är våra översta plockningar.

En del av nyare Bluetooth-normer, “Party mode” ger en ljudkälla som din telefon för att skicka en trådlös ljud-signal till flera mottagare på en gång. Det betyder att endast en del av de nyare modellerna av högtalare kan göra detta, och inte alla av dem har stöd för att en specifik funktion: det är i allmänhet uppnås via en separat tillverkaren-medföljande app.

Tyvärr innebär det att Bluetooth-högtalare kan i allmänhet endast par med liknande modeller från samma tillverkare. Ett alternativt sätt att uppnå detta, vilket inte förlita sig på en enda tillverkaren via “smart” – högtalare, med hjälp av en Wi-Fi-anslutna system som Amazon Alexa eller Google Chromecast. Men, för människor som vill bygga ut ett trådlöst och synkroniseras högtalare utan att använda en smart home platform (eller för att använda den på, säg, stranden eller campingen där med hjälp av ett smart hem-system är opraktiskt) party mode är ett perfekt passform.

Totalt sett bästa Party Mode Speaker: Ultimate Ears BOOM 2 ($100)

För en kombination av funktioner, snygg design och pris, kan du inte slå detta mid-range-erbjudande från Logitech Ultimate Ears sub-varumärke. En enkel men effektiv chassi kombinerar cirkulärt placerade förare och element med stor -, finger-och vänlig kontroll knappar och en variation av färg och tyg kombinationer.

UE: s mobil app som gör det möjligt att ansluta upp till 150 olika BOOM högtalarna på en gång (ja, verkligen), och har ett “Block Party” – läge så tre personer kan skicka musik på en gång och turas om att spela som DJ. Andra fördelar inkluderar ett 15-timmars laddningsbart batteri, IPX7 vattenmotstånd, en standard hörlurar-in-uttag, och ett stativfäste för den medföljande rem handtag. BOMMEN 2 finns i olika färger för runt $100. Om du vill ha ännu bättre ljud, MEGABOOM design har större, beefier förare och en 20 timmars batteritid med identiska funktioner för runt en $160 street pris.

Köp på Amazon

Bästa Budget Party Mode Speaker: Kreativa Metallix ($30)

När du tar ett dopp under $70 pris, kvalitet högtalare tenderar att vara svårt att hitta, för att inte tala högtalare med något mer än “det spelar musik!” i sin lista över funktioner. Creative ‘ s Metallix är ett lyckligt undantag.

Utöver grundläggande Bluetooth-uppspelning och aux-ingång, högtalar rymmer en MicroSD-kortplats. Ladda upp ett kort med Mp3-filer och du kan spela upp dem på högtalare med musik kontroller, som en gammaldags MP3-spelare sans skärmen. Det är en trevlig bonus för något så billigt. Och för bara trettio spänn (markeras som en pr-priset i skrivande stund), den här lilla killen är verkligen på billigare sidan.

Talaren går för noterade 24 timmar, med den enda nackdelen är att dess parning är begränsad till en andra Metallix högtalare på max. Om du vill ha ett litet steg upp, Metallix Plus lägger till en dual driver och IPX5 splash-proof vatten motstånd för bara $10 mer, men av någon anledning det droppar MicroSD-kortplats.

Köp på Amazon

Bästa Robust Party Mode Högtalare: JBL Xtreme 2 ($300)

Det finns massor av talare som erbjuder samma IPX7 vattenmotstånd som Xtreme 2—som är 30 minuter i vatten på en meters djup, förresten. Men denna biffiga högtalare innehåller ett par extra funktioner som gör den bättre anpassad för en poolbar eller en camping resa. Första, med den stora kroppen kommer en stor 10,000 mAh batteri, tillräckligt för att köra både högtalaren och telefonen via den medföljande USB-laddning port för åtminstone en dag eller två i kombination.

För det andra, dess gummerad utsida och tuff axelrem gör det till en praktisk följeslagare för alla långväga vandring eller cykling du kanske planerar. Som överdimensionerad bostäder lyckas packa i två radiatorer på någon sida, förutom att dubbla diskanter och dubbla bashögtalare. Det är så högt att du kanske inte ens behöver party mode funktion, men om du gör det, kommer det att ansluta upp till 100 andra JBL Bluetooth-högtalare via den mobila app.

Köp på Amazon

Bästa “Smart” Party Mode Speaker: Ultimate Ears BLAST ($110)

Denna uppgraderade version av UE BOOM 2 ändras mycket lite om design, men det ger i handsfree-kontroll av Amazon ‘ s Alexa digital assistent, något som behöver en extern enhet på den äldre modellen.

Smällen kan fortfarande fungera utmärkt som en Bluetooth-högtalare, men para ihop det med andra högtalare för hela hemmet strategi behöver Alexa och Wi-Fi. (Observera att SPRÄNGA serie högtalare som inte kan koppla ihop med den BOOM-serien.) EXPLOSIONEN uppgraderingen är inte mycket dyrare än BOMMEN 2, så det är definitivt värt den extra pengar om du vill lägga till i smarta hem-kontroll funktioner. Och som BOMMEN 2, det är också en större, elakare modell som kallas MEGABLAST, med en gata pris runt $200 i skrivande stund. En extra laddning bas kan läggas till i sin tur antingen en i en mer elegant, semi-permanent smart högtalare.

Köp på Amazon

Bästa Party Mode Högtalare För Din Källare Rave: JBL Puls 3 ($170)

Om du köper en eller flera talare speciellt att ta till parterna, oddsen är att du inte skulle ha något emot en liten visuell stimulans tillsammans med ditt ljud. Och i den meningen, att Pulsen 3 är de bästa på marknaden. Det finns andra talare som kommer att pulsen LED-lampor i tid till din musik, men Pulsen 3 stora lava lampa-stil rund skärm är lätt den mest iögonfallande av gäng.

Tänk dig att en hundra av dem som pulserar i synkroniserad slår tack vare JBL mobil app, och du kommer inte att behöva något annat att (ahem) “öka” för din upplevelse. Högtalaren är inte billiga på $200 (eller $170 för den vita versionen i skrivande stund), men det innehåller också IPX7 vattenmotstånd, högtalartelefon funktion, och 12 timmars batteritid.

Köp på Amazon