Hvordan å Bytte eller Overføring av Data til en Ny iPhone

0
322

Ganske mye hver vår Apple lanserer en ny versjon av iPhone, og det betyr at det er tid for alle til å bestemme om de kan spare nok penger for den nyeste modellen. Hvis du har fast med Apple i løpet av årene, har du sannsynligvis oppgradert telefonen minst 2 eller 3 ganger, selv med disse to års kontrakter.

Når du får en ny iPhone, den åpenbare oppgave er å overføre alle data fra den gamle telefonen til den nye telefonen. For å gjøre dette, har du backup én telefon og gjenopprette sikkerhetskopien på den andre telefonen. Dette kan du gjøre på en av to måter i iOS: lokale sikkerhetskopier eller via iCloud.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan bytte mellom to iphone ved hjelp av den lokale backup metode og via iCloud. Før vi kom i gang, men jeg skal nevne noen av de begrensningene og fallgruvene som kan oppstå underveis.

iOS-Versjonen Krav

Mesteparten av tiden, vil du være å gjenopprette en sikkerhetskopi fra en eldre iPhone kjører en eldre versjon eller samme versjon av iOS som den nye telefonen, og dette vil føre til absolutt ingen problemer. Når du utføre en gjenoppretting, hvilken versjon av iOS på enheten må være lik eller nyere enn versjon i sikkerhetskopien.

For eksempel, hvis du har en iPhone 5S som kjører iOS 8 og du gjenoppretter sikkerhetskopien til en iPhone 6S kjører iOS 9, alt vil fungere fint. Imidlertid, hvis du har oppdatert din iPhone 5S til iOS 9.2.1, opprettet en sikkerhetskopi, og deretter prøvde å gjenopprette det på din iPhone 6S kjører iOS 9.1, det vil ikke fungere!

Løsningen er relativt enkel, selv om. I tilfeller som dette, bare oppdatere telefonen til en versjon som er høyere enn den versjonen som i backup, og du blir fin.

Overføring Av Passord

Det andre store problemet, i hvert fall for meg, er å få alle mine passord overført til den nye enheten. Det er ganske lett å få alle dine programmer, bilder, meldinger, etc. overført, men det er en reell smerte å oppgi alle app passord, Wi-Fi-passord og passord.

Det er to måter du kan overføre ditt passord til en annen iPhone: ved å kryptere local backup (lokal sikkerhetskopiering eller ved å slå på iCloud-Nøkkelring. Som jeg nevner begge metodene nedenfor, jeg vil peke ut hvordan å aktivere disse to funksjoner, som vil spare deg for mye kjedelig å skrive etter en gjenoppretting.

Lokale iTunes-Sikkerhetskopi

Med iTunes, kan du raskt opprette en full sikkerhetskopi av din iPhone med bare noen få klikk. For mer informasjon, les mitt forrige innlegg om å sikkerhetskopiere en Apple-enhet. For å komme i gang, åpner du iTunes og deretter koble telefonen til datamaskinen.

På toppen, bør du se en liten iPhone-ikonet vises. Klikk på det, og det vil laste opp Oppsummering side for enheten. Under Sikkerhetskopier, vil du se hva som er den gjeldende standard backup alternativet er for telefonen.

I mitt tilfelle, iCloud er der telefonen sikkerhetskopieres automatisk. Jeg anbefaler å bruke både iCloud og lokale sikkerhetskopier som et ekstra sikkerhetsnett. Kontroller først Krypterer en iPhone-sikkerhetskopi – boksen, og velg et passord for å sikre backup med. Sørg for at du holde passordet sikkert fordi du trenger det for å gjenopprette backup.

Nå bare klikk på sikkerhetskopier Nå – knappen for å starte sikkerhetskopieringen. Hvis du ser en melding om kjøp som ikke er i ditt iTunes-bibliotek popup, gå videre og klikk på Overfør Kjøp. I tillegg, kan du få en melding som sier at du trenger å autorisere datamaskinen for å overføre noe av innholdet. Du kan autorisere opp til fem datamaskiner per iTunes-konto.

Når sikkerhetskopieringen er fullført, kan du koble telefonen, og koble den andre. Før du kan gjenopprette en sikkerhetskopi, må du deaktivere Finn Min iPhone på telefonen der sikkerhetskopien blir gjenopprettet. For å gjøre dette, gå til Innstillinger, trykk på iCloud, pek på Finn Min iPhone og slå det deretter av.

