Overføre Data fra MS Tilgang til SQL Server-Database

0
354

Nylig, jeg hadde til å overføre data fra en Access-database til SQL Server 2014 fordi databasen min var å bli for stort til å få Tilgang til å håndtere. Selv om prosessen er ganske enkel, jeg fant ut at jeg ville skrive en artikkel med steg-for-trinn-instruksjoner.

Første, du må sørge for at du har SQL Server eller SQL Server Express er installert på datamaskinen. Når du laster ned SQL Server Express på en personlig datamaskin, sørg for at du laster ned versjonen med Advanced Services. Hvis du ikke gjør det, da database motoren vil ikke bli installert, og du vil ha SQL Management Studio uten noen database eksempel for å koble til.

Når du har SQL Server installert på riktig måte, kan du fortsette med trinnene nedenfor for å importere Access-database til en ny database i SQL Server.

Overføring Access-Databasen til SQL Server

Åpne SQL Server Management Studio og koble til database-serveren du ønsker å importere Access-database i. Under Databaser, høyre-klikk og velg Ny Database. Hvis du allerede har en database, og du bare ønsker å importere et par av tabeller fra Tilgang, så er det bare å hoppe over dette og gå til Import av Data trinn nedenfor. Bare høyre-klikk på den aktuelle databasen i stedet for å opprette en ny.

Hvis du oppretter en ny database, gå foran og gi det et navn og konfigurere innstillinger hvis du vil endre dem fra standardene.

Nå trenger vi å høyre-klikke på Test database vi nettopp opprettet, og velg Oppgaver , og deretter Importere Dataene.

Velge en Datakilde i dialogboksen, velg Microsoft Access (Microsoft Jet Database Engine) fra drop-down boksen.

Ved siden av Filen name, klikker du på Bla gjennom og naviger til Access-databasen du vil importere, og klikk Åpne. Merk at databasen ikke kan være i Access 2007 eller høyere format (ACCDB) som SQL Server gjenkjenner ikke det! Så hvis du har en 2007 til 2016 Access-database, må du først konvertere den til 2002-2003 Database format (MDB) ved å gå til Fil – Lagre Som.

Gå videre og klikk Neste for å velge reisemål. Siden du høyre-klikker på databasen du ønsker å importere data inn, det skal allerede være valgt i listen. Hvis ikke, velg SQL Native-Klienten fra Reisemål faller ned. Du bør se databasen eksempel under Navnet på Serveren og deretter være i stand til å velge den spesifikke database i bunnen når du velger din metode for godkjenning.

Klikk på Neste og deretter angi hvordan du vil overføre data fra Access til SQL ved å velge enten Kopiere data fra én eller flere tabeller eller Skrive en spørring til å angi data for å overføre.

Hvis du ønsker å kopiere alle tabeller eller bare noen av tabeller fra Access-database uten noen data manipulasjon, velge det første alternativet. Hvis du trenger å kopiere bare enkelte av rader og kolonner med data fra en tabell, og deretter velger du det andre alternativet og skrive en SQL-spørring.

Som standard ved alle bordene skal være valgt, og hvis du klikker Rediger Tilordninger – knappen, kan du konfigurere hvordan feltene kartet mellom de to tabellene. Hvis du har opprettet en ny database for import, så vil det være en eksakt kopi.

Her har jeg bare ett bord i mitt Access-database. Klikk på Neste og du vil se den Kjøre Pakken skjermen hvor Kjøre Umiddelbart bør sjekkes.

Klikk Neste og klikk deretter Fullfør. Du vil deretter se fremdriften av data overføring som det oppstår. Etter det er fullført, vil du se antall rader overføres for hver tabell i Meldingen kolonne.

Klikk Lukk når du er ferdig. Du kan nå gå foran og kjør en VELGER på ditt bord for å sikre at alle data som ble importert. Nå kan du nyte kraften av SQL Server for å administrere databasen.

Problemer med å importere data fra Tilgang til SQL Server? Hvis så, legg inn en kommentar og jeg skal prøve å hjelpe. Nyt!