Toppen Måter å Øke Wi-fi-Signaler Og Forbedrer Ytelsen

0
299

Utstyrt med en trådløs ruter fra din ISP, mest Wi-fi-nettverk er vanligvis ganske effektiv. For hjemme-oppsett, kvalitet ruteren vil vanligvis være mer enn nok til å kjøre en anstendig nettverk. Tross alt, selv dine nære naboer kan vanligvis se det trådløse nettverket. Selvfølgelig, det er noen unntak.

Hvis du bor i et veldig stort hus eller din ISP installert ruteren i en merkelig posisjon som ditt klesskap, Wi-fi-signalet kan ikke nå alle deler av huset tilstrekkelig. Når det kommer til direkteavspilling av medier, et svakt WiFi signal resultere i ekstrem lag og hakkete videoer.

Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å bidra til å øke Wi-fi-signal styrke. Her er noen av mine beste anbefalinger for å forbedre svake Wi-fi. Merk at denne artikkelen fokuserer på Wi-fi og spesielt ikke på din Internett-tilkobling.

Hvis Internett-tilkoblingen er treg, sjekk ut min artikkel som handler om det mange måter du kan øke din Internett-hastighet.

Bruk Siste Wi-Fi-Protokollen

Trådløs AC har ganske mye blitt standard, men hvis du ennå ikke har oppgradert til et Trådløst AC router og er fremdeles bruke Trådløst G eller N, kan du vurdere å oppgradere. Trådløs AC har vist seg å være en mye mer i stand teknologi som ikke bare gir større Wi-fi range, men bedre og mer konsistent signal strength.

Selvfølgelig, en Trådløs AC router vil være mest effektivt med Trådløs AC enheter. Hvis du bruker en nyere enhet med et innebygd trådløst kort, for eksempel en bærbar pc, kan du se hva trådløs protokoll som den støtter.

Det er også verdt å merke seg at etter AC, vil det være AD, AH, a-j, ØKS og så videre. Du trenger ikke alltid å bruke den nyeste protokollen, men du ønsker heller ikke å være flere protokoller bak. Trådløs N og AC-også støtte MIMO, som gjør det mulig for flere antenner.

Få en-Ruter med dobbeltbånd

Du har kanskje lagt merke til at noen rutere tilbyr en funksjon som kalles dual band. Dette betyr at den støtter både 2,4 GHz-og 5 GHz-nettverk. Så hva er forskjellen? 5 GHz gir mye større hastigheter enn 2,4 GHz, men over en kortere distanse.

En dual bånd ruter kan være nyttig fordi du vil få raskere hastigheter når du er nærmere ruteren, men du kan bytte til 2,4 GHz-nettverket når du er lenger unna siden 2,4 GHz-signaler kan reise lenger og trenge mer vegger. Dessverre, du stort sett må manuelt bytte mellom disse to nettverkene.

Ring Din ISP

Siden de fleste mennesker bruker standard ruter gitt til dem av deres internett-leverandør, er det en god idé å kontrollere at du har den beste de har å tilby. De fleste internett-Leverandører vil installere en billigere ruter med mindre hastigheter og mindre funksjoner, og deretter prøve å få deg til å oppgradere senere.

Hvis du får service koblet til, kan du vanligvis gjøre dem til å gi deg den beste ruter før du registrerer deg med dem. Hvis du allerede er kunde, kan du alltids prøve å true med å forlate. Dessverre, for å få en bedre ruter, du vanligvis må betale en månedlig kostnad eller kjøper den på forhånd.

Imidlertid, hvis du kjøper ruteren på forhånd, aldri kjøpe den fra LEVERANDØREN. I stedet gå til Amazon eller eBay og kjøpe det fra der. Du kan alltid ringe ut en tekniker til å komme og installere ruteren, hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det selv.

Bruk en Kabel Signal Booster

Hvis du har kablet internett, er det flere faktorer som kan spille inn den faktiske kabel-signal styrke kommer fra kabelselskapet til ditt hjem. Hvis du bor i en travel nabolag med mange husholdninger, den faktiske kabel-kraft som hjemme mottar kan ikke være optimal. Bortsett fra dette, ting som delelinjer som gjør det mulig for en kabel-stikkontakt i hvert rom har en tendens til å svekke signal, og mer splitters du har, jo svakere signal vil bli.

En kabel signal booster kan bidra til å gi hjemmet ditt WiFi-nettverk best mulig signal ved å fungere som en forsterker. I utgangspunktet er disse enheter ser ut og fungerer akkurat som vanlig koaksial delelinjer. Men de er konstruert for å distribuere kabel-signaler på mest mulig effektiv måte. Kabel-signal booster vil også forbedre signalstyrken til din tv.

Optimalisere Ruter & Oppdatere Firmware

Dette er ganske mye en gitt, men er det alltid best å ha den mest oppdaterte firmware for den trådløse ruteren. Som teknologien endres, firmware-oppdateringer er nødvendig for å holde ruter kjører på topp ytelse.

