De Beste Giet Over Koffiezetapparaten

0
73

Als u houdt van een lekker kopje warme koffie, maar wilt u meer controle dan een traditionele infuus koffiezetapparaat biedt, giet is de beste manier om te gaan. Deze eenvoudige apparaten zal u toelaten om te brouwen een kopje joe snel en gemakkelijk.

De Beste ‘Party Mode” Bluetooth-Luidsprekers Voor Een Multi-Bron Beluisteren
door Michael Crider op 5 juli 2018

Als een Bluetooth-speaker klinkt goed, twee beter klinken. En drie klinkt nog beter, en… je krijgt het idee. Deze luidsprekers bieden een “party modus” om het dode eenvoudig te koppelen luidsprekers voor een krachtige weergave. Hier is onze top picks.

De Beste Weg loopschoenen voor Beginners
door Jennifer Allen op 5 juli 2018

Hardlopen is een geweldige manier om fit terwijl u geniet van de buitenlucht—het vereist weinig vaardigheid en u kunt vandaag beginnen. De enige echte spullen je nodig hebt is een paar goede hardloopschoenen te beschermen en ondersteunen je voeten. Hier is wat te kopen, en waarom.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Giet Over Koffiezetapparaten

Cameron Summerson | @summerson | juli 5, 2018July 5, 2018

Als u houdt van een lekker kopje warme koffie, maar wilt u meer controle dan een traditionele infuus koffiezetapparaat biedt, giet is de beste manier om te gaan. Deze eenvoudige apparaten zal u toelaten om te brouwen een kopje joe snel en gemakkelijk.

Giet over koffiezetapparaten veel werken zoals drip coffee makers in theorie, maar het resultaat kan heel anders zijn. Dit is te wijten aan verschillende variabelen, waaronder het brouwen van de temperatuur, de maalgraad, filter type, en meer.

En terwijl u kunt een vergelijkbare kopje koffie uit een infuus apparaat, zult u waarschijnlijk uiteindelijk een aardige cent om het te doen, tenzij je bereid bent om drop omhoog van $200 op uw infuus brouwer, zult u omhoog beëindigen instelling voor een minder dan ideale beker van brouwen. Door contrast, een goede giet zal u terug een tiende van de prijs.

Natuurlijk, het is ook het vermelden waard dat uw giet zal maar zo goed als je grind, dus je gaat te willen om te investeren in een goede koffiemolen. Een koffiemolen is in het algemeen aan te bevelen, omdat het malen van de bonen uniform in grootte, maar een molen gaat beter dan het kopen van voorgemalen koffie (hoewel u kunt gebruik maken van gemalen in een snuifje). Gewoon iets om in gedachten te houden.

Beste Algemeen: Hario V60 ($17)

Als u op zoek bent naar een goede brouwer die niet zal breken de bank, kijk dan niet verder dan de Hario V60 plug-in hybrid. De Starter Kit kost slechts € 17, – en omvat niet alleen het giet over zichzelf, maar ook in een glazen karaf. Het is een geweldige deal.

De V60 plug-in hybrid kan brew over 5 600ml kopjes (6 oz) in één keer, waardoor het mooi zijn als je een drankje meerdere kopjes gedurende de dag en niet wilt brouwen het vers, op elk moment. De karaf is ook de magnetron voor gemakkelijk opwarmen.

Het grootste nadeel aan het gaan met iets als de V60 plug-in hybrid is het filter situatie, moet u afzonderlijke filters voor elke pot brouwen u (en dat is niet in tegenstelling tot veel drip-machines). Als je niet in het idee van de noodzaak van een wegwerp filter elke keer dat u wilt brew koffie, onze volgende pick is het een voor je.

Kopen op Amazon

De Beste Filterless Optie: Yitelle Roestvrij Giet ($14)

Als u kan niet worden gehinderd om te knoeien met papieren filters, de Yitelle Roestvrij Staal Giet, is het een geweldige keuze. Het heeft een ingebouwde, niet-afneembare, roestvrij stalen filter dat brew een grote beker zonder voortdurend te hoeven kopen papieren filters. Dit maakt het ook een geweldige optie voor de reis.

Bij slechts $14, het apparaat zelf is al een goede deal, maar als een leuke bonus komt dan met een koffiezetapparaat schep en een borstel, waardoor u in principe alles wat u nodig heeft in één box te brouwen en te reinigen.

U kunt brouwen een kopje met de Yitelle giet of brouwen een bescheiden pot waard is, alleen maar door het aanpassen van de hoeveelheid grond en water.

Kopen op Amazon

Het Beste voor de franse Pers Drinkers: Clever Coffee Dripper ($22)

Als u meestal gebruik maken van een franse pers, maar zijn op zoek voor een druppelaar die brouwt een soortgelijke cup, de Clever Coffee Dripper de keuze voor u. Dit innovatieve systeem combineert de brew methode achter een franse druk met de eenvoud van een giet over voor een echt vet kopje koffie dat is ook eenvoudig te brouwen.

Het idee achter het Slim is vrij eenvoudig: je giet het water over de grond, en het wordt gehouden in de brouwerij, net zoals een french press. Als het brouwsel is voltooid, laat de afsluiter, en het druppelt de koffie in het kopje of karaf hieronder. Het kan ook gebruikt worden als een traditionele giet—je hoeft alleen maar houd de afsluiter tijdens het gieten van het water. Houd in gedachten dat het niet zal brouwen de beker net als andere giet overs vanwege de dual-use natuur.

De Clever Dripper is verkrijgbaar in twee maten: klein, voor enkele kopjes ($17); of groot, voor grotere cups/karaffen ($22).

Kopen op Amazon

Het Beste voor Grotere Potten: Chemex Classic ($36-$45)

Als het brouwen van twee of drie kopjes per keer is niet van plan om te werken voor u, dan is de Chemex Klassieke brouwer is de weg te gaan. De brouwer maakt gebruik van een filter systeem druppelt de koffie in het reservoir onder, dan ben je gewoon verwijderen van het filter en de toss it—de koffie wordt geserveerd, rechtstreeks uit de recipiënt waarin het werd gebrouwen. Het is schoon, eenvoudig, en het beste van alles: heerlijk.

Hoewel dit is onze keuze voor de beste grote giet systeem, er zijn verschillende versies van de Chemex beschikbaar: 3, 6, 8, en 10 cup opties, die u kunt aankopen met of zonder handgreep voor gemakkelijker te gieten.

Dus zelfs als je niet in de markt voor een 10 beker giet systeem, dit is nog steeds een systeem dat wilt u misschien om een kijkje te nemen in de kleinere maten.

Kopen op Amazon

Image Credit: Alpha_7D/Shutterstock.com