Konvertere Video til iPhone-en eller iPad-Format

0
339

Fikk noen videoer du ønsker å kopiere over til din iPad eller iPhone for visning i frakoblet modus? iCloud er stor, og fungerer veldig bra, men du kan selvsagt bare laste ned innhold som er tilgjengelig i iTunes store.

Hvis du har noen hjemme videoer eller lastet ned filmer som du ønsker å få på din iPad eller iPhone, må du først konvertere dem til ønsket format. Når du gjør det, kan du sjekke ut innlegget mitt på hvordan å kopiere eller overføre filer over til din iPad.

Så hva er den enkleste måten å få video konvertert til riktig format? I min mening, HandBrake er det beste programmet for å få jobben gjort. Det er open source og fungerer på Mac, Windows og til og med Linux.

HandBrake gjør jobben super lett ved å ha et sett av innebygde forhåndsinnstillinger for å konvertere video til bestemte formater for Apple TV, iPad, iPhone, iPod, etc.

Ved å bruke HandBrake for å Konvertere Video

Når du laster ned og installerer Håndbrekk, vil du se den viktigste grensesnitt der du kan velge video (Kilde) og output format (Forhåndsinnstillinger).

Gå videre og klikk på Kilde – knappen og deretter velge enten fra Fil eller Mappe. På Windows og Mac, kan du enkelt batch konvertere en hel haug av videoer på en gang hvis du vil.

Når du velger en video-fil, HandBrake vil skanne det og vise informasjon om en video-fil.

Før du starter konverteringen, sørg for at du velger iPad eller iPhone fra forhåndsinnstillinger på høyre side.

Verdiene for oppløsning av video og type-kodeken, vil allerede være valgt for deg når du velger en forhåndsinnstilt. Det eneste du trenger å gjøre nå er å starte konverteringen ved å klikke på Start – knappen. Du kan også klikke på Legg til for å Queue og deretter legge til flere videoer hvis du ønsker det.

Hvis dette er første gang du bruker programmet, må du også velge et reisemål for den konverterte filen. Som standard, videoer vil bli konvertert til MP4-format ved hjelp av H. 264-kodeken. Du vil være i stand til å se fremgangen på bunnen av HandBrake vinduet.

Når du er ferdig, filen er klar. Du kan nå overføre filen over til iPad-en ved hjelp av iTunes. Hvis du ønsker å konvertere videoer til din iPhone, følger du den samme fremgangsmåten, bare velge iPhone fra forhåndsinnstillinger. Hvis du er mer teknisk avanserte, kan du også klikke på fanene og manuelt justere innstillingene til din smak.

Kopier Filen til Enheten ved hjelp av iTunes

For å få konvertert video på din iPad eller iPhone, kan du åpne iTunes og koble til enheten med USB-kabelen. I iTunes, klikk på ikonet for enheten din øverst.

Nå i venstre sidebar, vil du se en seksjon kalt På Min Device. Gå videre og klikk på Filmer under denne overskriften.

Åpne Utforsker og finn din video. Når du har det, bare dra og slippe det på høyre side av skjermen under Filmer.

Gå videre og klikk på Synkroniser – knappen nederst til høyre og til slutt det bør begynne å kopiere over video-fil til din iPad. Vær oppmerksom på at hvis du allerede synkronisert din iPad eller iPhone til en annen iTunes-biblioteket, vil det gi deg en melding om å Slette og Synkronisere din nåværende enhet. Bare klikk Avbryt og la det fortsette synkroniseringen. Jeg var i stand til å kopiere filen over selv om min iPad var synkronisert til en annen datamaskin.

Til slutt, på din iPad, kan du gå videre og åpne Videoer app. Du skal se en ny fane Hjemme Videoer. Her vil du finne alle de filmene som du har synkronisert manuelt selv. Videoen skal spille perfekt så lenge det fikk synkronisert til enheten. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!