Du bør også justere innstillingene på ruteren din for maksimal effekt. For eksempel, hvis du får mye av forstyrrelser, kan det hende du ønsker å bytte tv-kanaler. Mesteparten av tiden den er satt til Auto, men noen ganger er det verdt å manuelt konfigurere. Det er best å konsultere en ruter brukerhåndboken for firmware og innstillinger tips.

Re-posisjon Ruteren

For beste WiFi-dekning, en trådløs ruter bør være plassert i en sentral beliggenhet i et hjem. Det bør også plasseres ikke for nær gulvet, men ikke for nær taket heller. WiFi-signaler reise i en lateral mønster, og mesteparten av tiden, Wi-fi-enheter, som bærbare datamaskiner er brukt på midtpunktet i et hjem. For eksempel, du vanligvis sitte på sofaen når du bruker en bærbar pc, du trenger ikke lå på gulvet (mesteparten av tiden), og du trenger ikke stå på en stige.

Bruk en Multi Router Network Setup (nettverksoppsett)

Alle metodene nevnt ovenfor fortsatt vil ikke hjelpe deg hvis du bor i et veldig stort hjem, og avstandene er rett og slett for stor, selv for de nyeste trådløse protokollen med MIMO-teknologi. I disse typer saker, trenger du sannsynligvis til å sette opp en andre ruter.

Dette kan komme i form av en wireless extender/repeater, wireless bridge, eller rett og slett en annen trådløs ruter. Jeg har allerede skrevet om å sette opp et sekund eget nettverk ved å bruke en annen trådløs ruter, men du kan også legge til andre ruter til det samme nettverket.

For eksempel, hvis du har Verizon FIOS, kan du kjøpe en annen identiske ruter og konfigurere den som en MoCA LAN-broen. Du kan konfigurere den andre ruteren med den samme trådløse nettverksnavnet (SSID) og passord, slik at enheter som skal kobles til hvilken som helst ruter er nærmere.

Kjøpe en Wi-fi System

Disse dager, det er mange selskaper som selger Wi-fi-systemer. Disse er i utgangspunktet trådløse mesh-nettverk. De inkluderer flere identiske ruter som du kobler i forskjellige rom i huset.

Den største fordelen med disse systemene er at de konfigurerer seg selv og snakke til hverandre automatisk. Dette gjør dem veldig enkelt å sette opp, og du kan legge til så mange enheter som du ønsker å holde utvide rekkevidden til det trådløse nettverket.

Eero er et eksempel på et Wi-fi-systemet. Den kommer med tre tilgangspunkter for ca $500. Du kan kontrollere og konfigurere alt via en app, og det tar en halv time å sette det hele opp. Selvfølgelig, du mister all den fleksibilitet og kontroll som du har når du kjøper en tradisjonell ruter.

Et annet selskap som jeg vet er populære er Åpen Mesh ” -nettingfôr. Heldigvis, forbrukere kan kjøpe det også, og det fungerer helt fint for boligformål. Igjen, disse er mye dyrere løsninger, men vil du være en lykkelig campingvogn på slutten av dagen.

Legge til et Wi-fi-Booster-Antenne

Avhengig av den eksakte modell av WiFi-ruter, kan det være kompatibel med en add-on WiFi booster-antenne. WiFi-antennene ser ut til å ha en varierende grad av blandede anmeldelser fra kjøpere, men for ca 50% av folk, de er verdt kjøpet. WiFi booster antenner arbeide med de samme konsept som uttrekkbar antenne på gamle boom bokser arbeid. Mens standard antenne kan være innebygd eller minimal, en frittstående WiFi-antennen, kan bidra til å forbedre Wi-fi-nettverk signaler.

Bruk Powerline-Adapter

For noen mennesker, du bare ikke kan få et trådløst signal til en bestemt område av huset. Kanskje veggen er laget av et materiale som blokkerer Wi-fi og derfor ingenting, men en direkte kabeltilkobling ville fungere. Du kan alltid prøve å slippe et nettverk eller coax linje til stedet, men hvis det ikke er mulig, en Powerline-adapteren kan være et godt alternativ.

 

Hastigheter er ikke noe å skrive hjem om, men det er definitivt bedre enn ingenting. Du i utgangspunktet plugge dem inn i veggen, der ruteren er og hvor du trenger en Ethernet-forbindelse. De fleste har bare en Ethernet-port, men noen som Actiontec en ovenfor, har flere porter for å koble til flere enheter.

Slå Av Andre Enheter

Hvis du er en tung gadget-bruker og har tonnevis av-enheter tilkoblet hele ditt hjem som kameraer, mobiltelefoner, skjermer, IOT enheter, osv., det kan være verdt å snu noen ting av, for å se om det er noen form for forstyrrelser.

Andre apparater som mikrobølgeovner kan også forårsake interferens, så prøv å holde ruteren bort fra andre elektroniske innretninger.

Ved hjelp av en av metodene ovenfor bør bidra til å styrke ditt WiFi-nettverk og ved å bruke en kombinasjon av metoder bør i stor grad øke Wi-fi i ditt hjem. Noen andre gode måter å bidra til å forbedre Wi-fi-signaler? La oss beskjed i kommentarfeltet! Nyt!