Nå klikker du på Restore Backup – knappen som ligger til høyre for Back Up og velg sikkerhetskopien din akkurat opprettet. Vær oppmerksom på at hvis sikkerhetskopien du nettopp laget mangler i listen, betyr det at det er noen problem med iOS versjon, som jeg nevnte ovenfor.

Klikk på Gjenopprett – knappen og du vil bli bedt om å angi passordet siden sikkerhetskopien ble kryptert. Det eneste problemet du kan kjøre inn på dette poenget er ikke å ha nok plass på den andre telefonen for å gjenopprette sikkerhetskopien. For eksempel, hvis du har sikkerhetskopiert en 64GB iPhone og prøve å gjenopprette den til en 32GB iPhone, kan du kjøre inn i et problem dersom backup (sikkerhetskopiering) er større enn telefonens lagringskapasitet.

I de typer saker, du har enten å redusere størrelsen på backup (sikkerhetskopiering ved å slette innhold og data av telefonen, eller du har til å sørge for at den andre telefonen har den samme eller en større kapasitet.

iCloud-Sikkerhetskopiering

Hvis du foretrekker å bruke skyen for enheten sikkerhetskopier, så iCloud fungerer veldig bra totalt sett. I min erfaring, det bare tar mye lenger tid enn gjenopprette fra en iTunes-sikkerhetskopi, fordi alt har til å være lastet ned via Internett-tilkoblingen.

iCloud-sikkerhetskopiering er gjort automatisk, så så lenge det er aktivert, bør du allerede har en sikkerhetskopi. Hvis du ikke er sikker, trykk på Innstillinger, deretter iCloud og kontroller at Backup er satt til . Åpenbart, at telefonen skal allerede være logget inn iCloud med din Apple-ID.

For å manuelt opprette en sikkerhetskopi i iCloud, kan du bare trykke på sikkerhetskopier Nå. Det vil også fortelle deg tidspunktet for den siste sikkerhetskopien.

For å gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi, du har for å fullstendig slette din iPhone. Jeg er ikke en stor fan av denne metoden, men det er den eneste måten det fungerer på akkurat nå. Så på den telefonen du ønsker å gjenopprette tilbake til, trykk på Innstillinger, Generelt, Reset og deretter Slette Alt Innhold og Innstillinger.

Deretter må du ta hurtig på Slett iPhone to ganger før det faktisk begynner å slette telefonen. Igjen, Finn Min iPhone må være slått av først. Når telefonen har blitt slettet, vil det starte opp med Hallo – skjermen. Dra og deretter velge ditt språk og land.

Neste, må du koble til et WiFi-nettverk og deretter aktiver eller deaktiver stedstjenester. Hopp forbi Touch-ID-en og passordet du valg, og du vil til slutt få en skjerm der du kan velge hvordan å gjenopprette data. Du kan plukke fra iCloud Backup, iTunes Backup, Oppsett som Ny iPhone eller Flytte Data fra Android.

I vårt tilfelle, vil du velge sikkerhetskopiering i iCloud og deretter angi din Apple-ID og passord. Når du gjør det, kan du ha for å bekrefte identiteten din hvis du har aktivert, to-faktor bekreftelse på din konto. På dette punktet, bør du få en liste over de siste iCloud-sikkerhetskopier fra alle enhetene dine.

Du vil være i stand til å se dato og klokkeslett for backup enheten og navnet som er tilknyttet enheten. Hvis en sikkerhetskopi er nedtonet, betyr det at hvis ikke kan gjenopprettes på enheten, sannsynligvis på grunn av iOS-versjon problemer.

Som nevnt, det kan ta ganske mye tid for din iCloud gjenopprette til å fullføre. Selv etter at iPhone laster, vil du se at det deretter laster ned alle dine media og apper. Det kan lett ta flere timer for en telefon som skal gjenopprettes ved hjelp av iCloud.

Sørg for at iCloud Nøkkelringen er aktivert før du gjenopprette backup, slik at alle data vil bli synkronisert når du logger deg inn på iCloud på den nye telefonen. For å gjøre dette, pek på Innstillinger, deretter iCloud, så Nøkkelring og aktivere det.

Så de er alle prosedyrer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av en iPhone til en annen enhet. I min mening, det er en god idé å betale for noen ekstra iCloud-lagring og lagre sikkerhetskopier det i tillegg til lokalt på din PC. Apple har god maskinvare, men deres programvare har ganske mange bugs og jeg har kjørt inn i saker med sikkerhetskopier tilfeldig mangler eller gjenoppretter sviktende, etc. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!