De Beste Vacuüm Wijn Conserveermiddelen

0
87

Als je een glas-met-diner wijn drinkt, dan ken je de strijd van het kennen van een fles wijn begint, verliest het zijn glans op het moment dat je open. Deze vacuüm wijn bewaarders zullen helpen bij het bewaren van wijn.

De Beste Premium Bureau Lampen Voor Het Upgraden Van Uw Kantoor
door Jennifer Allen op 6 juli 2018

Zo, je hebt er meer dan onze lijst van de begroting van het bureau lamp en dacht “ja, ze zijn geweldig, maar ik wil meer!” We horen van je. Kom sieren uw bureau met onze top premium picks.

De Beste Giet Over Koffiezetapparaten
door Cameron Summerson op 5 juli 2018

Als u houdt van een lekker kopje warme koffie, maar wilt u meer controle dan een traditionele infuus koffiezetapparaat biedt, giet is de beste manier om te gaan. Deze eenvoudige apparaten zal u toelaten om te brouwen een kopje joe snel en gemakkelijk.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Vacuüm Wijn Conserveermiddelen

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | juli 6, 2018July 6, 2018

Als je een glas-met-diner wijn drinkt, dan ken je de strijd van het kennen van een fles wijn begint, verliest het zijn glans op het moment dat je open. Deze vacuüm wijn bewaarders zullen helpen bij het bewaren van wijn.

De volgende wijn beschermer neemt alle functie op een eenvoudig principe: zij verwijderen van lucht uit waar de wijn wordt opgeslagen in om te vertragen van de oxidatie van de moleculen in de wijn. Elke pick doet het op een andere manier en op een andere prijs, maar we vertrouwen er is iets voor iedereen.

Beste Draagbare Wijn Beschermer: Platy Behouden ($12)

De beste wijn zonder je zorgen te maken over het breken van glas of verlies van versheid met de mooi gekleurde Wijn in stand te houden. Het Vogelbekdier helpt bij het maken van wijn langer door het minimaliseren van de blootstelling aan zuurstof op de wijn. Als je niet klaar met een fles (of wilt u om een met u naar een picknick of buiten), maar giet de wijn in het zakje en knijp in de zak, totdat er geen lucht meer binnen.

In tegenstelling tot andere wijn behoud systemen dit is ongeveer net zo eenvoudig als het wordt. Terwijl u geven tot een ware vacuüm-pomp afdichting, er is geen film onderdelen en met een beetje moeite kun je giet de wijn in de tas en geniet van de lange houdbaarheid, die is uitgerust met vacuüm verpakt doos wijn. U zult in staat zijn om het openen van een fles wijn en genieten van een glas zonder zich zorgen te maken over de rest aan de oude. Of u kunt het openen van meerdere flessen en niet hoeft te maken over wijn gaat om afval. Of u nu een camping of gewoon het opslaan van uw wijn in de koelkast, dit is een effectieve en eenvoudig te gebruiken oplossing.

Kopen op Amazon

Beste Vacuüm Wijn Beschermer: Vacu Vin Wine Saver ($12)

Wanneer mensen denken van “wijn beschermer,” een hand pomp vacuüm systeem komt meestal eerst op te letten. De Vacu Vin Wine Saver is het een populaire optie voor het bewaren van uw wijn—slechts één van de twee opgenomen stoppers in de bovenkant van de fles en het gebruik van de vacuüm te creëren voor een luchtdichte afsluiting.

De stofzuiger werkt door het plaatsen van de pomp op de top van de wijn kurk en trek het omhoog en omlaag en verwijder de lucht. Je weet wanneer te stoppen met de vacuüm als u een klik hoort, met vermelding van de fles heeft bereikt een optimale drukverlaging. Deze afdichting kan houden van uw wijn fris voor maximaal een week. Ook de stop is lek-vrij, zodat u zelfs flessen wijn op hun kant in de koelkast.

Kopen op Amazon

Beste Wijn Behoud Van De Karaf: Wijn Eekhoorn Wijn Behoud Van De Karaf ($100)

Net als onze andere keuzes van de Wijn Eekhoorn helpt u duw de lucht uit de buurt van uw wijn. In tegenstelling tot onze andere pakt, maar het combineert een elegante karaf met het behoud van de methode. U zult in staat zijn om te drinken een glas wijn, giet de rest in de Wijn-Eekhoorn—gewoon druk op de pomp om een volledige zuurstof gratis zegel. De zegel is zo strak dat je zelfs kunt opslaan op zijn kant in de koelkast. Wanneer u klaar bent om meer te drinken wijn, gewoon het zegel uit en giet.

Deze karaf is gemaakt van een prachtige kristallen die ziet er geweldig uit in het midden van een tafel, terwijl ook het gemakkelijker te maken voor iedereen te gieten zichzelf een glas. U kunt giet de wijn direct uit de karaf, en wanneer je klaar bent, zet de pomp weer in de top van het glas en de afdichting van het weer.

Kopen op Amazon

Beste Wijn Beschermer en Gave Set Combo: Ivation ($50)

Als u op zoek bent naar grote geschenken, zorg ervoor om te controleren onze roundup van grote giften voor de wijn liefhebbers—maar als u weet dat uw wijnliefhebber is het noodzakelijk om een wijn beschermer bekijk dan de Ivation Gift Set. Het is voorzien van een elektrische wijnfles opener, wijn beluchter, 2 fles stoppers, een foliesnijder en een elektrische vacuüm wijn beschermer, alle op een LED-oplaadstation zodat u kunt houden in een plaats zonder te hoeven opladen of vervangen van de batterijen.

Niet alleen kunt u genieten van belucht de wijn, maar wanneer u bent klaar om de wijn weg, dan kunt u bewaren voor de volgende keer. Zet de wijn kurk in de fles en het gebruik van de elektrische vacuüm wijn beschermer met de simpele druk op een knop (vergelijkbaar met de Vacu Vin Wine Saver). De stoppers hebben zelfs een datum functie voor het bijhouden van de fles leeftijd. Nooit deal met oude wijn ooit opnieuw met dit fantastische cadeau!

Kopen op Amazon